Şimdi Ara

İtunes Üyeliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi kartına gerek yok. İhtiyacımız olan tek şey eyalet ve zip kodu birbirini tutan fake bir US adresi sadece...

Bu işlem için önce aşağıdaki siteye girip redeem kodu alıyoruz.

http://www.tunecore.com/freealbum

Arkasından iTunes Store'u açıp sağdaki sütundan Redeem linkine tıklıyoruz ve kodu buraya giriyoruz. Açılan bölümde "Create Account"
    diyoruz ve bunu takip eden fomu dolduruyoruz.

Son aşamadaki formun alt kısmındaki kredi kartları seçeneğinden "None" u seçiyoruz. Buradaki adres bölümüne ise bir US adresi girmemiz
    gerekiyor. Bunun için internetten herhangi bir US adresi bulun ve cadde, sokak isimleri, numaralar gibi bölümleri kafanıza göre uydurun.
    Eyalet ve zip koduna ise bulduğunuz adrestekinin aynısını yazın. Çünkü eyalet ve zip kodunun tutarlı olması gerekiyor. Telefon bölümünde
    de alan koduna 3 rakamlı, numara bölümüne de 7 rakamlı bir şeyler uydurun ve "Continue" diyerek işlemi bitirin.

Artık iTunes hesabınızla albüm kapaklarını indirebilir, promosyon olarak verilen bedava şarkılara ve bedava dizi bölümlerine
    ulaşabilirsiniz.

Alıntıdır (quickcem teşekkürler)

Malum US adresi bulmanız gerekli onun içinde süper bir adres kaynağı buldum sizinle paylaşmak istiyorum.

http://www.switchboard.com/swbd.main/dir/results.htm?MEM=46&KW=Automobile+repairing+%26+service&LO=City+of+alabaster%2C+AL

adrese girip more information kısmında işyeri adresi bulabiliyorsunuz.

umarım işinize yarar.

• albüm kapakları ücretsiz mi ?
  • Evet bu tarz yöntemler işe yarıyor, ben oldum, bütün albüm kapaklarını nerdeyse buldu, gayet güzel oluyor, Türkçe şarkılardan populer olanların kapaklarını buluyor, mesela tarkan teoman sezen aksu nil gülben ergen demet akalın gibi. Deniz Arcak'ı bile buldu :)
  • Eğer bir yerde hata yapmadıysam, siteden aldığımız redeem kodunu kullandığımız zaman.
    Itunes bize, "o kod kullanılıyor birader, bana böyle gelme" tadında bir şeyler söylüyor.
    Apple icloud Aile Üyeliği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yeni itouch aldım. itunes giriyorum kayd olmak için kredi kartı nomu adresi falan yazıyorum ama o ekranda "payment" die bişey yazıyo girdiğim bilgiler kabul edilmiyo ama bilgiler doğru. türkiyeden itunes e kayıt olamıyor muyuz?

Orijinalden alıntı: frht23

arkadaşlar yeni itouch aldım. itunes giriyorum kayd olmak için kredi kartı nomu adresi falan yazıyorum ama o ekranda "payment" die bişey yazıyo girdiğim bilgiler kabul edilmiyo ama bilgiler doğru. türkiyeden itunes e kayıt olamıyor muyuz?

dostum buradan bakabılırısn hayırlısı olsun ıpod touch'unhttp://forum.donanimhaber.com/m_27520996/printable.htm

Orijinalden alıntı: kokoci35

quote:

Orijinalden alıntı: frht23

arkadaşlar yeni itouch aldım. itunes giriyorum kayd olmak için kredi kartı nomu adresi falan yazıyorum ama o ekranda "payment" die bişey yazıyo girdiğim bilgiler kabul edilmiyo ama bilgiler doğru. türkiyeden itunes e kayıt olamıyor muyuz?

dostum buradan bakabılırısn hayırlısı olsun ıpod touch'unhttp://forum.donanimhaber.com/m_27520996/printable.htm

hocam cevap için teşekkür ederim, ama verdiğin adres ücretsiz uygulamalar için üyelik alma onu zaten alabiliyorum benim derdim ücretli uygulamaları da kredi kartıyla yani yasal olarak indirebilmek, ücretsiz uygulamalar zaten pek işe yarar şeyler değil, kredi kartı bilgilerimi kabul etmiyo on kere denedim tüm bilgilerimde doğru. anlamadım gitti..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.