elektrikler gitti bilgisayar şimdi açılmıyor windows normal açılma ekranı geliyor tam açılacağı sırada reset atıp yeniden başlıyor bilgisayarda anormal gelen sesler yok her şey normal görünüyor biosa müdahale edemiyorum içine giriyorum fakat hiç bir ayarı değiştiremiyorum belki window zarar görmüştür diye onarma yapacaktım fakat cd den başlatmak için ayarları değiştiremiyorum ne yapmam lazım acil yardım.
bios u bi sıfırlamayı dene istersen belki o zaman ayar değiştirebilirsin
format at demek olmaz ama durum ciddi görünüyor... güvenli kipte başlatmayı denedinmi hiç..
bios sıfırlamayı nasıl yapacağım anlatırmısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: carpediemct
Bilgisayar açılmıyor diyorsun başlıkta mesajını okuyorum bilgisayar açılıyor ama windows açılmıyor. Daha dikkatli başlıklar yazarsan daha çok cevap alırsın. Şimdi bilgisayarını aç ve F8 sürekkli olarak bas ve " hata sonucu yeniden başlatmayı devredışı bırak " tıkla. Soruunun ne olduğunu ve kodunu yaz buraya yardımcı olalım
evet güvenli modda açılmıyor aynı şekilde reset atıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
format at demek olmaz ama durum ciddi görünüyor... güvenli kipte başlatmayı denedinmi hiç..
güvenli kipte de açılmıyor malesef!!!
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
stop 0x000000ED (0x85354D98, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000) hata kodu bu şekilde veriyor.
Xp cd takıp otomatik sistem kurtarmayı dene o da, olmazsa format. Aynısı benim bir yakınımın pc de olmuştu format attık.
quote:
Orjinalden alıntı: swes
stop 0x000000ED (0x85354D98, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000) hata kodu bu şekilde veriyor.
Bu kod bildiğim kadarıyla yarıda bölünen kurulumlar sonucu ortaya cıkıyor ki senin probleminde o. Hiiç uğraşmaya ve vakit kaybına gerek yok. Format atmayı dene zaten önemli dosyanda yokki format attın. O yüzden tekrar formatla
önemli bilgiler var c sürücüsünde zamanında yedeklemeyi unutmuştum şimdi hapı yuttuk desenize son çare şirketin bilgi işlemine bi göstermek olacak inşallah formatsız bir şekilde halledilir yoksa bilgiler uçacak yardımınız için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
Bu kod bildiğim kadarıyla yarıda bölünen kurulumlar sonucu ortaya cıkıyor ki senin probleminde o. Hiiç uğraşmaya ve vakit kaybına gerek yok. Format atmayı dene zaten önemli dosyanda yokki format attın. O yüzden tekrar formatla
BİLGİLERİN HEPSİNİ YEDEKLEMİŞİM ÇOK İYİ ONLARDA FORMAT ATMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPAMADILAR SORUN BAYA UĞRAŞTIRDI.
hhd yi başka bir pcye tak scandisk yapması lazım otomatik olarak yaptıkdan sonra geri tak tamam
quote:
bios sıfırlamayı nasıl yapacağım anlatırmısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: carpediemct
anakartta bios pilini sök 10-15 sn bekle tekrar tak
Xp cd sini tak. İlk çıkan onar seçeneğini seç. dos ortamında açılacaktır. Burada chkdsk /r yaz. Eğer bunun sonucunda bilgisayar açılmaz ise formatlamaktan başka çaren aklmıyor dostum. Kolay gelsin.
adamlar sorunu çözmüş beyler daha ne yazıonuz :)
zaten 3 sene olacakmış neredeyse :D megahort :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme