Şimdi Ara

van alıp koltuk ve cam eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
85.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar.

    bir süredir forumu takip ediyorum. ve sizin o değerli düşüncelerini satın almak istediğim araç için değerlendirmek istiyorum. yaklaşık 1 ay sonra mart 15 civarında en fazla 13-14 bin ytl ye kadar bir araç satın almayı düşünüyorum. tek başıma kuşadası şehir içinde trafiğin sakin olduğu bir yerde kullanıcam. o da sabah işe git otoparka koy akşam eve gel cinsinden. en uzun yolculuğum yılda bir antalya olabilir ve ayda bir kerede 90 km izmir yolu o kadar. ayrıca bu araç ilk aracım olucak. ehliyetimde yeni sayılır acemiliğimide bunula atlatmayı düşünüyorum.

    Ayırdığım bütçe ile zannerdersem palio clio gibi araçlar var. arkadaşlardan aldığım bir kaç fikire göre panelvan yüksek model bir palio veya fiesta alıp iki tane koltuk ve cam taktırarak ruhsata işlettirmek için harcayacağım masraf aynı modelde aynı tip bir aracın binek modeli için ödeyeceğim paradan daha az gibi görünürde. 3 kapı 5 kapı olması önemli değil benim için. önemli olan noktalar, herhangi bir yolla elde edebileceğim en yüksek model bir palio, albea gibi kullanışlı bir araç, en az yakıt tasarrufu ve 3-5 yıl binebileceğim bir araç olması.

    Zamanı gelince satma konusuna gelince de zaten evleneceğim zaman satmayı düşündüğüm için üzerine bir o kadar daha koyup kredi ile ev alabileceğim şekilde katkıda buluncak bir fiyatta satabileceğimi düşündüğüm bir araç olsun istiyorum. Evlilikden sonra daha yüksek model bir araç almayı düşünüyorum zaten.

    Panelvan konusu hakkında düşüncelerinizi ve nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bana yol gösteririseniz sevinirim.

    saygılar







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.