Şimdi Ara

hiteknoloji güvenilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiteknoloji güvenilirmi mail order yöntemiyle alışveriş nasıl güvenilirmi

• arkadaşımzın bizim forumda üyeliğide bulunuyor kısa süre içerisinde bir çok arkadaş alış veriş yapıp memnun kaldı ankara'da olmamalarına rağmen, hemde foruma konu açtılar teşekkür etmek için.... gerisini sen tahmin et. memnun olmayan, güvensiz bir arkadaşla karşılaşmadım bu güne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Chivo -- 30 Ocak 2008; 17:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Chivo

arkadaşımzın bizim forumda üyeliğide bulunuyor kısa süre içerisinde bir çok arkadaş alış veriş yapıp memnun kaldı ankara'da olmamalarına rağmen, hemde foruma konu açtılar teşekkür etmek için.... gerisini sen tahmin et. memnun olmayan, güvensiz bir arkadaşla karşılaşmadım bu güne kadar
    Güvenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

Güvenilir

Alıntıları Göster
    güvenilir,hiç şikayetci olan duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

Güvenilir

Alıntıları Göster
    Bende ordan aldım, hatta rica ettim kapıda ödeme falan yaptılar sağolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-53A8F7533

Bende ordan aldım, hatta rica ettim kapıda ödeme falan yaptılar sağolsunlar.

Alıntıları Göster
    şu mail order yöntemi güvenlimi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: xT.SecKn

Alıntıları Göster
    Valla Benim konumu oku istersen http://forum.donanimhaber.com/m_20710348/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    ennucuz.com güvenilir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Oyunfor güvenilir mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyzeN

Valla Benim konumu oku istersen http://forum.donanimhaber.com/m_20710348/tm.htm

Alıntıları Göster
    okudamda şu mail order güvenlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xT.SecKn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pinhani_kurban

Güvenli ben telefonla görüşerek hallettim formu doldurdum imzaladım ve faxladım

• quote:

Orijinalden alıntı: hyzeN

quote:

Orjinalden alıntı: pinhani_kurban

Güvenli ben telefonla görüşerek hallettim formu doldurdum imzaladım ve faxladım

Alıntıları Göster
    güvenilir, bir sorun çıkmayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

güvenilir, bir sorun çıkmayacaktır

Alıntıları Göster
    Oldukça güvenilir bir firmadır. Piyasaya yeni yeni yerleşen bir firma ama şikayet edeni hiç görmedim. Görmek de pek mümkün gözükmüyor çünkü Serhat Bey'i bir miktar tanırım ve müşteri memnuniyetini 1. sıraya koymuş bir satıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 30 Ocak 2008; 20:06:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Oldukça güvenilir bir firmadır. Piyasaya yeni yeni yerleşen bir firma ama şikayet edeni hiç görmedim. Görmek de pek mümkün gözükmüyor çünkü Serhat Bey'i bir miktar tanırım ve müşteri memnuniyetini 1. sıraya koymuş bir satıcı.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle Güvenilir Bir Firma Hocamın Dediği Gibi Serhat Bey Müşteri Memnuniyetini ilk Sırada Tutar.Rahatlıkla Her Türlü Alış Verişinizi Yapabilirsiniz.

• quote:

Alıntıları Göster
    tabiki güvenilir. Ben bugün alışveriş yaptım 1500 ytl ye yeni sistem toplattım kasa hariç diğer parçaları aldım. Mail order yöntemi ile yaptık işlemi. + olarak ellerinde bulunmayan ürünleri tamin ettiler. Gerçekten güvenilir bir firma. Kesinlikle Öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YourStyle

Kesinlikle Güvenilir Bir Firma Hocamın Dediği Gibi Serhat Bey Müşteri Memnuniyetini ilk Sırada Tutar.Rahatlıkla Her Türlü Alış Verişinizi Yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YourStyle

+1 müşteri memnuniyeti üst seviyede. bu işi iyi yapıyorlar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cagann

+1 Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutyavuz_89

tabiki güvenilir. Ben bugün alışveriş yaptım 1500 ytl ye yeni sistem toplattım kasa hariç diğer parçaları aldım. Mail order yöntemi ile yaptık işlemi. + olarak ellerinde bulunmayan ürünleri tamin ettiler. Gerçekten güvenilir bir firma. Kesinlikle Öneriyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutyavuz_89

1 tane bilgisayar aldım 2. ciyi de yarın alcam kesinlikle güvenilir bir firma

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

quote:

Orjinalden alıntı: aykutyavuz_89

1 tane bilgisayar aldım 2. ciyi de yarın alcam kesinlikle güvenilir bir firma

Alıntıları Göster
    arkadaşlar imzamda bulunan sistemi 2 hafta önce ve geçen haftada 350 ytl civarındaki pc parçalarını HİTECH BİLİŞİMDEN mail order yöntemi ile aldım.sağolsun SERHAT BEY hertürlü yardımcı oldu.kesinlikle öneriyorum bu firmayı.mail order yönteminden sonra zaten size onay kağıdı yollanıyor.hiçbir şekilde aklınızda soru işereti kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedo20

arkadaşlar imzamda bulunan sistemi 2 hafta önce ve geçen haftada 350 ytl civarındaki pc parçalarını HİTECH BİLİŞİMDEN mail order yöntemi ile aldım.sağolsun SERHAT BEY hertürlü yardımcı oldu.kesinlikle öneriyorum bu firmayı.mail order yönteminden sonra zaten size onay kağıdı yollanıyor.hiçbir şekilde aklınızda soru işereti kalmasın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bedo20

+1
    Ben de birkaç hafta evvel aynı yöntemle alışveriş yaptım..Sağolsun serhat arkadaşımız bayağı ilgilendi hatta ben başını bayağı ağrıttım diyebilirim..Benden 10 üzerinden 10..

• Arkadaşlar laf aramızda mail order yönteminin ne kadar güvenli olduğu konusunda fazla bir bilgim yok malesef, zaten Serhat Bey olmasaydı bu yöntemi tercih etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberTechno

Arkadaşlar laf aramızda mail order yönteminin ne kadar güvenli olduğu konusunda fazla bir bilgim yok malesef, zaten Serhat Bey olmasaydı bu yöntemi tercih etmezdim.
    genel anlamda mail order sistemine güvenmediğimi belirtmek istiyorum.
    Mavibilgisayarın yapmış olduğu sistem gibi olmalı bence.
    Hiteknoloji,gigatek,inventus un en büyük zaafı bu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.