Şimdi Ara

>>> Sizlere Tavsiyem... <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Hiteknolojiye teşekkur ediyorum bana çok yardımcı oldular.Kasayı kendileri hazırladı.Raid 0'ı da Orkun abi halletmiş.Tüm Bunları yaptıktan sonra sağ sağlim elime ulaştı kasam.Monitör ile 5+1 i ise sanalmarketimden sipariş verdim 2 günde elime ulaştı.Hizmetlerınden dolayı bu 2 firmaya tekrar çok teşekkur ediyorum.

PC'yi İlk alıcağım zaman bir kuşku vardı içimde.Ben İstanbuldayım pc'yi aldıgım şiketler Ankaradaydı.Ya geç gelirse? ya birşey olursa? die kafamda düşünceler vardı bunlar artık yok.Yani internetten sipariş vererek pc alma konusunda kuşkularınız varsa bence gereksiz

Genel Görünüm:

Teknik Özellikler:

Anakart: Gigabyte X38 DQ6

İşlemci: Intel Q6600 2.4mHz

Ekran Kartı: Palit 8800GT Sonic

Ram: 4*1GB Kingston DD2 800

HDD: 2*250GB Seagate 16MB NCQ Raid 0

Cpu Cooler: Zalman 9700LED

Kasa: Lian Li PC007-FB

Monitör: Samsung 19" 932B+

PSU: Lc-Power 560W Taurus

DvD-RW: ASUS 1814BLT DVD-RW

Ses sistemi: Logitech X540 70W 5+1

2600YTL Toplam

Kasa Görünümü:

• hayırlı olsun :)

bende cok benzer bir sistem toplayacagım bu hafta, memnun musun simdiye kadar? bir problem cikti mi? keske sunu alsaydım dedigin birsey oldu mu?
  • hayırlı olsun süper sistem
  • oyyy oyyy erdem abiyle, hiteknolojinin eli deymiş belli, harika sistem olmuş hem görünüş hem de performans açısından

düzelti: dostum aldığın monitör hakkında yorum yapar mısın ? merak ediyorum o aleti oyun falan denedin mi hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Chivo -- 29 Ocak 2008; 21:15:46 >
  • işlemci soğutucusu ile 25lik fan arasında ne kadar boşluk var acaba?
  • @coolrhyme

Güle güle kullan sistemini seni memnun edebildiysek ne mutlu bize OErdem hocam ile epey bir uğraştık bu sistem için ama değmiş sanırım :) Ben birkez daha OErdem hocama teşekkür ediyorum yardımları için . Bu arada geçmiş olsun da diyorum kendisine ufak bir iş kazası geçirmiş
  • Monitör Gayet güzel kutusunu fln açarken heyecanlandırdı beni baya :D Kurulumu Kolay Zaten Orta sınıfın en iyi mönitörü Tasarımı müthiş süper bir monitör bnce

Hiç Bir Promlem yaşamıyorum.3dMark skoru biraz düşük geldi sanırım vistadan kaynaklanıyor.

9700 le arasında 3 4cm fark var.

Herkese Tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyzeN -- 30 Ocak 2008; 17:36:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    4 yıl önce açıldı
    Aç Olanlara Tavsiyem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sulas

hayırlı olsun :)

bende cok benzer bir sistem toplayacagım bu hafta, memnun musun simdiye kadar? bir problem cikti mi? keske sunu alsaydım dedigin birsey oldu mu?

Benzer Birşey alıcam diyorsan benim sistemin ikizini al bence :D

Yani tüm ürünler güzel o/c yaptım cpu ya Artık Q6600 2.4 @3.50 Stabil olarak çalışıyor bütün gun testlerle boğuştum snuç verdi sıcaklık problemi kesinlikle söz konusu diil herşey çok güzel 5+1 de çok kaliteliymiş 2. Gün alt komşu geldi şu anda bass %50 ses %40

• Güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Güle güle kullan

Tşk...
  • 2600 YTL si olan alsın bence
  • vay be çok deli olmuş. hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle
  • hayırlı olsun sistem güzel olmuş güle güle kullan
  • süper sistem olmuş güle güle kullan
  • Saolun Arkadaşlar Darısı Olmayanın Başına
  • Güle güle kullan dostum, hayırlısıyla bende buna benzer bir sistem alacam elimdeki laptop satıldığı an. İlanları verdim bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yozi

Güle güle kullan dostum, hayırlısıyla bende buna benzer bir sistem alacam elimdeki laptop satıldığı an. İlanları verdim bekliyorum.

Hayırlısı
  • SİSTEMİN HAYIRLI OLSUN Lian Li PC007-FB KASADAN MEMNUNMUSUN?
    BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA
  • Resimde Gördüğün Gibi Müthiş ve Gerçekten Çok Kaliteli
  • Ufffff çok deli bir sistem olmus. Hayırlı olsun gule gule kullan......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.