Şimdi Ara

## IBM ile Lenovo Arasındaki Yakınlık Sunucu Pazarına Yansıyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## IBM ile Lenovo Arasındaki Yakınlık Sunucu Pazarına Yansıyor ##


    Dünyanın en büyük yüksek teknoloji firmalarından biri olan IBM, yeni iş planı ve firma stratejileri çerçevesinde donanım üretiminden çıkacağını açıklamış ve akabinde yaklaşık 2 sene önce masaüstü ve dizüstü departmanlarını Çin'in en büyük pc üreticilerinden biri olan Lenovo firmasına devretmişti.

    İki firma arasında var olan yakınlık profesyonel çözümlere de yansıyacak gibi gözüküyor. Sunucu ve iş istasyonu çözümlerinde etkin bir role sahip olan IBM, sahip olduğu System x Sunucularını Lenovo'ya lisansladı. Ticari olarak son derece yakın olan iki firma arasındaki yeni bir lisans anlaşması bizleri şaşırtmazken asıl ilginç olan ise IBM'in Lenovo ile birlikte kendisinin de bahsi geçen sunucu sistemlerin satışına devam edecek olması gösterilebilir.

    Hem AMD hemde Intel işlemci alternatifleri ile tek ve çift işlemcili System x Servers sistemlerini raf ve kule tipi konfigürasyonlarda satışa sunacak olan Lenovo'nun bu girişi ayrıca firmanın Çin pazarı dışındaki ilk sunucu satış operasyonu olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 30 Ocak 2008; 12:56:53 >







  • Bu durum sunucu piyasası için iyi çok kaba olacak ama genelde fiyatlar masaüstü için x ise laptop için 2x sunucu için 4x oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 30 Ocak 2008; 13:28:36 >
  • lenovo zaten çin in en büyük bilgisayar üreticilerinden biri. şimdi de ibm le ortak olarak dünyaya açılmayı düşünüyorlar.
  • hadi bakalım sonu nasıl olacak. yarayacak mı, yoksa pişman mı olunacak ?
  • bu iki firmayı bilgisayar sektörünün idolleri olarak görüyorum.. kimseye sataşmadan işlerini yapıyorlar ve yaptıkları bütün ürünler mükemmel.. hatta greenpeace bikaç senedir lanevo'yu en çevreci şirket seçiyor buda büyük bir başarı.. birde Türkiye'deheryerde bulunabilseydi tam süper olurdu...
  • Güzel bir gelişme yavaş piyasa yapacaklar!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.