Şimdi Ara

+8 Dread Shield & +8 D Defender Of The Lord +7 Lycaon hammer & +7 Holy Animor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 75lv İnt Priestim araştırdım ama şu kalkanların karşılaştırmasını bulamadım buldum ama hiç bi faydası dokunmadı onlarında sizlere sorucam sizler daha iyi bilirsiniz
    +8 Dread shield mi yoksa +8 dolmu benim için daha iyi olur
    +7 lycaon hammer mı yoksa +7 holy animormu benim için daha iyi olur int healler+debufum
    yeterli gb var bende hepsini alıcak kadar
    +8 Dread Shield

+8 Defender of the Lord

Sanirsam Repel Pysical Attack 20 Atkın %20sini geri yansıtıyomus yani 100 wuruyosa adam sana 20 atk oda nasipleniyomuş sanırsam ama %20 atk kırmıyomuş öle biliyorum
    bide lycaon ile animara alternatif olarak
    Stone Splitter +7 var

+7 lycaon hammer ama sanırsam eski

+7 Holy Animor bundada 14 Repel physical Attack war

Yorumlarınızı bekliyorum beyler lütfen yorum yapın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulh92 -- 26 Ocak 2008; 17:34:48 >

• Stone Splitter alırsan bence DOL al cunku Stone Splitter -hp veriyo
  • +7 holy (stone -hp, lycaon mp rec. 10)
    &
    +8 Dread(5 dd için Dol'ü seçme, bkz. critic)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 26 Ocak 2008; 17:33:19 >
  • Lycoan hammer +7 nin mp recoverysi artık 10 bu yüzden Holy Animoru tercih etmelisin.Dread sheildin defansı cok güzel fakat DOL ün verdiği Bonuslarda göz ardı edilmemeli.
  • Anlamadım GEM Mİ GM Mİ.
  • Dread Shield ve Holy Animor'u al..
  • uplim daha çok bilgiye ihtiyacım war
    Dread Shield tmm
    silah olarak
    holy mi yoksa lycaon mu işte lycaonda sade resistans var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her türlü holy ve dread shield derim dread kafadan yaklaşık 400 defans verio holy desen int priest ler icin cok ii bir silah
  • abi ne yaptın yaa ben herkezden beklerdim senden beklemezdim eski sro cusun ama bari kinght oynamaya ultima fln oyna
  • 5dd için o kadar defans bırakılmaz zaten holy psc. attack veriyor dolün bi esprisi kalmıyor ds +8 al bence
  • holy animor dread shiel senin hep ye ihtiyacın war apye deil...malum...
  • +8ds ve +7lycaon hammerrr
  • tabıkı ds we holyanimor

• Holy Animor ve Dread Shield...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 26 Ocak 2008; 18:32:06 >
  • Holy Animor + Dread Shield ...
  • holy animor + ds
  • neden holy deilde lycaon?
    Verdiğin resim eski şimdi lycaon da health bonus var biliyorm ki holy animor demenizin nedeni defans vermesi ama Dread shield da yeterince defans var bu demek oluyorki 75+ bi priestin 2 warrior veya 2 rogue e yatması imkansız defans Dread shield ile doruk noktalara cıkacaktır bu itemleri alıyorsan en azından iron setin vardır ben daha önceden 75+ priest oynadım ve bu bilgilere dayanarak diyorumki magelerden korkk sadece magelerden
  • holy animor un 22 def var. onu söleyen yok. holy animor bnce int priest lerin alabilceği en iyi item. kalkan olarak tabikide dread shield. bu devirde 385 defense baban vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: WE_ARE_TURKS

abi ne yaptın yaa ben herkezden beklerdim senden beklemezdim eski sro cusun ama bari kinght oynamaya ultima fln oyna

yok abim oynuyor knight ben gene sro hem senin ne işin var ko forumunda :D
    çok sağolun beyler biliyorum mageler çok wuruyor ırım şuan 60 flame glacier lighting hepsi 60 ır çok az priestte
    ama genede holy+dread bencede çok sağolun fikrimi çok etkilediniz yoksa ben lycaon+dread düşünüodum
  • holy+ds
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.