Şimdi Ara

DH 24' LCD Alacaklar Kulubu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: airea

S-PVA daha mı kötü daha mı iyi?

daha kötü.
  • Arkadaslar artık bırınız bırsey soylesın;

BENQ 24'' FP241VW için , bazı arkadaslar sorun cıkartıyor dıyor , bazıları o kadar para verme diyor değmez diyor , bazıları al çok güzel diyor.

Ne yapıcam arkadaslar , Xbox - Ps3 de alıyorum bunlara baglayacagım bunlardan iyi goruntu alırmıyım .

1080p kalitesini verirmi ? Lütfen yardım edin .

• quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Arkadaslar artık bırınız bırsey soylesın;

BENQ 24'' FP241VW için , bazı arkadaslar sorun cıkartıyor dıyor , bazıları o kadar para verme diyor değmez diyor , bazıları al çok güzel diyor.

Ne yapıcam arkadaslar , Xbox - Ps3 de alıyorum bunlara baglayacagım bunlardan iyi goruntu alırmıyım .

Ben de bahsettiğin monitör var ve çok memnunum. A-MVA panelli, muhteşem bir monitör.
  • ben bu monitoru alacam,nisan gibi piyasada olacak benq dan eksik i yok hatta tepkime süresi daha düsük gamut renk %92 ,game mod var webcam var 24 inc ,hdmi girisi vs http://alatest.dk/apps/reviews/5766939/-1/Monitors/Asus+MK241+24in+LCD+Monitor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --ASRIN ALÏMÏ-- -- 7 Mart 2008; 14:20:37 >
  • Arkadaşlar ben de dün Vatan dan 5 taksit 385 ytl ye Samsung 2232BW aldım. Forumda arkadaşların bahsettiği o vınlama problemiyle karşılaşmadım şu ana kadar, ölü piksel de yok. Gayet güzel ve hoş bir lcd. Aslında canavar gibi Alacaklaa hayırlı olsun
  • TN panelli bir monitör nasıl oluyorda Benq' dan iyi oluyor?
  • ASUS dan vaz gecdim arkadaslar, sonun da acer 24 p243w ï sectim ,siparis verdim en gec bu hafta icinde elime gececek insallah . kagit üzerinde özellikleri insani heyacanlandiriyor ama pratikde nasil alip görecegiz ,monitoru pc ve 360 da belki ilerde ps3 de kullanmak niyetindeyim.http://www.acer.co.uk/public/page4.do?link=oln56.redirect&dau22.oid=33161&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=17&CountryISOCtxParam=UK&LanguageISOCtxParam=en&ctx3=-1&ctx4=United+Kingdom&crc=1308786907#inu57_47044

• quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

Arkadaşlar, donanimhaberde sadece bilgilerimizi paylaşmakla kalmayalım, birlikte hareket ederek donanim alırken bu topluluğun uyesi olmaktan faydalanalım. Ben 1-3 ay arası bir sure içinde 24" lcd alacağım. Eminim forumda 24" monitor almayı duşunen arkadaşlar var. Birlikte bir model seçelim, Türkiyeye gelmeyen ya da zor bulunan bir model olursa, toplu sipariş vererek fiyat indirimi yaptıralım ya da gelmeyen bir modeli getirtelim. 1000-1500 ytl arası bir butçem var. Monitor almak isteyen arkadaşlarla topluca konuşalım, bir kişiyi seçelim,işi organize etsin, alacağımız model için ithalatçı ile görüşsun. Yoksa Benq almak zorunda kalacağım.

dostum bende bu ürünü almayı düşünüyorum yani ;

http://www.sanalmarketim.com/urun/4e205ec10f0e70a05eafd894d6cc8fd9/?liste&ref=%2Csxbiu%3A64%2Csxbia%3A66%2Csxmi%3A26&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

bu ürün....

tabi ki daha uygun alma imkanımız varsa çok daha mantıklı olur...
    senın herhangi bir rakama kadar aldıgın bır fıyat varmı?
    açıklayabilirmisin biraz!!

• NEC 2690WUXi'ye göz atmanızı öneririm. Bir ay önce Index'ten sipariş verdim, bu hafta gelmesini bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

ben bu monitoru alacam,nisan gibi piyasada olacak benq dan eksik i yok hatta tepkime süresi daha düsük gamut renk %92 ,game mod var webcam var 24 inc ,hdmi girisi vs http://alatest.dk/apps/reviews/5766939/-1/Monitors/Asus+MK241+24in+LCD+Monitor/

aaaa çok güzel bir ürünmüş ya inceledim hakkaten harika nerden alıcaksın pekı bu konu hakkında bana bılgı verebılırmısın?

• quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Arkadaslar artık bırınız bırsey soylesın;

ya alacagın urun zaten 1920*1200 çözünürlükte olacagından tabıı full hd bır goruntu alırsın..hıc sorun yasamassın yanı..monitör modelıyle alakası yok yanı...benımde 24'' alma sebebim bu zatewn yanı hd den zıyade full hd desteklı bır urun almak..ki bende ps3 alacagım yakında...o yuzden aklın kalmasın...o model kuzenımın arkadasında var ve öve öve bitiremedi..güzel bir ürün derim ben....

• 24 inc acer 2 ms hdmi posta dan geldi, hemen ölü piksel kontrol u yapacam

isteyene 800 ytl veririm 20-25 gün oldu 15 gün kullanıldı..

28"vievsonic alındığı için boşa çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 13 Mart 2008; 21:09:10 >

inşallah birisine yarar

Orjinalden alıntı: nofear72

HP W2408h LCD

Dostum 28" viewsonic i nasıl buldun? memnunmusun cihazdan? ayrıca kaça ve nerden aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

HP W2408h LCD

Dostum 28" viewsonic i nasıl buldun? memnunmusun cihazdan? ayrıca kaça ve nerden aldın?

bende kullanmıyorum grafiker arkadaaş kullanıyo ama gayet güzel tabii çoook büyük oyunda baktık oda iyiydi

fiyatı tam bilmiyorum ama 1100 gibi almış

• HP W2408
    My Display yazılımını kurayım dedim. Kurduktan sonra menü değişti.
    Custom da "color" seçeneği disabled.
    Diğer profillerde ayar değiştirdiğim zaman "custom" olarak kaydedildi diyor.

Programı kaldırdım ama menü değişmedi. Başına gelen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.