Şimdi Ara

[1.1.2 - 4.6 OTB] 3.9 Bootloader Downgrade (H/W)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar, burası için ayırdığım, vakti ve uğraşı hiçe sayan ve hiç bir açıklama getirmeden yaptığım tercümelerin olduğu başlığı silen, kendilerine mesaj atınca cevap alınamayan moderasyondan dolayı, iPhone ile ilgili yazılarımın tümünü kaldırıyorum.

iPhone ile ilgili bir site hazırlayıp burası için hazırladığım tüm metinleri orada kullanacağım.

Hepinize kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 12 Şubat 2008; 4:17:51 >

Daha Fazla Göster
  • Yahu arkadaşlar denemeye kalbi yeten var mı? Ben giderim kingsim alırım valla. Allahtan 1.1.2 3.6 ha benimki :D

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

Yahu arkadaşlar denemeye kalbi yeten var mı? Ben giderim kingsim alırım valla. Allahtan 1.1.2 3.6 ha benimki :D

hehehe, bende aynın düşünüyom... ya çuvallarsa... gitti gozelim iphone, olur ipohhhh

• ben only software diyenlerdenim ne bu elektronik alet pek kurcalanmaya gelmez elinde kalır insanın :)
  • çok güzel helal olsun

peki bu olayı yeni çıkan orjinal 1.1.3 lerede yapabilirmiyz acaba

{#} 00:55 Gececiler Lokali {#}

• quote:

Orjinalden alıntı: Coctus

Hll valla kardesım ıste topic işte sunu ne dıyeyım bırde hangı kaynaktan aldıgını yazarsan tam super olur...

Yazı, kaynak ile başlıyor zaten.

Orjinalden alıntı: Coctus

Hll valla kardesım ıste topic işte sunu ne dıyeyım bırde hangı kaynaktan aldıgını yazarsan tam super olur...

okumadan cevap yazmalar bunlar adam kocaman fontta yazmış adam ne yapsın daha bende tekrarlayım bari i.unlock.no adresinden almış..

kıllanıyorum böle okumadan yazanlara ..
    Erikli damacana su... 19LT !!
    Arçelik Klima 19000 BTU!!! (vallahi yuh)
    Çift Kaplanlar çamaşır seti!

valla bende bunu ne anlama geldiğine anlama veremiyordum ne die bunları yazıolar imza kısına die demek buymuş valla bu görgüsüzlük yaw bende yazayım

BMW M3 /MACBOOK AİR 3 sarışın 2 esmer .. bide bendede var 2 damacana erikli su

Orjinalden alıntı: xendaba
    BMW M3 /MACBOOK AİR 3 sarışın 2 esmer .. bide bendede var 2 damacana erikli su

hehehe :)

ama açmayı düşünenlere bi uyarı orada resimde görünen A17 varya gözle görmek öle her babayiğidin harcı olacak elektrik kablosu gibi kablo değil incecik minnacık bişey ben büyüteçle bakıyorum.

ona göre açıpta ulen buraya el sığmaz nası yapıcaz die kapatıp kapak haşat etmeyin ona göre :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ imzama eklentiler bu akşam 2 litre kola ( cola turka ) , bi ton çikulata ( çikolata değil ) erikli suların biri bitti artık tek damacana var :)
  • arkadaşlar bnde sadece anten kısmını actım çok zor deil hemde törpüyle:d yaptım üsk kısımlarıda accaktımda şimdi tam malzemem yoktu bide yazılımsal şeyleri okumak lazım dı ondan ama yakında bnde yapıcağım

bişey sorucaam şimdi biz işlemleri yaptık 1.1.2 olarak kulanıcaz demi 1.1.3 de yapabilirmiyiz nöle yapsak kullanbilirmiyiz?

YRN söz Bitane Atarım!
    >İnaDIna EsKiŞEhiR SpOR=
    >İnaDIna NEfEr!!=
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.