Şimdi Ara

WinXP gamer Edition 4(cozuldu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar sorum biraz garip bir sorun soyle ki: daha temiz sade bir versiyon diye gamer xp v4.0`i indirdim ve tabiki ingizce bu sorun degil hatta evet ingilizce olsun ama sorun su ki klavye turkce olmuyor
    regional and language options`dan Advanced kismini Turkish`e cevirdigim vakit: "setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system administrator" diyor. belki gerekli olur sistem geldginde default olarak zaten admin hesabi ile aciliyor. daha sonra yine ayni yerde languages`den details`i secip add`den turkish latin alphabeti ekleyip apply dedigimde "windows could not properly load the Turkish - Inuktitut Latin Keyboard layout" uyarisini veriyor ve yine olmuyor. bunun icin ne yapmam gerekir diye sormak istiyorum. simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 3 Ocak 2008; 22:14:31 >

• merak ettigim bir sorunun cevabini da sen vereceksin umarim.

Windows XP 32bit i Turkce yapmak icin:
    "Windows XP Multilingual User Interface Pack MUI" gerekir.
    icinden 9 tane mui nin oldugu paket 1.08GB yer kapliyor.
    Sadece TR olan paketi bulabilirsen 96MB.

"Windows XP Multilingual User Interface Pack MUI" paketi ile xp32bit ingilizce yi turkce yaptim. Lakin benim inglizce xp32 de sende olan problem yoktu. Bu turkcelestirme paketinin bu sorunu da cozup cozmedigini merak ediyordum. Artik cevabi sen verirsin.

not: link veremiyorum cunku link ten almamistim, aramalarin neticesinde indirdigin dosya duzgun calisirsa, o dosyanin linkini verirsen ayni sorunu olan arkadaslara link verebilirim.

iyi sanslar

• ama su var ki ben ingilizce isletim sistemi istiyorum sadece klavye sorunu cozulsun. dedigim gibi isletim sisteminden gereksiz gorunen hersey atilmis, ingizce sistem oldugu icin bizim kullandigimiz klavyeye gerek duymamislar ve onu da silmisler. kisaca onu ben nsail eklicem? gerekli olursa elimde orjinal normal Win XP pro da var.
  • Bu paket ile ara yüzü ister turkce ister ingilizce yaparsin (vistada yapildigi gibi)
    onemli olan turkce paket ile klavye desteginin gelip gelmemesi, gelirse sonra ingilizce arayüze geri donersin, zaten gerekli paketler yuklu oldugu icinde ingilizcede su anda kurcaladigin menuler büyük ihtimal (iste bu ihtimali merak ediyorum) calisir.

bahsettigin xp cdsinden yapilabiliyorsa bile nasil yapildigini bilmiyorum.

(denemeleri yaparken once imaj alarak yedeklemeyi zaten biliyorsundur )
  • Evet arkadaşlar çözdüm sorunu ve hemen buradan da bilgi vereyim diyorum.
    öncelikle http://markide.com/stuff/drivers/Turkish_Q.zip indiriliyor. sonra ordaki dll dosyarı windows/system32 içine açılıyor. daha sonra ise "REGSVR32" komutu ile o dll kayıt ediliyor. bir de ordaki reg dosyası çalıştırılarak gereklikayıt bilgileri giriliyor. sonuç olarak "Turkish Q" sisteme eklenmiş oluyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 18 Ocak 2008; 23:12:27 >
  • paylastigin icin saol, bir daha boyle sorunu olan olursa verdigin linki ve aciklamayi veririm.
  • onu zaten ben upload ettim doyaları hazırlayıp. burda vermeyi gerekli buldum çünkü nette aradığımda hiç bir yerde sonuca ulaşamışlar sanırım. neyse hadi kalın salıcakla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sieger çok teşekkür ederim...

yaşasın Türk alfabesi!!

şşşşşşşşşşşşşşşş
    öööööööööööööö
    ıııııııııııııııııııııııııııııııı
    ğğğğğğğğğğğğğğ
    üüüüüüüüüüüüüü
  • oha abi gamer xp 4 den sonra bisey cikmadimi
  • gamer editionda bu tür şeyler oluyor pro kurmak bence daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.