Şimdi Ara

Oyunları 2 Dvd 'ye Bölme -> Video'lu Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatacagim Yöntemi Bilenler Vardır Ama Bilmeyenlerin Cok Oldugunu Düşünüyorumm
    O yüzden Vİdeo'lu Anlatım Yaptım...Oyunlar Sadece Dosyalarını ve Reg'ge Kayıt Atar Sisteme Bir Dosya Atmazlar!!!

Winrar ve Regedit Yardımla Yapacagiz...

Bu Yöntemle Rar'ları Hdd Kopyala ve Ardından Rar'ları Ac SOnra İso'yu Daemon Tools'u Göster Bundan Tamamen Kurtulacaksınız...

Video'lu Anlatım Asagida

http://rapidshare.com/files/79144146/oyunbolme.exe (Swf Formatında Yapmıstım Exe Cevirdim )

Kurulum Yerini Degistire Bilirsiniz Ama Ozaman reg Degislik Yapmalısınız..

Örnek Cod4 :
    Reg'ge Sagtıklayın ve Düzenleyi Seçin..

Buraya yı bulacaksınız...

"InstallPath"="C:\\Program Files\\Activision\\Call of Duty 4 - Modern Warfare\\"

ve nereye kopyaladıysan orayı gostereceksin

"InstallPath"="D:\\Oyular\\Call of Duty 4 - Modern Warfare\\"

Kaydetdim ve cıkın sonra calistirin.. bu kadar...

Bazı Oyunlar Asagıda Göstermis Oldugum Yerede Kayıt Atıyor Orayı Kontrol Edin... Ve Aynı İşlemi Yapın..

Video'dan Resimler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 26 Aralık 2007; 13:28:59 >

• Yararlı bir bilgi. Verdiğin emek için teşekkürler. Benim önerdiğim 4,5 GB'tan büyük dosyaları orijinalden çalışır gibi iki DVD'ye ayırma işlemine bir alternatif olabilir
  • sagolya videoyu izledimm... cok guzel anlatmııısın bu yöntemi tavsiye ederim hep hiç ugrastırmıyor hemde sorunsuz calistiriyor bende bu yöntemi biliyordum..
  • Tşkr ederim çok işime yaradı :)
  • Teşekkürler.
  • rica hic onemli degil Konuyu 1 Sene önce açmışım
  • Çok yararlı oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Dosyasını 2 ye Ayırma?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bi paylaşım ve kolay teşekkür ederim yalnız bişey sorabilirmiyim
    -Aynı işlemi iso dosyalarında nasıl yapabilirz ?
  • Çok sağol işime yarıyabilir
  • çok kolay bir yöntem hiç aklıma gelmemişti bu ve güzel bir anlatım eline sağlık

ancak geçen bu konu açıldı ve orda bir yöntem daha öğrendim o da güzel bir yol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 15 Temmuz 2010; 20:08:53 >
  • uzun zamandır aradıgım bır yontemdı.. harici diskim dolmaya başlamıştrı bu şekilde dvdlere bölebilirim umaım.
    teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDKAYA

Çok güzel bi paylaşım ve kolay teşekkür ederim yalnız bişey sorabilirmiyim
    -Aynı işlemi iso dosyalarında nasıl yapabilirz ?

Uppp Uppp
  • Sanırım programları da boyle paylaşabiliyoruz mesela ben
    TVC'yi kurmuştum ve turkçe yamasını kurdum tabi yamada Program files'da TVC klasörüne kuruluyor aynı işlemi kendi bilgisayarımda D'ye kurarak denedim kurdu kısayol dosyasını masaustune attı dosya konumunu C olarak gosterdi yine. ve programda hiç bir sorun yoktu sanırım bi önceki reg kayıdından dolayı sorun yoktu. Bi önceki reg kayıdını da programın içine entegre edebilirsem tamamdır bi yolunu bilen varmı
  • kardeş bende pes 2010 dvd lerini pc ye kopyaladım dvd 1 dvd 2 diye oyun bende kurulu değil ben bunları nasıl 2 dvd ye yazarım ??
  • cevap yokmu lütfen sorunuma yardım edin şimdi bende pes2010 oyunun 2 dvd si mevcut ben bunları pc ye kopyaladım 2 tane boş dvd alıp nero ile ayrı ayrı yazsam olurmu yani kurulum sırasında 2.dvd yi ister mi? lütfen yardım edin
  • Edit:yanlış anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazinga! -- 15 Temmuz 2010; 21:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123ozan1

kardeş bende pes 2010 dvd lerini pc ye kopyaladım dvd 1 dvd 2 diye oyun bende kurulu değil ben bunları nasıl 2 dvd ye yazarım ??

2 klasörü birleştirin çift katmanlı DVD ye yazın
  • quote:

cevap yokmu lütfen sorunuma yardım edin şimdi bende pes2010 oyunun 2 dvd si mevcut ben bunları pc ye kopyaladım 2 tane boş dvd alıp nero ile ayrı ayrı yazsam olurmu yani kurulum sırasında 2.dvd yi ister mi? lütfen yardım edin

bir sorun olmaz. 2. dvd'yi ister.
  • quote:

kardeş bende pes 2010 dvd lerini pc ye kopyaladım dvd 1 dvd 2 diye oyun bende kurulu değil ben bunları nasıl 2 dvd ye yazarım ??

Eğer DVD deki dosyalar rar dosyası değilse yüklerken 2. DVD yi ister
  • robin kardeş cift katmanlı dvd nasıl oluyor bende normal 2 tane boş dvd var onlara tek tek nero ile yazsam olmaz mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.