Şimdi Ara

İso(oyun) dosyası 7.2GB nasıl autorun yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internet cafede insanlar oyun istediginde 7.2GB lık bir iso dosyasını önce rarla bölüp 2 dvd ye çekiyorum sonra kendi bilgisayarlarında rar dan cıkartıp daemon tools ile açmalarını söylüyorum fakat bu bilmenyen insanlar için oldukça zor geliyor. Yani ben bir iso dosyasını nasıl autorun halinde 2 DVD ye böler ve dvd yi takar takmaz yükleme ekranı çıkartabilirim.

Umarım anlatabilmişimdir yardımcı olabilirseniz bil cok kişi bu konuda aydınlanmış olacaktır. Şimdiden teşekkürler..

• Hocam sen işi önce yokuşa sürüyorsun. Sonra o yokuşu geri geri inmeye çalışıyorsun.

ISO dosyasının içeriğini bir klasöre çıkar. Daha sonra 2XDVD5 olarak oyun ismiyle birlikte google arat. Gerekli açıkmaları bulabilirsin. Bunun dışında direkt iso dosyasını duallayer dvd9'a yazdırabilirsin. Winrar uzun iş.
  • O dediginizi bir sitede buldum fakat her oyun için bu sekilde aratmak yanlıs diye dusunuyorum. birde bu sekilde yapınca dvd 1den yuklemeye başlayıp, yüklemenin yarısında kendisi 2. DVD yi istiyor mu?
  • yasak bi konu olduğundan fazla detaya giremem ama OyunLar NasıL 2 DVD'ye Bölünür! şeklinde arama yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

O dediginizi bir sitede buldum fakat her oyun için bu sekilde aratmak yanlıs diye dusunuyorum. birde bu sekilde yapınca dvd 1den yuklemeye başlayıp, yüklemenin yarısında kendisi 2. DVD yi istiyor mu?

Aynen dediğim gibi ve son mesajdaki arkadaşın yazdığı gibi kriterlere uygun arama yapıp, ilgili oyunu denediğinde istediğine ulaşmış oluyorsun.

Kısaca autorun ve .msi dosyalarında komutlar değiştiriliyor ve istenilen dvd sayısına göre bölünüp iso imajı halinde dvd5lere yazılıyor. Yükleme işleminde de 2.ci 3. cü dvdyi istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.