Şimdi Ara

Commandos (!Efsane!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
7.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmem duydunuz mu. Commandos diye bir oyun.

O bir oyun. O bir eğlence kaynağı. O bir efsane!!

Bilmeyen arkadaşlara ufakça bir yazı:

II. Dünya savaşı. Alman birliklerine karşı koymak için generalin teki birtakım komandoları görevlendiriyor. Bizde subayız. Bu komandoları yönetip bölümler geçiyoruz ve II. Dünya savaşının kaderini belirliyoruz.

Oyunun eğlenceli tarafı, komandoların çeşitli olması. Green Beret diye bi amcam var (Favorim). Arkadan askeri sessizce bıçaklayabiliyor. Cesetleri taşıyabiliyor ve varilleri kaldırabiliyor. Düz duvar tırmanıyor(ciddiyim) ve kendini kara yada kuma gömebiliyor.(Böylece kimsecikler onu görmüyor) Casus var, nazi kıyafeti giyip askerin dikkatini başka yöne çekebiliyor. Sniper var. Dürbünlü işte. Vs. vs.
    Dikkat etmeniz gereken nokta ise: alarm çıkartmadan, sessizce düşman askeri öldürmenizdir. Aksi takdirde ek birlikler geliyor ve işinizi zorlaştırıyorlar. Hatta bazı bölümlerde Game Over olmanızı bile sağlıyor.

Oyunun kamera açısı yukarıdan bakıyor. Resimde de gördüğünüz gibi. Askerler küçücük.
     Commandos (!Efsane!)

Commandos: Strike Force ta ise yenilik yapmışlar. Kamera açıkıs değişik ve sadece Green Beret, Casus ve Sniperle oynayabiliyoruz.
     Commandos (!Efsane!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şu anda serinin ilk oyunu olan Commandos: Behind the enemy lines oynuyorum. 14. görevdeyim. Toplam 20 görev filan var. Geçen oynadığımda zaten 14'e kadar gelebilmiştim.

Commandos: Beyond The Call Of Duty ise, sadece birkaç bölüm geçtim. O daha zevkli (opsiyonları daha fazla) ama orantılı olarak daha zor.

Commandos 3 ise sormayın! İlk bölümü geçiyorum anca yahu.

Kısmetse abim gelince bana Commandos 2: Men Of Courage'ı getirecek. Commandos 3'e benziyor. Map'ler süperdi. Bi bakıcam. 5. bölümde filan iflas ederim heralde

Serinin son oyunu olan Commandos: Strike Force'uda biraz oynamıştım. Kamera açısı CS tarzında. Fena değildi ama gene zor gene zor

Eee? Sizden n'aber?

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• bilgilendirme için saol

commandos strike force oynamak nasip olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 22 Aralık 2007; 13:46:09 >
  • Commandos'un bütün serisini gördüm. Commandos 1 güncel bilgisayarlarda çalışmıyo ya çok hızlı çalışıyo ya da başka bi sorun çıkartıyo. Commandos 2 ise serinin en güzel oyunu bence. hakkında her türlü espri yapılan oyun "abi commandos 2 geldi mi ? - gel gösteriyim " commandos 3 de güzeldi 3 boyut olayları filan ev içinde dönüp dolaşabilme filan. commandos strike force'u bitirdim. yapay zeka malesef çok ama çok düşük. nerde o commandos 2 de ayak izimizden düşman geçtiğini anlayan almanlar, nerde o yanında boğulan adamı göremeyen hıyarlar bidaha commandos yapılacak mı bilen var mı ?

• En son çıkanı oynamadım ama Commandos 3 destination berlin süperdi
    youtubetomekkgaming
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

son oyunu dun orjinal aldım berbat bı oyun

yaw onu listeye koydum desene onu shift-delete edicez....

ben en iyisi commandos 3 berlin indirim
    Bilindik hikaye...
  • Sadece ilk oyununu oynamıştım seneler evvel.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

En Son Cıkanı Degilde strateji olarak Commandos 3 berlin harika bütün serilerini bitirdimm super bir oyun

Hadiii! Bütün commandosları bitirdin ha! Oyun çok zor abi nası başardın?

Bu arada Commandos 2 dediğiniz beyond the call of duty ise o commandos 1. 2. olan men of courage...

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Hele bir bulayım şu ilk oyunu
  • commandos behind enemy lines ve beyond call of duty bi efsaneydi gerçekten ve tüm bölümleri bi kaç defa bitirdiğimi bilirim... benim eskiden oyadığım en iyi savaş strateji oyunu..

commandos 3 destınatıon berlın ve sonrasını hiç mi hiç beyenmedim ve 1-2 bölümden sonra sildiğimi bilirim... eskisinin yerini tutmuo hiçç

Orjinalden alıntı: foxhound

son oyun hariç bütün seriyi oynadım, mükemmeldir... keşke eski commandos oyunları gibi tekrar yapılsa...

keşke...

• Bende Strike Force dışında hepsini oynadım ve benim için gerçekten ayrı bi yeri var Commandos'un.
    Arkadaşlar şu an arka planda Commandos 2 ve 3 ün OST leri çalıyor(by Mateo Pascual).Gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim.Commandos un %50 si bence bu OST lerden geçiyor.İsteyen PM atsın.

kendi adıma Commandos 3: Destination Berlin çok güzeldi, bitirene kadar az mı zaman geçirdim bilg. başında sabahlara kadar.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerevar -- 23 Aralık 2007; 1:47:55 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.