AMD-ATi'nin önümüzdeki Ocak ayının son günleri içerisinde anons edilmesi beklenen çift RV670XT gpu'su taşıyan R680 kod adlı HD 3870X2 modeli hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan pek çok detay ve görseli sizler ile paylaştık. Firmanın yeni nesil R700 mimarisi öncesinde en güçlü modeli olacak olan ve firma cephesinden yapılan açıklamalarda GeForce 8800 Ultra'yı da ekarte edebileceği söylenen çift grafik işlemcili ekran kartı R680, destek verdiği Crossfire X teknolojisi sayesinde toplamda 4 gpu'lu özel bir sistemin kullanıcılar tarafından kullanılabilmesine de olanak tanıyacak. Daha önce verdiğimiz haberlerimizde pek çok detayına değindiğimiz R680'inin resmi bilgileri de elimize ulaştı Donanım Haber farkı ile sizlere sunuyoruz;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 21 Aralık 2007; 20:20:18 >
Fiyat hakkında bilgi yok sanırım. CFx sürücüleri de ve 3870x2 nin piyasaya arzı ile çıkacak anlaşılan. 3870 alamayışımın ardından bu kartı beklemeye karar verdim. Umarım stok sıkıntısı bu kartta da yaşanmaz. Haber için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 22 Aralık 2007; 7:19:27 >
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
H E A R H I M S P E W I N G F O R T H A M E A N I N G T O M I S E R A B L E L I E S S U B M I T T O N O T H I N G A N D S W A L L O W M Y S P I T O F S C O R N
I N - T H E - Y E A R - O F - H I S - S O V E R E I G N R I D - U S - O F - Y O U R - J U D G M E N T
Bu kart hangi kasaya sığacak yav,almayı düşünüyordum ama Asus Ta250'nin içine hayatta sığmaz.Bu kötü birşey Ati için çünkü satışları düşürür.Yeni kasa alma zorunluluğu caydırıcı birşey.