Şimdi Ara

_A_T_İ_K_E_R_ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.888
Cevap
12
Favori
224.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafasefa

s.a beyler bende bir atıker sıralı otogaz kullanıcısı olarak aranızdayım aracım 1.4 doblo lpg yi taktıralı 10ay oldu yakıtta çok iyi sonuçlar elde ettim birde sorum olcak araba lpg de iken boşa alınca istop ediyor nedeni nedir acaba BU ARADA 39. ÜYENİZ OLMAK İSTİYORUM 2006 1.4 DOBLO COMBİ SEHİR TOKAT SAYGILARIMLA

ve aleykümselam aramıza hoşgeldiniz

39.Üyemizsin .....:::::A T İ K E R [DOSTLUK] K U L Ü B Ü:::::..... Ailesine Hoşgeldin!!!

Bizim kulübün imzasını taşırsan sende bize bi jest sunmuş olursun,
    en azından ATİKER kullanıcı olduğunu belirtirsen imzanda seviniriz

Saygılar.
    quote:

s.a beyler bende bir atıker sıralı otogaz kullanıcısı olarak aranızdayım aracım 1.4 doblo lpg yi taktıralı 10ay oldu yakıtta çok iyi sonuçlar elde ettim birde sorum olcak araba lpg de iken boşa alınca istop ediyor nedeni nedir acaba BU ARADA 39. ÜYENİZ OLMAK İSTİYORUM 2006 1.4 DOBLO COMBİ SEHİR TOKAT SAYGILARIMLA

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...

• hoş bulduk arkadaşlar ilginize teşekkür ederim imzayı hallettim bu arada atikerden çok memnunum istop ediyordu onunda ayarını yaptırdım bugün biraz başınçı azaltılar laploptan simdi tıkır çalışıyor

<---DoBLo TeAm--->

2006 1.4FİRE COMBİ

kimisi için sadece forum bizim için AİLE.

• quote:

hoş bulduk arkadaşlar ilginize teşekkür ederim imzayı hallettim bu arada atikerden çok memnunum istop ediyordu onunda ayarını yaptırdım bugün biraz başınçı azaltılar laploptan simdi tıkır çalışıyor

Sorunun çözüldüğüne sevindim aksi halde müdahalede bulunacaktım.

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...
  • Teşekkürler Başkan.

quote:

Orjinalden alıntı: thall

Merhaba Sayın TK1978;

En büyük sıkıntın bu olsun yeter ki; hallederiz
    quote:

Orjinalden alıntı: TK1978

Arkadaşlar,

Benim imzamın altında neden bukadar abartı bir boşluk kalmaktadır.Diğer arkadaşların imzalarının altında hiç boşluk yok yardımcı olurmusunuz.?Format aynı olursa daha güzel olacağı kanısındayım.

Saygılar

İşte imza kodu:

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_19741835/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/bd/a9/db/bda9dbc65acfbac3bab114fe44d974ad.jpg[/image][/link] 
    [b][color=red]2001 OPEL ASTRA ELEGANCE
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_19741835/tm.htm].....:::::ATİKER [DOSTLUK] KULÜBÜ:::::.....[/color][/link][/center]

Burada Dikkat etmen gereken son "centerden sonraki paranteze ] kadar tarama yap aşağı boşluğu tarama.
    Bu Şekilde gözükmesi lazım Doğru olarak kaopyala yapıştır yaparsan.

Saygılar selamlar

• Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

quote:

• Thall dediğini aynen yaptım hatta teşekkür mesajı bile atmıştım ama mesajdada gözüktüğü gibi imzamın altında anlam veremediğim kadar bir boşluk var gıcık kaptım ben bu görüntüye herkesinki ne güzel benimki değişik !!!!Halledelim şunu bizahmet hepimizinki gibi benimkide aynı formatta olsun lütfen.

Teşekkürler...

quote:

Teşekkürler Başkan.

quote:

Merhaba Sayın TK1978;

quote:

Arkadaşlar,

Benim imzamın altında neden bukadar abartı bir boşluk kalmaktadır.Diğer arkadaşların imzalarının altında hiç boşluk yok yardımcı olurmusunuz.?Format aynı olursa daha güzel olacağı kanısındayım.

Saygılar

İşte imza kodu:

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_19741835/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/bd/a9/db/bda9dbc65acfbac3bab114fe44d974ad.jpg[/image][/link] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_19741835/tm.htm].....:::::ATİKER [DOSTLUK] KULÜBÜ:::::.....[/color][/link][/center]

Burada Dikkat etmen gereken son "centerden sonraki paranteze ] kadar tarama yap aşağı boşluğu tarama.

Saygılar selamlar

• Başkan olayı çözdüm uğraşların için çok teşekkür ederim.

Saygılar.

quote:

Thall dediğini aynen yaptım hatta teşekkür mesajı bile atmıştım ama mesajdada gözüktüğü gibi imzamın altında anlam veremediğim kadar bir boşluk var gıcık kaptım ben bu görüntüye herkesinki ne güzel benimki değişik !!!!Halledelim şunu bizahmet hepimizinki gibi benimkide aynı formatta olsun lütfen.

Teşekkürler...

quote:

Teşekkürler Başkan.

quote:

Merhaba Sayın TK1978;

quote:

Arkadaşlar,

Saygılar

İşte imza kodu:

Saygılar selamlar

[code][/code]

• haklısın kardes...denemekte fayda var.. ülkemizin malı ürünü varken ben de onu kullanmak isterim..

quote:

Orjinalden alıntı: taylan14

Merhabalar Sn.Profender
    Ben de yaklaşık 1 ay önce Atiker sistemini aracıma taktırdım.İlk başta silkeleme sorunları falan yaşadım.Bursa'da taktırdığım yer çözüm bulamadı ve söktürmüştüm.Sonrasında sorunumu forumdaki arkadaşlar ile paylaştım.Fazla uzatmayayım (detayları sevgili thall bilir)onların ve Atiker firması yetkililerinin yardımları sayesinde sorunum çözüldü.Şu anda şehir içi 0,18 ytl gibi bir sarfiyatım var ve son derece memnunum.Sorun yaşandığında Atiker firması da sonuna kadar destek veriyor.Zaten şirketin merkezi de Konya'da.Bana Bursa'da olduğum halde bu kadar yardımcı oldular ise,size daha rahat yardımcı olacaklardır.Bence taktır.Memnun kalmaz isen paranı iade ederler zaten.Saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: profender

iyi günler arkadaşlar.
    ben konya da oturuyorum.. aracım için sıralı otogaz sistemi olarak atiker almayı düşünmüyorum. çünkü ustam taktığı birçok sistem olduğunu ve atikerin ilk başlarda iyi olan kalitesini bozduğunu söylüyor... parana zamanına yazık yanına yaklaşma diyor... ayrıca bir arkadaşımın aracında da atiker sistem olduğunu ve ilk başlarda az yakan aracının sonradan ayarlamaya da götürmesine rağmen km de 25ykr ve üstünü yaktığını söylüyor.. defalarca ayar yaptığı halde ekonomik yakıt sarfiyatını yakalayamamış olmasına çok içerlemiş kızmış ve sistemi başka markaya 1500ytl ye değiştirerek sorunu aşmış. arkadaş atikerden kurtuldum dedi..."sıkıntı ortak üç kuruş için hiç uğraşma" dedi...çevremde bu yönde görüşe sahip başka sıralı sistem sahipleri de var..forumun atiker kısmını bikaç saat inceledim... anladığım kadarıyla arada bir ayar yaptırarak sorunu aşmış çoğu kullanıcı... ama yine de ikna olmadım... yani sistemin stabilliği 10.000km den sonra mı bozuluyor.. ortalama rantabl kullanım km si nedir? neden çok yakar? bi akıl verin yahu...
    iyi günler tekrardan

• sizlerle boğuşmayacağım.. laf da yarıştırmayacağım.. iletimde sadece kafamdaki soru işaretlerini sizlere aktardım ve yardım, fikir istedim.. ilk mesajım sa bin küsür mesajı olan eski kullanıcı ya da kötülemek amacıyla alınmış bir hesap sahibi değilim.. artı kötülemedim de çünkü kendim hiç kullanmadım.. deneyimim yok.. deneyimi olanların görüşlerini sizler ne dersiniz diye yazdım... işin aslı da budur demişsin... yani yüzlerce lüzumlu lüzumsuz mesaj attıktan sonra mı asıl merak ettiğim konuya geleyim? belli ki birileri sizi önceden şartlandırmış ama ben onlardan birisi değilim... ithamlarınız beni üzdü... ifade biçiminiz de...

quote:

Orjinalden alıntı: triger

profender daha ilk mesajı ve hemen atikere kulubüne yazmış ???

sayın başkan thall dostumuzun cevabına aynen katılıyorum zaten işin aslıda budur.

quote:

profender;
    senin hakkında yorum yapmayacağım henüz 1. mesajın biz çok tecrübeliyiz ilk mesajı olanlara

• Sayın Profender;
    Hayırdır,birden çok celallenmiş gibi bir halini gördük.Konya gibi Atiker yönünden çok şanslı bir ilde otur,orada araç kullan,gel bizim topiği incele,birde arkadaşlarını ve ustanı dinle sonra bu kit yaramaz de,arkadaşının kitini söktürdüğünü belirt ve oda 1000 ytl nin üstünde bir zararla, başka bir kitle değiştirsin vay ve ...
    Bu kadar zengindi ve değiştirdi neden lpg? Yanlışmı düşünüyorum,şu kiti takan ve çıkaran servisin adresini versende bir alo desek hangi plakalı araça takılmış ve sökülmüş.Bu kadar zahmete girileceğine fabrikasına gitmek herhalde mantıksız geldi size.
    Başkan zaten başında teşhisi koymuş, size ve arkadaşınıza,ustanıza iyi günler dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: profender

sizlerle boğuşmayacağım.. laf da yarıştırmayacağım.. iletimde sadece kafamdaki soru işaretlerini sizlere aktardım ve yardım, fikir istedim.. ilk mesajım sa bin küsür mesajı olan eski kullanıcı ya da kötülemek amacıyla alınmış bir hesap sahibi değilim.. artı kötülemedim de çünkü kendim hiç kullanmadım.. deneyimim yok.. deneyimi olanların görüşlerini sizler ne dersiniz diye yazdım... işin aslı da budur demişsin... yani yüzlerce lüzumlu lüzumsuz mesaj attıktan sonra mı asıl merak ettiğim konuya geleyim? belli ki birileri sizi önceden şartlandırmış ama ben onlardan birisi değilim... ithamlarınız beni üzdü... ifade biçiminiz de...

iyi günler arkadaşlar.
    ben konya da oturuyorum.. aracım için sıralı otogaz sistemi olarak atiker almayı düşünmüyorum. çünkü ustam taktığı birçok sistem olduğunu ve atikerin ilk başlarda iyi olan kalitesini bozduğunu söylüyor... parana zamanına yazık yanına yaklaşma diyor... ayrıca bir arkadaşımın aracında da atiker sistem olduğunu ve ilk başlarda az yakan aracının sonradan ayarlamaya da götürmesine rağmen km de 25ykr ve üstünü yaktığını söylüyor.. defalarca ayar yaptığı halde ekonomik yakıt sarfiyatını yakalayamamış olmasına çok içerlemiş kızmış ve sistemi başka markaya 1500ytl ye değiştirerek sorunu aşmış. arkadaş atikerden kurtuldum dedi..."sıkıntı ortak üç kuruş için hiç uğraşma" dedi...çevremde bu yönde görüşe sahip başka sıralı sistem sahipleri de var..forumun atiker kısmını bikaç saat inceledim... anladığım kadarıyla arada bir ayar yaptırarak sorunu aşmış çoğu kullanıcı... ama yine de ikna olmadım... yani sistemin stabilliği 10.000km den sonra mı bozuluyor.. ortalama rantabl kullanım km si nedir? neden çok yakar? bi akıl verin yahu...
    iyi günler tekrardan

quote:

Orjinalden alıntı: triger

profender daha ilk mesajı ve hemen atikere kulubüne yazmış ???

sayın başkan thall dostumuzun cevabına aynen katılıyorum zaten işin aslıda budur.

quote:

profender;
    senin hakkında yorum yapmayacağım henüz 1. mesajın biz çok tecrübeliyiz ilk mesajı olanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 10 Şubat 2008; 19:16:26 >

• Evet arkadaşım nerdeki servis söyleki formdaki arkadaşlar yardımcı olsunlar
    97 COROLLA 1.6 XEI SW ATIKER FAST
  • ayavas kardeş;
    Lpg filitreni bir kontrol ettir.10-15000 km yaptıysan değiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

arkadaşlar benim dikkatimi birşey çekti.gaz verdiğim zaman ince bir ıslık sesi geliyor bu normalmi.
  • herkese iyi haftalar hayırlı kazançlar hayırlı işler

quote:

Başkan olayı çözdüm uğraşların için çok teşekkür ederim.
    Saygılar.

• Sn. ayavas;

Okifi Ağabey'imizin de dediği gibi genelde filtreden yapar ince ıslık sesini...
    bildiğim kadarıyla senin montaj yeni zannediyorum, aldığın gazın kaliteside bocuk ise filtrede tıkanma ihtimalinden ses uzun süre devam ederse bi gösterilmesinde fayda var

Saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

ayavas kardeş;
    Lpg filitreni bir kontrol ettir.10-15000 km yaptıysan değiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

arkadaşlar benim dikkatimi birşey çekti.gaz verdiğim zaman ince bir ıslık sesi geliyor bu normalmi.

• @ Okifi dostuma aynen katılıyorum.

quote:

aracım için sıralı otogaz sistemi olarak atiker almayı düşünmüyorum

kullanmadım dediniz kötülemiyorum diyordunuz hani..

quote:

sizlerle boğuşmayacağım.. laf da yarıştırmayacağım.. iletimde sadece kafamdaki soru işaretlerini sizlere aktardım ve yardım, fikir istedim.. ilk mesajım sa bin küsür mesajı olan eski kullanıcı ya da kötülemek amacıyla alınmış bir hesap sahibi değilim.. artı kötülemedim de çünkü kendim hiç kullanmadım..

kimsenin sizinle boguşmaya niyeti yok. bir ürünü kullanmadan kötülüyorsunuz.
    yüzlerce kişinin aklını bulandırmaya hakkınız yok..
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Sayın Profender;
    Hayırdır,birden çok celallenmiş gibi bir halini gördük.Konya gibi Atiker yönünden çok şanslı bir ilde otur,orada araç kullan,gel bizim topiği incele,birde arkadaşlarını ve ustanı dinle sonra bu kit yaramaz de,arkadaşının kitini söktürdüğünü belirt ve oda 1000 ytl nin üstünde bir zararla, başka bir kitle değiştirsin vay ve ...
    Bu kadar zengindi ve değiştirdi neden lpg? Yanlışmı düşünüyorum,şu kiti takan ve çıkaran servisin adresini versende bir alo desek hangi plakalı araça takılmış ve sökülmüş.Bu kadar zahmete girileceğine fabrikasına gitmek herhalde mantıksız geldi size.
    Başkan zaten başında teşhisi koymuş, size ve arkadaşınıza,ustanıza iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 11 Şubat 2008; 10:09:45 >

triger

• HAKLISIN KARDEŞİM, SONUNA KADAR KATILIYORUM SANA...
    quote:

Orjinalden alıntı: entimem

merhaba kan_can
    neyin kasıtından bahsediyorsun para bizim cebimizden çıkıyor
    marka takıntısı diyosun ama başka marka aynı araç aynı gaz sonuçlar yukarda yazdığım gibi .ben 3 senedir hep aygazdan alırım lpg yi ve önceki aracımda da çok memnundum önceki aracım sıralı olmamasına rağmen şimdikinden iyi yakıyordu .burda körü körüne marka avukatlığı yapmanın manası yok çözüm üretebileceksen söyle yoksa herkesin kafası hangi lpg nin iyi olduğuna yada aracının durumuna hakim olabilecek kapasitededir kuşkun olmasın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.