Yönetim Düzenlemesi: Bundan sonra iPod Touch hakkında kullanım deneyimleriniz, sorularınız bu başlık altında toplanacaktır. (Alışveriş deneyimleri, yeni sürümler gibi istisnalar hariç). Bundan başka başlık açılmaması rica olunur. Mevcut başlıklar hakkında işlem yapılmaycaktır ancak bundan sonra yeni başlık açılmasına izin verilmeyecektir.
Bu başlıkta sizlere iPod Touch 16gb incelemesini yapıcam. Aleti dün aldım ve dün itibariyle video ve resim çekimlerine başladım..
Size, kutu açımından menülere kadar videolar ve resimli anlatımlar yayınlicam. Aletin en ayrıntılı fotolarını çekicem. Ses yüksekliği hakkında da bir video yapıcam. (ep-630 ve orjinal kulaklık) Aksesuarların resimleri. itunes kullanımı. jailbreak metodları. versyon indirme nasıl yapılır. iphone prgramlarının yüklenmesi. oyun ve program yükleme.
Gibi bir sürü konuda bilgi sunucam......
TOPİCİ ŞUAN AÇMAMIN SEBEBİ, SİZİN ÖZEL BİR İSTEĞİNİZ OLUP OLMADIĞINI SORMAK... BENİM AKLIMA GELMEYEN SİZİN İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİRŞEY OLURSA LÜTFEN SÖYLEYİN. TOPİC DEVAMLI GÜNCELLENECEKTİR.
SAYGILAR...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bende alıyorum inşallah pazartesi günü o zaman yetişir herhalde inceleme hayırlı olsun bu arada:)
Benim önceliklerim ilkler( ilk açılış ilk şarj aktivason) Kısayollar Ve jailbreak sonrası yapılcaklar( yararlı programlar fln) bunları incelemede anlatırsan sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDoX -- 14 Aralık 2007; 19:05:24 >
Şuan uğraştığım şey ise, Çektiğim videonun tekrar boyutlandırılması ve youtube'a atma. Ayrıca resimleride seçip boyutlandırıyorum. Her açıdan görüntü var...
Emeğiniz için teşekkür ederiz. Gerçi ben mp3 çalarımı sipariş verdim ancak ileride alacak arkadaşlar için iyi bir inceleme olacak diye tahmin ediyorum.
ShadowShooter.Net Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630