Şimdi Ara

!Gsmart i350 İncelemeleri! |<ANA TOPİC>|BURADA BULUŞALIM (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
816
Cevap
1
Favori
71.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel Özellikler
    Gsmart'ın donanım açısından en zengin telefonlarından biri olan Gsmart i350, ince ve şık tasarımı ve uzun ömürlü pili ile pda cep telefonu kullanıcılarına göz kırpıyor. Arka plan sesleri, dahili sekreteri ve numara engelleme özelliği ile kullanıcısına bir çok özelliği barındıran Gsmart i350'de Windows Mobile 6.0 Professionel yazılımı bulunuyor.

Gsmart i350, Navturk işbirliği ile entegre Gps (Global Positioning System - Küresel Yer Belirleme Sistemi) kullanabilme imkanı sağlıyor. Bar stili pda Gsmart i350, Bluetooth 2.0 Ve Usb 2.0, yerleşik toplam 320mb hafıza (sd 64 Mb + Nand 256 Mb), Gprs ya da Wlan 802,11 B/g ile hızlı ve etkili bir şekilde internet'e bağlanabilen Gsmart i350, güçlü işlemcisi Marvell Pxa270 520mhz ile Windows Mobile 6.0 Proffesionel kullanma keyfini yaşatıyor.

Ayrıca, Push E-posta teknolojisiyle telefon kullanıcıları dünyanın her köşesinden E-postalarını kontrol edebiliyorlar. Msn Messenger, Office Mobile (word, Excel, Power Point ve Windows Live) programlarının kullanılabildiği 4,5 saat konuşma 160 saat bekleme süresi ile Gsmart i350, Mpeg4 kaydetme ve oynatma, 3gpp, Wmv özelliklerine de sahip.

[wvp=230]

i 350
    Teknik Özellikler

Ağırlık 105 gr.
    Ebat 105 X51.5X15mm
    Frekans Quad Band GSM/GPRS (850/900/1800/1900)
    WAP Var
    GPRS Var
    Bluetooth Var
    Konuşma Süresi 4,5 saat
    Bekleme Süresi 160 saat
    Ses kayıt Var
    Titreşim Var
    Ekran 2.6" 262K VGA TFT LCD Ekran
    Ahizesiz görüşme Var
    Hafıza 320 MB (SDRAM 64 MB + NAND 256 MB)
    Kamera 2.0 Megapiksel
    Tipik özellikler Bar Stili PDA telefon
    Entegre GPS
    İşletim Sistemi Windows Mobile 6.0 Professional
    CPU: Marvell PXA270 520MHz
    Quad-bant GSM/GPRS
    WLAN 802.11b+g & Bluetooth 2.0+EDR & USB 2.0
    Push E-mail,
    Arkaplan Sesleri, Dahili Telesekreter, Arama Engelleme
    PC Senkronizasyonu
    Ofis Programları (MSN, Word, Excel, Power Point)
    192 Polifonik zil sesi, MP3, MPEG4 kaydetme ve oynatma
    MPEG4, 3GPP,WMV
    JPEG/ 3GPP/MPEG4 /WMV
    MP3,WAV,WMA,ASF,AMR,MIDI, AAC, AAC+

FORUM İÇİNDEKİ İ350 ROM BENCHMARK SAYFASI : TIKLA

Pil, İE, Kamera Ve Video Kamera Hakkında:

Bu telefonunda kesinlikle Kendi kapasitesine göre pil süresinin iyi olduğunu Düşünüyorum.Telefonu İlk aldığımda Pil süresi benim için 3 veya 4 saat falandı.Neden diye sorarsan Yeni almanın Heyecağını Ve Çözme Hevesin den Dolayı.Şu anda Bana 2gün gidiyor.Sabahları Okula giderken Müzik dinlemek, Gün içinde yaptığım bazen 1-2 görüşme, Akşamları Msj atma falan gibi Kullanmalar Bana 2gün boyunca kullanmama İzin veriyor.Hergün şarj ettiğimden dolayı Sıkıntı yaratmıyor Bana.Bitmesede Şarj ediyorum.Pil olarak benim hiç yarı yolda Bırakmadı diyebilirim.

Kamera Konusuna gelince.Alette 2Mp AutoFocus lu Kamera Mevcut.Bundan Çok büyük bir performans Bekliyemeyiz Tabikide.Benim için yeterli Seviyede bir Kamera Ben genelde Okulda veya Arkadaş Ortamında Güzel bir anın Fotografını çekmek için Kullanıyorum.AutoFocus Konusundada Telefon Uygun Olan en güzel anı yakalamak için konulmuş bir sistem.Genellikle çektiğim Fotolarda Sarı renkte bir çerçeve yapsana Gayet iyi geçiyor.Bazende sarıda Yapmıyor.Yani benim rahatsız olarak derece etkilemiyor AutoFocus Olayı.Foto çekme Modunda Gayet hoş özelliklerde Mevcut Örneğin Macro, Manzara, Profil, Gece çekimi gibi.

Hem Kamerada Hemde Video Modunda Siyahbeyaz, Sarımsı, Negativ, Kabartmalı, Çizgi Filim Tarzı gibi birçok Özellik mevcut.
    Flash Kendi işini yerine gitiriyor ama biraz daha iyi olabilirmiş.Biraz daha kuvvetli.

Video Modunda İse bence çok önemli bir özellik olan Video çekme Formatıdır.Formatlar Arasında WMV, 3GPP, MPEG4.Bu özelliğin olması benim Hoşuma gitti hernekadar Sık Sık video çekmesemde Çektiğim Zaman işime Yaramakta.
    İ350Kullananlara Bir ip ucu: ''NO'' Tuşuna 1-2 Sn basıldığında Arkadaki Flash Devreye giriyor Ve Fener Görevi Görüyor.

İnternet explorer High-Resolution olayı çok güzel.Bende önceden Opera Kullanmıştım.Ama İE alışınca daha hızlı ve güzel olduğunu Anladım.Şu anda İE kullanıyorum.

KAMERA PERFORMANSI .

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Airpods

• Merhaba dostum bende bu cihazla ilgileniyorum Compexde incelemekde istiyorum ama,sen genede resimli filan bi inceleme koysan çok güzel olur..Ah bide çift Sim koyasalardı,mükemmel olurdu..
  • hayırlı olsun öncelikle, benim en çok merak ettiğim şey ekran çözünürlüğünün 640x480 olması sebebiyle internette gezinirken yazıların okunup okunamadığı birkeç yerde rastladım yazılar karıca duası gibi çıkıyormuş ve okumak çok zor diyorlar sence nasıl ? mesela forum sayfaları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 12 Aralık 2007; 11:13:17 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 12 Aralık 2007; 20:42:16 >
    Airpods
  • arkadaşım hayırlı olsun umarım memnun kalırsın... incelemelerini ve resimleri bekliyoruz... senin sayende bizde kesin bir karar verebiliriz umarım.... şimdiden teşekkürler...

Ekran yazıları Konusunda hiç bir problemim yok gayet iyi okunuyor zaten ayarlarında yazıların boyutları var oradan ayarlanabiliyor
    Almak İsteyen Herkese Önerebilirim..
    kapaklarında çok el izi kalıyor
    Nevigasyonu Gayet iyi ancak İE memnun kalmadım çok yavaş.Başka bir tarayıcı Deniyeceğim..
    Resimler biraz bulanık Kusura bakmayın

Airpods

• nemesis4565 Sağol arkadaşım Darısı Sizin Başınıza
    Airpods
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç para ödedin kardeş bu telefona ?
    BMW 1.16i
    MacBook Air 2020
    Airpods
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

@c.o.n.d.o.r (Murat) Bey arkadaşımız Gençcell de Bilgi İşlem Müdürü dür.Sağ olsun çok iyi bir beyfendi çok yardımcı ve oldu çok ilgilendi.Ona fiyat konusunda sorularınızı Pm den sorabilirsiniz

Siz yine de piyasa fiyatını söyleyebilirsiniz, hani madem topic bu telefon için açıldı, herkesin bir bilgisi olması açısından gerekli yani dimi ? ama yine de siz açıklamak istemiyorsanız siz bilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snack_sneaker -- 12 Aralık 2007; 19:26:19 >

c.o.n.d.o.r arkadaşımıza Pmden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 12 Aralık 2007; 19:50:40 >
    Airpods
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Ortada gizli bişi yok arkadaşım 880YTL aldım(kdv) dahil

Tşklr.
    BMW 1.16i
    MacBook Air 2020
    Airpods
  • İ350den gece oda ışığı açıkken çekimi.
    Güneş ışığı ile resimlerim yakında

Fark etmişsinizdir Fotolara Saat ve tatih Konulabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 12 Aralık 2007; 19:59:01 >
    Airpods

• bugrax arkadaşım eyer imkanın varsa telefonu bir video kayıt ile inceleme yapıp yotube koysan ayrıntılı birvideo çekip özellikleriyle falan çok iyi olur....... ( yanlış anlaşılmasın telefonun video özelliği değil)
    tabi biraz uğraşı isteyen bir iş ama yaparsan çok iyi olur......
    BMW 1.16i
    MacBook Air 2020
    Airpods
  • Arkadaslar OPERA yukledim IEden daha kullasli ve daha guzel butun sayfayi full olarak ekranda gorebiliyorsunuz.Bence cok guzel

bu yziyi oradan yaziyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 13 Aralık 2007; 17:03:20 >
    Airpods
  • pil ömrü ve gsm özelliklerinin kullanılışlığı hakkında bilgi verebilirmisin ?

GSM olarak ilk defa bir WM6 bi telefon kullanıyorum o yüzden REHBER de MSJ larda falan biraz zorlanıyorum.
    Airpods
  • Arkadaşım telefonun hayırlı olsun Sormak istediğim bir kaç soru var? Pil ömrü nasıl ?, dahili sekreteri var mı?, arka plan seslerini hiç kullandınmı yorumun nedir? hiç kitlenme oldumu?, video çekiminde bir süre kısıtlaması var mı yoksa hafıza kartı aldığı kadar kayıt edebiliyormusun?, Office programları varmı ve özellikle powerpoint varmı? Harici ses kaydı varmı? İki taraflı telefon görüşme ses kaydı var mı? Bu sorulara cevap verebilirsen çok sevinirim. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan. Birde aklıma geldi içinden kılıfı çıktımı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.