Şimdi Ara

## Supermicro'dan X38 Yonga Setli Yeni Anakart ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Supermicro'dan X38 Yonga Setli Yeni Anakart ##


    Sunucu odaklı kurumsal çözümler üzerinde çalışan Supermicro, X38 yonga setli yeni anakart modeli C2SBX'i kullanıma sunuyor. Intel'in daha çok masaüstü platformuna yönelik olarak hazırladığı performans segmentinde yer alan X38 yonga setini sunucular için hazırladığı anakartı C2SBX üzerinde kullanan Supermicro'nun yeni anakartı özellikle sahip olduğu çift PCI-X slotu ile dikkat çekiyor. LGA775 formunda olan ve zengin bir işlemci desteği sunan anakart 2x PCI-X slotunun yanı sıra 1 adet PCIe X1 ile 2x PCIe X16 slotunu da sahip ve AMD-ATi'nin Crossfire teknolojisini de destekliyor. Pasif soğutma ile soğutulan anakart üzerinde 4 adet DDR3 DIMM slotu yer alıyor ve 1333MHz'e kadar DDR3 bellek desteği sağlanıyor. X38+ICH9R yonga seti paketinin kullanıldığı anakart üzerinde 8 kanal yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet özelliğinin yanı sıra Serial ATA II x 6 (ICH9R, RAID), IDE x 1, USB 2.0 x 8 gibigenişleme olanaklarına da sahip olan Supermicro'nun yeni anakart C2SBX, sunucu odaklı hazırlandığı için genel görünümü itibariyle pek çekici gelmese bile, stabil, kararlı ve uzun ömürlü yapısı ile sunucu dünyasında kendine yer edinebilecek bir model olarak dikkatleri çekiyor. Ürünün yurt dışı fiyatı için bahsi geçen rakamlar ise 330$ civarında.







  • öncelikle haber için teşekkür ederiz.fakat server anakartında crossfire olması neyi değiştirir onu anlamadım.cross fire teknolojisi yerine anakart üzerindeki soğutucular dahada arttırılabilirdi yada fazlar daha da arttırılabilirdi.birazcık saçma üretim olmuş.
  • Soğutma anlamında güney köprüsüne iki tane pasif soğutucu koyulmuş ilginç!!!!
  • Kartın dış görünüş olarak albesinisi olmadığından ve bilinen markalar ülkemizde daha tercih sebebi olduğu için piyasaya girerse sıkıntı yaşayabilir. Üstelik yurtdışı fiyatı hayli pahalı.
  • o/c anakartı görüntüsü vermiyor bana bu da bir eksiklik gibi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrPerFormance

    öncelikle haber için teşekkür ederiz.fakat server anakartında crossfire olması neyi değiştirir onu anlamadım.cross fire teknolojisi yerine anakart üzerindeki soğutucular dahada arttırılabilirdi yada fazlar daha da arttırılabilirdi.birazcık saçma üretim olmuş.

    server anakart olduğunu kim söyledi ki kardeş yanlış okudun galiba x38 chipsetli bir anakart sadece ve sade
  • sanki 478p anakart tipi var o sogutucular 423pin anakartlarda oluyordu cok adi duruyor
  • berbat bir anakart.Parasını zerre kadar haketmiyor.130$ verseler gene almam.Server anakartı da olamayacak düzeyde.
    Standart bir anakart.Milleti uyuyor firma..
    Hem nerde çift işlemci yuvası,hanii 32gb ram desteği
  • süpermiş yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.