Şimdi Ara

Sony Ericcson Tutulmuyormu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben telefonu yatırım aracı olarak almıyorumki en az 1 yıl kullanırım

bende sizin gibi düşünüyorum.Hergün yenibir teknoloji ve tabiki yeni bir model.Gerçi çoğusu işe yaramaz özellikler ama(örn:3g,wifi Türkiyede özellikle) yinede millet kanımca gazetedeki tvdeki reklamlara kanarak şu özellik var bu özellik var diye alıyor o bahsedilen telefonu.Bu nedenle ayda bir cihaz değiştiren adamlar biliyorum...o yüzden ihtiyaçlarınızı iyi belirlemeli ve ona göre seçim yapmalısınız telefon konusunda.

ben sony ericsson telefon kullanmıyorum.Zamanın birinde sonynin giriş seviyesi bir telefonunu almıştım.' ay sonra karşıdan ses gelmemeye başladı.aniden hat gidiyordu bağlantı kopmuyordu ama ses kesiliyordu.neyse teknik servise verdim içinden sıvı çıkmış(ne alakaysa) bende telefonu aldım servisten çöpe attım .Ama burada kabahat sonynin değil ama insanın başına böyle bir şey gelince ister istemez markadan soğuyorsunuz...

• se fiyat performans kralı cihazlar üretiyor.
    kesinlikle sunduğu özellikleri ve fiyatları karşılaştırınca süper cihazlar
    her kuruşun hakkını veren tek cihaz bence
    se NUMBER 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_yavuz -- 8 Mayıs 2008; 23:20:52 >
  • ilk telefonum yanlış hatırlamıyorsam nokia 6110 idi.hiç unutmuyorum.yaklaşık 700$ yani 1999 yılında 185 milyon vermiştim.çok güzeldi.şarjı 1 hafta giderdi.o zamanlar ericsson felan rakip model çıkartamzlardı.telefonunu ekranı 5 satırdı.diğer telefonlar 1-2 satır ekranı vardı.
    1 yıl sonra teknoloji harikası 8210 aldım.235 milyona.özellikleri,boyutu(şimdiye kadar o boyutta bir cihaz görmedim),şarj süresi,sesi vs
    3 yıl kullandıktansonra 1 ay 8310 ardından 875 ytl verip 6600 aldım.Devrim niteliğindeydi
    6 mb hafiza+32 mb hafızaq kartı,kamera,symbian s60 vs.tek rakibi siemens sx-1 idi(siemens'in tek tutulan modeli)
    ama bazı sorunları olan bir cihaz.neyse.3 yıl onuda kullandım ve hayatımda aldığım hiçbir şeyden piman olmadım,fakat samsung u600 aldım ve 1 ay sonra yazılım sorunları,şarj,kamera sorunu gibi nedenler ile bir daha samsung almamaya yemin ettim.
    Şimdi sırada w960 var.Sipariş verdim geliyor.İnşallah pişman olmam.
    Sonuç nokia'nın hiçbir modelinden pişmanlık duymadım.özellikle 6600 ve 8210 fakat verdiğim paraya acıdım.samsung bir daha asla se kullanıp görecez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avbaris -- 9 Mayıs 2008; 11:26:44 >

• se bence her zaman bir önde

ilk symbian tel
    ilk kamera
    ilk renkli ekran
    bt

bir çok şey se den gelmiştir.

se p800 gibi bi cihazı ürettiği zaman nokia hala 7650 ler ile kastırıp duruyordu.

şimdi ise nokia da çok güzel teller çıkarıyor se de. se biraz daha bana hitap ediyor.

Eline w910i almayan kdl40d3500 de film seyretmeyen PS3 oynamayan Sony kulaklıktan ses duymamış kişiler bunu bilmez.

Ben w910i yi 2.el aldım 15 günlük telefondu.Demekki tutuluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 9 Mayıs 2008; 13:06:13 >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • satmak için alacaksan telefona fazla para verme.
    ikinci el bir telefon al yeter.

ilk telefonumu 98 yılında almıştım o zamanın en iyisi nokia 5110
    nokia, ericsson, alcatel (pille çalışan modeli)panasonic, motorola gibi markalar kullandım

6 sene önce sony ericsson t68i almıştım ve 5 sene kullandım bozulmasaydı gene de kullanırdım sanırım.
    infrared bluetooth vs. hepsi vardı.
    ama bluetooth lu telefon bile yoktu o zaman piyasada..
    ikinci telefon olarak aldıgım ucuz bi nokia var 2 buçuk yıl oldu şu an onu kullanıyorum.
    telefon ihtiyacınızı karsılıyorsa bence senelerce kullanmak en mantıklısı.

sözüm meclisten dışarı.
    yarası olan gocunabilir serbesttir ayrıca..
    cep telefonunu bi statü aracı olarak görenler var piyasada
    insanları telefonlarına göre değerlendirenler de var.

bin liralık telefon kullanıp kontörlü hatta kontörü bulunmayanlarla dolu piyasa...

telefon sadece iletişim aracıdır.
    evinizdeki ev telefonu kaç yıllık. hiç değiştirmeyi düşündünüz mü?

• quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

satmak için alacaksan telefona fazla para verme.

nokia, ericsson, alcatel (pille çalışan modeli)panasonic, motorola gibi markalar kullandım

6 sene önce sony ericsson t68i almıştım ve 5 sene kullandım bozulmasaydı gene de kullanırdım sanırım.
    ikinci telefon olarak aldıgım ucuz bi nokia var 2 buçuk yıl oldu şu an onu kullanıyorum.

sözüm meclisten dışarı.

bin liralık telefon kullanıp kontörlü hatta kontörü bulunmayanlarla dolu piyasa...

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

satmak için alacaksan telefona fazla para verme.

sözüm meclisten dışarı.

sonuna kadar katılıyorum fakat şöyle bir durum var. telefonlara artık sadece telefon olarak bakmak biraz yanlış. tabiki telefon olarak kullanmak istiyorsanız o ayrı bir olay ama. oyun ve müzik olayı bence telefonda yeterince gelişmiş. ben telefonla canım sıkıldığında oyun oynamak müzik dinlemek isterim. 1 milyar vermem telefona ama 180 ytl m600 aldım açıkçası çok da memnunum.

arkadaşın dediği gibi kontürlü hattına kontör alamayıpda milyarları telefona verenlermi dersin. yada milyarlar harcayıp misal n95 alıp hiç uygulama ve tema yüklemeyenlerimi dersin dolu piyasa

• SONY ERİCSSON YALAN OLDU ARTIK,FOREVER NOKİA,NOKİA ALDI BAŞINI GİDİYOR,ARTIK NOKİA ESKİ NOKİA DEĞİL,YAVAŞLIK KALKTI,TEKNOLOJİYİ TAKİP ETMEDE 1 NUMARA,GÖRÜNÜMÜ ESKİSİNE ORANLA DAHA İYİ,ÇEŞİT FAZLALIĞI VS.VS....NOKİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclone_34 -- 10 Mayıs 2008; 15:24:40 >

Orjinalden alıntı: cyclone_34

SONY ERİCSSON YALAN OLDU ARTIK,FOREVER NOKİA,NOKİA ALDI BAŞINI GİDİYOR,ARTIK NOKİA ESKİ NOKİA DEĞİL,YAVAŞLIK KALKTI,TEKNOLOJİYİ TAKİP ETMEDE 1 NUMARA,GÖRÜNÜMÜ ESKİSİNE ORANLA DAHA İYİ,ÇEŞİT FAZLALIĞI VS.VS....NOKİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bence biraz araştır.çünkü nokia eskiden iyiydi(EFSANE TELEFON 3310)artık nokia bir hiç oldu.
  • nokia tamam bu işin devi ama sony ericson yaptıgı modellerle gercekten verdigin paranın hakkını veriyor bence bende sony almaya karar verdim hem nokia gibi özellikte cimrilik yapmıyor baya geniş özellikler ekliyor telefonlarına...

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Aynen insanların önce Tofaş marka araba almak istemesi gibi birşey.

quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

quote:

Orjinalden alıntı: w850ii

tutuluyorda..aldığın fiyatın yarısına satarsın:S

dogru Sony Ericsson 2. elleri cok degerli degil.sebebi ise nokia daha kaliteli saglam şık guzel telefon yaptıgı icin degil.ulkemizde yerlesmis kemiklesmis bir nokia telefon kullanıcısı oldugu icin yani nokiadan sasma diyen cok oldugu icin.arz talep olayı.o yuzden Sony Ericsson alınacaksa miyadı dolana kadar kullanılmalı yoksa epeyce zarar edersin.

+1111111

• quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

SONY ERİCSSON YALAN OLDU ARTIK,FOREVER NOKİA,NOKİA ALDI BAŞINI GİDİYOR,ARTIK NOKİA ESKİ NOKİA DEĞİL,YAVAŞLIK KALKTI,TEKNOLOJİYİ TAKİP ETMEDE 1 NUMARA,GÖRÜNÜMÜ ESKİSİNE ORANLA DAHA İYİ,ÇEŞİT FAZLALIĞI VS.VS....NOKİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

/>
    />
    />
    />
    />
    />

Lan hayatında eline hiç Sony telefon aldın mı da konuşuyorsun?

He tamam Nokia daha iyi sen devam et.Sonra Sony'e falan dönersin rezil edersin Nokia forumunda bizi SONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY yazarak.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• selam arkadaşlar yaklaşık olarak 4 yıldan beri sony ericsson kullanıyorum..
    halen bozulmadı ilk günkü gibi sapasağlam o kadar yere düşürdüm bana mısın demedi..
    yurtdışından nokia n95 8gb geldi. takas edip yine sonly ericsson alcam..
    artık tutup tutmadığına siz karar verin...
    Anlatılmaz bir aşk bu Beşiktaş
    Sayfalara yazsan sayfa yetmez Beşiktaş
    Vazgeçmek yok anladın mı Beşiktaş
    Bu sevdadan vazgeçen kanser olsun Beşiktaş
    l1957l-l1958l-l1960l-l1966l-l1967l-l1982l-l1986l-l1990l-l1991l-l1992l-l1995l-l2003l
  • bir arkadaşımın d900 telinde şarkı dinledim daha dorusu yolculuk yaptık benim tel (w810i)kulaklığı almayı unutmuştum onun kulaklığını taktım dedimki bu ses ne böle hiç bass denen bişi yok

ayrıca bigün d900 le (3.15mp) w810i(2mp) karşılaştırdım kamera kalitesini saat gece 2 sözde d900 de auto focus warmış yemişim onun focusunu beş para etmez çekti çocuk çöp tenekesini bişi gözükmüyo :) bide ben çektim biraz noise li ama olsun gündüz gibi çekti hayran kaldı saat bana bunu diyo bide ozaman orjinal di acoustic bile yoktu sonra d900 ün kamerası geçemeyince sesiyle kıyaslıyo arkadaş bu sefer bi çaktım acoustic tele çocuk yine şaşırdı olum bu tel bilgisarmı telefonmu diyo hala teli sat bana diyo satarmıyım bugünlerde herşeyi yüklemişim...
  • se telefonlar tutuluyor..
    zaten pil ömrü olsun.multimedya özelliği olsun tasarımı olsun genelde hoş oluyor.
    se ürünler önce makul seviyenin az üstü bir fiyatla çıkyor.belli süre içinde 3 ay gibi adeta sabit bir fiyata indikten sonra da fiyatının bir türlü aşırı düşmüyor...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.