Şimdi Ara

PS3 um bluray oyunlari artik okumuyor ! (PS3 u degistim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha dun calisan oyunlari bugun ps3 okumuyor, hatta gormuyor bile. Bu kadar cabuk bozulabilir mi bi alet,daha 1 hafta olmadi topu topu 2 oyun taktim ve su anda calismiyor. Bu sorunu yasayan oldumu, geri goturmeden once bi sorayim size.

Edit: Cevabi kendim buldum. 2.01 update edenler ve makinesi ntsc j olanlarin bluray leri calismaz hale gelmis. Ne diyim simdi, birde xbox a sorunlu derler. Fix yada patch falan bilen duyan varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keops|Egypt -- 24 Kasım 2007; 19:44:09 >

Ѿ PLAYSTATION 3 60 GB PAL | SONY PSN ID: Utkan
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• o 2 oyundan biri fifa mıydı?

Oynamaya calistigim diyelim, oyunlar motorstorm ve dark kingdom. arti resistance. 2.00 da sorun yoktu
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• Update'te sorun olsa Sony öyle bir riske girmez 2 saniyede düzeltir. Makinalarda sorun var. Geçmiş olsun. Sonuçta bu updateleri 1-2 kişi degil milyonlar indiriyor.

Kesinlikle buyuk bir hata. 80 gb yada 60 gb farketmiyor bu hatanin olmasi icin, o sayfalarda hem 60 hemde 80 lerde bu sorun yasaniyor. Cok garip. Simdi geri goturmekle mi ugrasayim, goturdum diyelim aldigm yeni makina da ayni seyi yapma olasiligi %90. Fix ile halledebilicek birsey ama su ana kadar sony den bi fix patch gelmedi henuz.
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• Ya iyide yazılımdan kaynaklanan birşey donanımı nasıl etkilerki sadece tesadüf bence.
  • %90 mı? saçmalamayın bu kadar büyük sorun olsa şu anda bu forum çalkalanıyordu ki bu forumu bırakın diğer forumlardada böyle bişeye rastlamadım. dolu ntsc-j sahibi var forumda(biride benim) daha hiç kimsede sorun yokken bir sorun çıktı,güncellemeden kaynaklı olduğu çıktı,hata oranının %90 olduğu çıktı. çok heyecanlı milletiz.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS3 ü açmaya korkuyorum paranoya ypatım ya

Arada bakıp bakıp kontrol ediyorum disci okuyormu diye

Hocam aletin garantilimi?, garantiliyse götür garantiye yok yurt dışına falan yollarız derlerse direk kafalarına fırlat. Allahtan garantim var benim Allah korusun bişey olur falan
  • Biraz once aradim aldigim yeri getir dedi. Olasilik konusunu abartmayin. Verdigim linkte hatta sony nin offical forumunda bir cok konu acilmis durumda. Turkiye de bir tek benim basima geldiyse de , ne diim
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• Hocam update'i PC den mi indirdin yoksa PS3 ten mi? Belki PC den inen updatelere bilerek bi spy sokmuşlardır bikaç hacker ne biliyim bir ihtimal yani sonuçta yada hatalı dosya konulmuştur vs...

Aklima su geldi. Ntsc j makina sahibiyim fakat update yaparken kullandigim profile USA den aldigim profile idi. Japon makina update etmesi istedigininde kendine en uygun firmware kendisi bulur degil mi. yani gidip usa ps3 unun updatedini usa psn profle secili diye ordan yapmaz. yaparmi ?
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Hocam update'i PC den mi indirdin yoksa PS3 ten mi? Belki PC den inen updatelere bilerek bi spy sokmuşlardır bikaç hacker ne biliyim bir ihtimal yani sonuçta yada hatalı dosya konulmuştur vs...

DOstum bu çok zor bir ihtimal daha ps3 kırılamadı spy nasıl koysunlar Dimi

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

ps3 ten.

Aklima su geldi. Ntsc j makina sahibiyim fakat update yaparken kullandigim profile USA den aldigim profile idi. Japon makina update etmesi istedigininde kendine en uygun firmware kendisi bulur degil mi. yani gidip usa ps3 unun updatedini usa psn profle secili diye ordan yapmaz. yaparmi ?

İşte bu olabilir, Uncharted demosundamı ne region olayı vardı sora düzeltmişlerdi update te farklı regionlara etki etmiş olabilir.

Ya patch fix vb bir sey cikar yada ntsc j makinaya elveda merhaba pal makina.
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• Bende Ntsc J'yım update USA'dan yapıyorum hep.Hıçbır sorun yaşamadım allaha şukur.20 gb benımkı.Martta almıştım.
  • Update'e kod yerleştirebilselerdi custom-firmware'ler çıkardı isoları oynuyor olurduk, öyle bişey ihtimal dışında windows değil bu .exe sıkıştırmak gibi değil, firmware'lerde region olayıda yok standart geliyor .pup dosyaları. Donanımla ilgili bir sorun olma ihtimali yüksek.
  • Zaten sony i arayanlara sony nin cevabi urunu geri gonderin, yeni urunu yollayalim seklinde olmus. Patch felan umudum benim yalan oldu degistircez artik , ama yanarim yanarim demo larima yanarim. save game lerime yanarim
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• Benim makinada NTSC-J ve 2.1 update yaptım ancak bi problem yok. Okuyor oyunları
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Kesinlikle donanımda problem var o zaman. Ya Playstation 3'ün en çok sağlamlığına güveniyorduk oda kalmadı

Orjinalden alıntı: Thathurts

Benim makinada NTSC-J ve 2.1 update yaptım ancak bi problem yok. Okuyor oyunları

2 gun once benim kide okuyordu 2.01 ile. bugun okumuyor. verdigim forum sayfasina bir gozatiniz
    Ѿ TOSHIBA SATELLITE A305

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.