Şimdi Ara

MAHKEME BİTTİ!......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlarım başıma gelen olay aşağıdar.Geçtiğimiz hafta 2.mahkememiz vardı koyuncu elektronik ilk mahkemede ben davayı ankaradan açtım biz istanbul firmasıyız dava istanbuldan açılsın diye itiraz etti ama mahkeme reddetti.İlk davada avukatları yoktu şimdi bu mahkemede avukatlarıda geldi ilk mahkeme eylül 27 de idi.2.nahkeme geçen hafta 15 Kasımdaydı.Şimdi mahkeme laptopu bilirkişi incelemesi için koyuncu elektronikten istedi pazartesi laptop mahkemeye geldi.Bende 300 ytl davacı taraf olduğum için bilirkişi ücretini yatırdım bakalım ne olacak bilgisi olan arkadaşların bana destek vermesini rica ediyorum

Saygılarımla,

quote:

Koyuncu ELEKTRONİK 3. Kez LCD Hatası Oluşan Bilgisayarı Geri Almıyor! tariksimsek [15 Haziran 2007, 09:00]
    koyuncu Elektronik’ten 12.9.2006 tarihinde aldığım Packard Bell w7218 notebook 30.12.2006 tarihinde ana kart arızası ile karşılaştı. Cihazı koyuncu Elektronik’e gönderdim ve cihaz 09.01.2007 tarihinde ana kart değişerek geri bana gönderildi.

Daha sonra cihaz 27.03.2007 tarihinde LCD arızası ile gitti ve bir gün sonra yeni LCD takılarak geldi. Daha sonra cihazın 10.05.2007 tarihinde LCD yine arızayı yaptı ve 18.05.2007 tarihinde LCD değişerek tekrar geldi. Cihaz bu sefer de 07.06.2007 tarihinde yine LCD’de aynı arıza oluşarak tekrar gitti. Teknisyen notu cihazın değişmesiydi ama teknik servis müdürü *** bey ve satış sonrası sorumlusu **** bey bana bugün 13.06.2007 saat 13.40’da yaptığım görüşmede cihazın LCD ekranını benim değiştirdiğimi ve benim son takılan LCD ekranı aldığımı ve bana mahkeme yoluyla dava açacaklarını söylediler.

Ben LCD ekranı nasıl değiştirebilirim? Garantili bir cihazın LCD’sini neden değiştireyim ve benden son LCD ekranın ücretini talep edeceklerini söylediler. Şimdi dava açmalarını bekliyorum cihazımı da şu an alıkoydular. Mahkemede her şey belli olacak daha depodan hangi ekranın çıktığının bilmiyorlar. koyuncu Elektronik cihazın iade durumu geldiği için böyle bir şey yapıyor. Ama nedenini anlamış değilim. Bakalım sonu ne olacak, beni sahtekârlıkla suçladıklarının farkında bile değiller. Şu anki benim mağduriyetim ve bana ettikleri hakaretlerinin hesabını kim verecek? 2700 YTL para verdim ve param şu an çöpe atıldı. koyuncu tarafından şahsıma yapılanlar da yanıma kar kaldı.%

quote:

26.06.2007 tariksimsek Yarın itibari ile tüketici mahkemesinde işlemleri avukatım başlatıyor

quote:

15.06.2007 tariksimsek Bende firmanın teknik servisinde değişip değişmediği konusunda firmadan cevap bekliyorum.Acaba daha önceki lcd değişimlerinde neden böyle birşey yoktuda ürün iade durumuna gelince böyle birşey çıktı bende bunun açıklamasını firmadan bekliyorum

quote:

15.06.2007 Sayın xxxx Var yetkilisi..

Müşterinin getirmiş olduğu notebook un içinden bize ait olmayan bir LCD panel çıkmıştır.Böyle bir ürün ne Packardbell e nede bize aittir.Ürünün içinin nerde açıldığı konusunda müşteriden bilgi istenmektedir..
    Saygılarımla
    Koyuncu Elektronik

Şikayet sitesindeki gelimede bu kadarla son buldu 27 Ocak 2008 tekrar bir mahkememiz daha var bakalım ne olacak arkadaşlarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 23 Ocak 2008; 10:27:46 >

• yusufm nickli bi arkadaş var.bu konuları en iyi o bilir.ona pm at.yardımını esirgemez.
    acaltun17
  • bravo kardeşim sonunu bırakma bu arada bu olayı sana koyuncumu yaptı

Orjinalden alıntı: egegokhn

bravo kardeşim sonunu bırakma bu arada bu olayı sana koyuncumu yaptı

Evet koyuncu yaptı kardeş bakalım sonu nereye varacak
    Kavga ettim , Mahkeme ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Bırak **fsizler sürünsünler umarım yasal faiziyle beraber paranı da alırsın.

• Destekleriniz için teşekkürler arkdaşlar ben son arısa için gönderdiğimde bana dedilerki biz samsung lcd takıyoruz bu notebook içinden philips çıktı dediler ve 5 aydır cihaz onlarda paaazartesi günü bilirkişi incelemesi için mahkemeye gönderdiler bakalım bilirkişi heyeti ne cevap verecek gelişmeleri yayınlayacağım arkadaşlar bu yüzden size tavsiyem cihazlarınınzda parça değştirdikten sonra hangi seri numaralı parça takıldığının bilgisini mutlaka isteyiniz
    acaltun17
  • Allah yardımcın olsun kardeş. Çok kötü bir durum.
    acaltun17
  • İnşallah kazanırsın kardeşimmm İNŞALLAH
    acaltun17
  • o kadar sure icinde 3 kere ariza yapmissa yeni bir laptopla degistirmeleri gerekir di.

Orjinalden alıntı: V2

o kadar sure icinde 3 kere ariza yapmissa yeni bir laptopla degistirmeleri gerekir di.

Maalesef değiştirmek yerine çamur yaptılar
    Sony Ericsson Xperia Arc S Silver - Asus N61VN280BD

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.