Şimdi Ara

PS3 Assassin's Creed (Xb. ve PS3. karşılaştırmalı resim EKLENDİ!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 saattir aralıksız oynuyorum, futbol hastasıyımdır maçı bile izlemedim öyle diyim :)

Oyun tek kelime ile süper, şehirler binalar kaplamalar müthiş kendimi alamadım. Türkçe diyologlar var oyunda çok. "Kaybetmeyin onu" gibi genelde kısa cümleler.

Oyunun PS3 versiyonundaki grafiklerine deginecegim biraz, soyle demeliyim ki oyunun yapılan karşılaştırmalardaki durumu tamamen yalan, en azından bunu gözümle gördüm. Karşılaştırmada samanlar bulanık gözükürken PS3 versiyonunda oynayınca anladımki tamamen düzmece. ( Resim aşağıda )

Oyunun malesef ram problemi dogru diyebilirim. Oyunda köyün-şehrin içinde yürürken bunu anlamıyorsunuz fakat at ile dolastıgınızda bazı objeler( ağaçlar binalar taşlar insanlar)'ın sonradan oluştugunu gördüm. Bu rahatsızlık verecek düzeyde degil draw-distance o kadar düşük degil fakat benim gibi bunlara önem veren bir kişi için sorun teşkil ediyor. Yani malesef PS3'ün ciddi bir ram sorunu var bu sorunu nasıl hallederler bilemiyorum. Cidden moralimi bozan etkenlerden oldu. Ve bunların dışında kalabalık yerlerden geçerken( at ile veya koşarken ) frame düşmeleri yaşanıyor. Ama frame düşmelerinden kastım oyunun takılarak ilerlemesi degil. Normal olarak atıyorum 60 fps ise oyun 25-30 arası takıldıgı bariz belli oluyor ki bazen 20 nin altınada inebiliyor çok belirginleştigi kanaatindeyim. Ama dedigim gibi bunlar genelde aksiyon sahnelerinde oluyor sadece :).

Anti-aliasing olayınada gelirsek, oyunda köküne kadar uygulanmış fakat gölgelerde tırtıklar oluşmakta. Bunu soft-shadow olmayışına baglamakta mümkün olabilir.( Gölgeler soft-shadow gibi fakat başka açılardan bakınca tırtıklar oluşuyor)

*Seslerede azcık deginiyim, 5+1 sistem kullanmama ragmen nedense sesleri begenmedim, biraz derinden boguk bir ses var oyunda. Yani seni tam atmosfere sokmuyor oyunun içine. Ama bu muhteşem oyunun yanında çok küçük bir kusur.

Önemli notlar

*Oyun HDD'ye 2 GB gibi bir dosya yüklüyor( Ve oyunun geneli HDD'den okunuyor-HDD Ledi yanıyor çünkü durmadan)
    *Oyun 720p 1080i destekliyor 1080p yok
    *Çok bug var
    *Zaman zaman frame düşmeleri
    *Fazla paranoya yapıp incelerseniz ilerdei objelerin sonra oluştugunu gözlemliyebilirsiniz ( Yürürken degil, at ile gezerken)
    *Süper grafikler
    *Aşırı derecede ingilizce bilmek gerekiyor, benim bile filmleri altyazısız izleyecek kadar ingilizcem çok iyidir. Çok az şey anladım desem yeridir.
    *Oyun imzamdaki FP222W-H ile degil, 42 inç plazma televizyon ile denenmiştir.

Genel olarak bir not verirsek

Grafikler 9/10
    Ses 7/10
    Oynanabirlik 10/10

Not : Oyunu 720p de oynadım

Almak isteyen varsa kesinlikle önerebilecegim PS3 için süper oyunlardan biri. Hiç düşünmeyin derim. İyi günler :)

saman ss'i :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 7 Aralık 2007; 19:54:30 >

• O bazı objelerin geç oluşması ve hafif yavaşlama olayı Xbox360'ta da oluyor. Yinede oyun süper.
  • Ps3 xbox bilmemde oyundaki buglar fazla.Oyunda cidden program hataları bulanlar çok.Acil bi yama gelmeli şu hatalar düzeltilmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex_webster

Ps3 xbox bilmemde oyundaki buglar fazla.Oyunda cidden program hataları bulanlar çok.Acil bi yama gelmeli şu hatalar düzeltilmeli.

Evet evet, PS3'tede malesef var. Tüm cisimler birbirinin içinden geçebiliyor mesela. İnsanlar diger insanın gögsünün ortasından geçiyor kuşlar duvardan geçiyor vs... çok bug var oyunda.
  • Şimdi ben bunu alayım mı almayım mı ps3 onu söyle
  • Ben xboxta oynuyorum şuanda.Çok güzel oyun yenilikler var oyunda değişik bi konusu var.Aslında iki senaryo spoiler olmasın.Ps3'e al oyna.Ama yamada yayınlanır umarım.Ps3 ve xbox sürümlerinde buglardan şikayet edenler var hele bi at bugı varki kopuyorum onu gördüğümde
  • At bug'ına rastlamadım fakat bitane adamı dövüyorum adam yerde bana yalvardı, yandan vatandaş geçti adamın kafasının içinden ama.

Yuh dedim ondan sonrada yoruldum diye bıraktım oynamayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı İngilizce istemesi hikayeyi anlama açısından mı? Yoksa görevleri nasıl yapılacağını öğrenmek içinde gerekiyor mu? Harita falan yok mu gitmemiz gereken noktayı gösteren?
  • Harita mevcut görevleri anlamakta basitte, diyaloglar cidden çok zorluyor beni. Diyalogları geçme diye bir şey de yok bide oyunda adam oturmuş 5 dk konuşuyor orada
  • Yarın kaplamalar ağırlıklı bir çok ss koyacagım.
  • bende bugün aldım oyun çok güzel cidden pek fazla oynama fırsatım olmadı ama bugları farkettim o biraz canımı sıktı ama oyunun geneli çok iyi rahatlıkla alabilirsiniz.böyle oyunlar kolay kolay çıkmıyo
  • Oyun güzel ama bir müddet sonra hep aynı işleri yaptığınızı fark ediyorsunuz. O açıdan biraz kötü buldum. Ayrıca oyunda alt yazı yok sanırım bulamadım, öyle bitirdim. Altyazı olmayınca anlaması zorlaşıyor.

Bana bir bug oldu sadece. Askerlerden kaçtım samanlığa saklandım. Samanlardan bir daha çıkamadım. 2dk bekledim hala samanlıktan çıkmadı. Bende oyundan çıktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83
    Bana bir bug oldu sadece. Askerlerden kaçtım samanlığa saklandım. Samanlardan bir daha çıkamadım. 2dk bekledim hala samanlıktan çıkmadı. Bende oyundan çıktım.

samanlığı niye bu kadar sevdin ki? fantaâzi mi?
  • Çok çabuk sıkılıcaksın. Bende ilk gün 2 başka oyun oynamamıştım ama oyun kendini tekrarlıyor ve bir süre sonra açmak bile istemiyorsun.

Neyse inşallah sıkılmadan keyifle oynarsın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Çok çabuk sıkılıcaksın. Bende ilk gün 2 başka oyun oynamamıştım ama oyun kendini tekrarlıyor ve bir süre sonra açmak bile istemiyorsun.

Abisi ingilizce varsa kesinlikle tavsiye ederim.Diyaloglar o kadar çok şeyi açığa çıkarıyorki.Bir sonraki görev aynı tip olmasına rağmen sabırsızlıkla bekliyorsun.Ben oyunu gerçekten çok beğendim.Tabi oyunda hatalar var ama o kadar da mühim değil hatalar arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Çok çabuk sıkılıcaksın. Bende ilk gün 2 başka oyun oynamamıştım ama oyun kendini tekrarlıyor ve bir süre sonra açmak bile istemiyorsun.

aynen, ciddi hayal kırıklıgı oldu benim icin. iyiki xbox360'ım var ve fwli. .
  • Bende aldım bugün başlayacağız i, bug olayı çok canımı sıktı ama daha oynamadan .

Grafikleri zaten bana yeterli diyordum ama bug lar !!!

Hadi bir insan bir insanın içindne geçti ! ama samanlıkta takılırsak çok canım sıkılır açıkçası .

Oyunda emeği geçen herkese teşekkürler .
  • Yamayla düzeltemezler Bug'ları.. Oyunun geçen seneki videolarında da buglar vardı, bir sene içinde düzeltemedilerse iki günde yama çıkarıp halledemezler herhalde. Böyle kabul edeceğiz bunu da.. Gülün dikeni olacak artık. Ata binmeyiverin.

Eline sağlık Miex.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 22 Kasım 2007; 9:49:54 >
  • bitirenler satmayı düşünmüyolar mı?

70 lira veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

samanlığı niye bu kadar sevdin ki? fantaâzi mi?

Valla bilmiyorum daldım içeri tekrar çıkartamadım. Yılan soktu herhalde.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.