Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LG 42PC51 Plazma Tv Aldım (Resimli)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> LG 42PC51 Plazma Tv Aldım (Resimli) Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yusuftaner

28 Ekim 2007; 21:29:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet dostlar sonunda karar vererek LG 42PC51 PLAZMA televizyonumun siparişini estore'dan verdim,
2.797,17 YTL (adapazarı kargo dahil + 12 taksit) sizlerle paylaşmak istedim. Artık benden " şunumu alayım bunumu alayım? lcd mi plazmamı alayım?" gibi soruları duymayacaksınız inşallah

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
emincan

28 Ekim 2007; 21:31:58 

hayırlı olsun

doktor x

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 21:48:08 

hayirli olsun. benimde sali günü elimde olacak TV.

www.GALATASARAY.tm
yusuftaner

28 Ekim 2007; 22:02:59 

teşekkürler dostlar doktor x sanada hayırlı olsun benimki nezaman gelir bilemiyorum malum yarında bayram ama herhalde hafta sonuna kadar gelir inşallah..
dimağ

28 Ekim 2007; 22:20:35 

Hayırlı olsun.İzlenimlerinizi bekliyoruz...

dimağın dehlizleri
hp compaq nx8220 py517ea
samsung 42q91 ve top sorunsalı...

Forever79

28 Ekim 2007; 22:22:46 

Hayırlı olsun. Tv ve Estore hakkındaki yorumlarını bekleriz

sserin

28 Ekim 2007; 22:47:08 

quote:

Orjinalden alıntı: yusuftaner

Evet dostlar sonunda karar vererek LG 42PC51 PLAZMA televizyonumun siparişini estore'dan verdim,
2.797,17 YTL (adapazarı kargo dahil + 12 taksit) sizlerle paylaşmak istedim. Artık benden " şunumu alayım bunumu alayım? lcd mi plazmamı alayım?" gibi soruları duymayacaksınız inşallah

Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde sorunsuz kullanırsınız umarım. Benim bu plasmada merak ettiğim 2 kullanıcı yorumu var. İlki; gece sessizliğinde plasmada rahatsız edici vızıltı sesi var mı? LG'de en sıkıntılı sorun budur. Yalnız yanına yaklaşıp kulağınızı dayamayın. Her plasmada biraz çalışma sesi olur. Sadece kısık volume'de gece izlerken dikkatiniz dağıtıyor mu?
İkincisi ise 100 Hz 50 Hz açıp kapandığında belirgin fark yaratıyor mu?
Kanımca sağ üst tarafında(ekran ve çerçevede) fazlaca ısınma olacak bir de buna bakın.

1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
yusuftaner

28 Ekim 2007; 23:39:20 

inşallah dostlar, TV gelsin dediğiniz hususları test ederim, resimde eklemeye çalışırım (gerçi resimler gerçekci sonuç veremiyor ama en azından konu şenlenir...) hemen dedim altıuçlu scart kablo araştırayım lazım olursa en azından alternatifler belli olsun, şöyle orta hallilerden, vivanco var, philips var 25- 30 ytl arası...
gezgin16

28 Ekim 2007; 23:45:22 

iyi günlerde kullanın
asddemir

29 Ekim 2007; 0:01:46 

quote:

inşallah dostlar, TV gelsin dediğiniz hususları test ederim, resimde eklemeye çalışırım (gerçi resimler gerçekci sonuç veremiyor ama en azından konu şenlenir...) hemen dedim altıuçlu scart kablo araştırayım lazım olursa en azından alternatifler belli olsun, şöyle orta hallilerden, vivanco var, philips var 25- 30 ytl arası...

hayırlı olsun öncelikle.
merak ettiğim konu samsung, panasonic, philips ve LG plazma markalarından araştırmalarınız sonucu niçin LG ye karar verdiniz? ana sebep neydi? merak ediyorum çünkü bende daha karar veremedim.

derodol

29 Ekim 2007; 0:08:03 

Hayırlı olsun Allah bana da nasip etsin

www.nallihantutkusu.com
xfx2601
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Ekim 2007; 0:24:31 

HAYIRLI OLSUN

LÜTFEN ALDIGINIZDA LG HANGİ ÜLKE CIKISLI OLDUGUNU YAZARMISINIZ LG DİGER MARKADLAR GİBİ GENELLİKLE Çin, Malezya vs. üretiyor insallah malezyadır ,genellikle lg nin pc parcalarında arızalananlar çin cıkıslı oluyor ,teknik servislerdeli elemanlarda bu konuyu cok tartısıyorlar ,hatta uyaran dahi olustu lg alırsan çin üretimli olmamasına özen göster diye

İSTANBULDA SONY PLAZMA SATAN Bİ FİRMADAKİ YAKINIM SONY PLAZMALARIN üstündeki çin etiketini söküp müsteriye japon diye yani çinde üretilen çoğu sony lerin orjinal kutusunda made in japon yazıyorsatıyor ama günrüge gelince mecburen kutulara made in çin etiketi yapıstırılıyor
,çin işi ile japonun kalite farkı en basitinden plastigindne belli oluyor

inşallah güle güle kullanırsınız

çindede üretilse lg yinede iyi tercih

sserin

29 Ekim 2007; 2:18:23 

quote:

Vivanco'nun Philips'e göre iyi sonuç verebildiğini düşünmüyorum. Benim önerim; Philips'e alternatif olarak 2m.lik Monster scartı 26 YTL'den alıp kullanmanızdır. Teknosa'larda var. Memnun kalacağınıza eminim.
Yalnız plasmada ve uydu alıcıda RGB destekleyen scart giri