Evet dostlar sonunda karar vererek LG 42PC51 PLAZMA televizyonumun siparişini estore'dan verdim, 2.797,17 YTL (adapazarı kargo dahil + 12 taksit) sizlerle paylaşmak istedim. Artık benden " şunumu alayım bunumu alayım? lcd mi plazmamı alayım?" gibi soruları duymayacaksınız inşallah
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
teşekkürler dostlar doktor x sanada hayırlı olsun benimki nezaman gelir bilemiyorum malum yarında bayram ama herhalde hafta sonuna kadar gelir inşallah..
Evet dostlar sonunda karar vererek LG 42PC51 PLAZMA televizyonumun siparişini estore'dan verdim, 2.797,17 YTL (adapazarı kargo dahil + 12 taksit) sizlerle paylaşmak istedim. Artık benden " şunumu alayım bunumu alayım? lcd mi plazmamı alayım?" gibi soruları duymayacaksınız inşallah
Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde sorunsuz kullanırsınız umarım. Benim bu plasmada merak ettiğim 2 kullanıcı yorumu var. İlki; gece sessizliğinde plasmada rahatsız edici vızıltı sesi var mı? LG'de en sıkıntılı sorun budur. Yalnız yanına yaklaşıp kulağınızı dayamayın. Her plasmada biraz çalışma sesi olur. Sadece kısık volume'de gece izlerken dikkatiniz dağıtıyor mu? İkincisi ise 100 Hz 50 Hz açıp kapandığında belirgin fark yaratıyor mu? Kanımca sağ üst tarafında(ekran ve çerçevede) fazlaca ısınma olacak bir de buna bakın.
1: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Dreambox 500S , Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S. 2: Panasonic 42PV70, Korax 56600 USB, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125.
inşallah dostlar, TV gelsin dediğiniz hususları test ederim, resimde eklemeye çalışırım (gerçi resimler gerçekci sonuç veremiyor ama en azından konu şenlenir...) hemen dedim altıuçlu scart kablo araştırayım lazım olursa en azından alternatifler belli olsun, şöyle orta hallilerden, vivanco var, philips var 25- 30 ytl arası...
inşallah dostlar, TV gelsin dediğiniz hususları test ederim, resimde eklemeye çalışırım (gerçi resimler gerçekci sonuç veremiyor ama en azından konu şenlenir...) hemen dedim altıuçlu scart kablo araştırayım lazım olursa en azından alternatifler belli olsun, şöyle orta hallilerden, vivanco var, philips var 25- 30 ytl arası...
hayırlı olsun öncelikle. merak ettiğim konu samsung, panasonic, philips ve LG plazma markalarından araştırmalarınız sonucu niçin LG ye karar verdiniz? ana sebep neydi? merak ediyorum çünkü bende daha karar veremedim.
LÜTFEN ALDIGINIZDA LG HANGİ ÜLKE CIKISLI OLDUGUNU YAZARMISINIZ LG DİGER MARKADLAR GİBİ GENELLİKLE Çin, Malezya vs. üretiyor insallah malezyadır ,genellikle lg nin pc parcalarında arızalananlar çin cıkıslı oluyor ,teknik servislerdeli elemanlarda bu konuyu cok tartısıyorlar ,hatta uyaran dahi olustu lg alırsan çin üretimli olmamasına özen göster diye
İSTANBULDA SONY PLAZMA SATAN Bİ FİRMADAKİ YAKINIM SONY PLAZMALARIN üstündeki çin etiketini söküp müsteriye japon diye yani çinde üretilen çoğu sony lerin orjinal kutusunda made in japon yazıyorsatıyor ama günrüge gelince mecburen kutulara made in çin etiketi yapıstırılıyor ,çin işi ile japonun kalite farkı en basitinden plastigindne belli oluyor
Vivanco'nun Philips'e göre iyi sonuç verebildiğini düşünmüyorum. Benim önerim; Philips'e alternatif olarak 2m.lik Monster scartı 26 YTL'den alıp kullanmanızdır. Teknosa'larda var. Memnun kalacağınıza eminim. Yalnız plasmada ve uydu alıcıda RGB destekleyen scart giri