Şimdi Ara

ATI vs NVIDIA Crysis Demo Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Test System Setup

Processor(s): Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3GHz (333MHz x 9)
    Cooling: Corsair Nautilus500 (Supplied by Corsair) with Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound (Supplied by Arctic Cooling)
    Motherboard(s): ASUS Blitz Extreme (Supplied by ASUS)
    Memory: 2 X 1GB Corsair XMS3 DDR-3 1066MHz 7-7-7-21 (Supplied by Corsair)
    Hard Disk(s): Hitachi 80GB 7200RPM SATA-2
    Operating System: Windows XP Professional SP2
    Drivers: Catalyst 7.10 and Forceware 169.01

KAYNAK

• Yeni gts ler çıktığında demekki ultradan bile iyi olucak eğer fiyatıda iyi olursa kaçırılmaz
  • nvidia lar ezmiş
  • arkadaşlar yokmu şimdi 2900 1gb pro ve 512pro 1280x1024 kullanıcı tesetlerini verebilecek burdan dış kaynakdan degilde son kullnıcı testlerini ist,iyoruz arkadaşlar
  • Testler için sağol kumandan...

Ama benim anlamadığım şey: ya madem 8800gts 320 yi koyuyosun oraya neden ati 2900pro yok? yani direk 2900xt koymuş...

görünüşe göre yani bu testler güvenilir ise 8800gt 512 yaracak ortalığı...
  • Hocam testler deki sonuçlarda 8800 gts 320 mb sonuçları inandırıcı gelmedi ceo nun yaptığı testlerden sonra işte ceo nun xp performansı hakkında yazdıkları.Açıkçası sonuçlar biraz nvdia için yükseltilmiş gibime geldi bilmiyorum kumandan ne der ama ortalama 40 fps görüyor mü ama 8800 320 için ciddi şüphelerim var

Ceonun incelemesinde xp altında 8800gts 320 mb hakkındaki yorumları

xp dede son driverlari kurmanizi tavsiye ediyorum

ayrica xp de 30- gormemek icin

hersey high

sadece shadow low a cekin

aa acmayin

cok akici ve seri oynaniyor

iste bu ayarlarda son driver ile fps goruntusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 28 Ekim 2007; 11:14:52 >
  • popüler oyunlara ATi'nin daha fazla sponsor olması lazım. oyun başlıyor kocaman Nvidia logosu var hep. sonra ATi uğraşsın dursun oyuna göre sürücü yazmakla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 PhysX test sonuçları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dargmen

arkadaşlar yokmu şimdi 2900 1gb pro ve 512pro 1280x1024 kullanıcı tesetlerini verebilecek burdan dış kaynakdan degilde son kullnıcı testlerini ist,iyoruz arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_18649474/tm.htm bu başlık altında Forum kullanıcıları tarafında yapılan Crysistestleri war 8800 gts 8800 gtx 8800 ultra 2900 xt biraz dağnık ama burdaki sonuçlar ile farklı olduğu kesin...
  • 1280x1024'te msı 512mb 2900xt gdde3,1gb diamon gddr4 ü az farkla bile olsa geçmiş.

Sonuçlar doğruysa 1280x1024 te mediumda gayet iyi oynayacağız demektir.Oyun çıktıktan sonra adam akıllı bir driver yayınlar gibime geliyor ATi ve nvidia.
  • arkadaşlar testleri ben yapmadım ve yapan kaynağı verdim. bizim burada kullanıcı testlerimizden daha doğru sonuçlar olduğuna inanıyorum, nedenine gelecek olursak: Herkesin farklı sistemi var ram, anakart, hd vs.. hepsi performans için bir etken teşkil edebiliyor buna windows bile dahil. Ama bu sonuçlar aynı sistem üzerinde yapıldığından bence daha kesin değer taşıyor.
  • testlere göre 8800 gts 320 mb 2900xt 512 mb den iyi çıkmış :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

arkadaşlar testleri ben yapmadım ve yapan kaynağı verdim. bizim burada kullanıcı testlerimizden daha doğru sonuçlar olduğuna inanıyorum, nedenine gelecek olursak: Herkesin farklı sistemi var ram, anakart, hd vs.. hepsi performans için bir etken teşkil edebiliyor buna windows bile dahil. Ama bu sonuçlar aynı sistem üzerinde yapıldığından bence daha kesin değer taşıyor.

Hocam zaten sana bir ithamda bulunmuyoruz burda herkes elinden geldiğince bilgi paylaşıyor kimse art niyetli değil
  • quote:

testlere göre 8800 gts 320 mb 2900xt 512 mb den iyi çıkmış :)

hmm ceo ondan satti zaten kartini.

8800 gt de gtx gibiyse ultrayi sen biliyorsun kumandan milletin beklemekten cizdigine degmez gt performansda bir devrim yapmiyorsa.

bu oyuna bisi yapacaklar abi o zaman olmaz boyle.bir iki tane daha oyun ciksa da kiyaslayasak o da yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

quote:

testlere göre 8800 gts 320 mb 2900xt 512 mb den iyi çıkmış :)

hmm ceo ondan satti zaten kartini.

iyi çıkmış derken hemen hemen aynı demek istedim . yani ceonun testleri ile labroitin testlerinde 2900xt gts e göre çok iyiydi. bu test için öle dedim.
    hem ceo kartını satti diye 8800 gts illaki ezilmişmi olcak? yani ceo test filan yayınlayıp xt cilerle kapışcaktı . o sattı diye direk ezilmişmi oluyoz :D
  • Crysis Geforce'lara göre optimize edilmiş bir oyun. Ati işlemcili kartlar için biraz daha zamana ihtiyaç var bence...
  • Nvidia ya optimize edilmesine rağmen sonuçlar ortada
  • quote:

o sattı diye direk ezilmişmi oluyoz :D

tabii.. elebasinizi bezdirdik 2950 ile atici yapicaz onu.

quote:

yani ceonun testleri ile labroitin testlerinde 2900xt gts e göre çok iyiydi.

dedigin dogru zaten bu yuzden bu testlere karsi bir suphe uyandi.testtekiler ceo gibi otturmus mudur gts yi?hepsi oc sizdir e o zaman nasil ayni cikar 320 gts xt ile?tarafli bence bu test ki taraf bile olsa nvidia icin yapilmis bir oyunda bile atinin kafasina vursalar sonuc boyle cikiyor ayip valla nvidia ya.
  • quote:

quote:

quote:

dedigin dogru zaten bu yuzden bu testlere karsi bir suphe uyandi.testtekiler ceo gibi otturmus mudur gts yi?hepsi oc sizdir e o zaman nasil ayni cikar 320 gts xt ile?tarafli bence bu test ki taraf bile olsa nvidia icin yapilmis bir oyunda bile atinin kafasina vursalar sonuc boyle cikiyor ayip valla nvidia ya.

Crysis G80 mimarisini esas alınarak Tasarlandı ama Crytek firması baktı bu G80 den cacık olmaz direk G92 ye uyarladı galiba

• quote:

quote:

quote:

Biraz noktalama işaretlerini kullansan, tam süper olacak.

• sorma hocam 23 yillik bugum patch cikarmaya calisiyorum surekli.

quote:

Crysis G80 mimarisini esas alınarak Tasarlandı ama Crytek firması baktı bu G80 den cacık olmaz direk G92 ye uyarladı galiba

olur mu olur valla 3dmark05 i ben bir sonraki kartimda yapabilmistim mesela.adamlar yapalim bir oyun izi kalsin yaptiysa niye olmasin.ben en az yaza kadar bu kadar agir bir oyun daha cikacagini zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.