Şimdi Ara

8800 gts crysis testleri surekli guncellenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
0
Favori
15.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk bastaki animasyonlar yazilar vs hic birini gecemedim oyun acilana kadar deli oldum

yanliz maximum ayarlarda oynamak imkansiz

windows ayarlari default

oyun ayarlari boyle iken fps ler rezalet otesi

diger ayarlardada testler gelicek

not bu testler vista ultimate edition 32 bit sp1 ile test edilmistir

islemci 3195 mhz de
    ekran karti

648/1628/1022 mhz de

driver 169.01

beyler simdi ayar kisip test edicem bu ayarlarda goruldugu gibi oynamak mumkun deil

2. nesil dx10 ayarlar ve testler sistem configirasyonu ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 27 Ekim 2007; 1:49:55 >

• sistemler tırtladı desene
  • Eyvahhhhhhhhh ki ne eyvah
    eğer sen o kartla bu fps leri alıyorsan herhalde bizim kartlar o oyunu açmaz
  • Dx10 fossss oldu hayır anlamıyorum adamlar hangi kartlarla bunu yapıyor high da oynamak için sli falan lazım herhalde
  • kota sorunumuz olmasa bende karsılastırma amaclı ss atardım ama bır kac gun daha beklemek zorundayım..SS ler ıcın tesekkurler
  • şaka gibi valla. Bumu optimize????
  • eger ceo nun sıstemde fpsler bole ıse tas patlasın benım sıstemde 20-25 fps alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ceo bir de ayarları high ye al bakalım ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşmet

eger ceo nun sıstemde fpsler bole ıse tas patlasın benım sıstemde 20-25 fps alırım

very high da bu ayarlarda birak 25 i 15 alsan iyi

durum high dada fena simdi ss leri ekliyorum

az sonra medium da denicem

• ekran kartını almakta ne kadar çok acele ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum.bazı arkadaşların dediği gibi dx10 için bir yıl daha beklemeli.
  • valla bana şaka gibi geldi bu post beklediğim bişeydi ama bu kadarda olmaz heralde.

eğer harbiden durum buysa dediğim çıktı diyecem hatta az demişim. ben sadece orta sınıf dx10 kart sahipleri dx9 da oynayacak bu oyunu diyordum ama üst sınıf sahipleri bile dx9 da oynar bu oyunu eğer durum buysa. ve dx10 kartların dx10 desteğide bi işe yaramamış olur.

dx9 kartı alanlara enayi gözüyle bakanlar "bu zamanda dx9 kart alınmaz diyenler kötü çuvallar heralde bu kartla bu oyun dx10 da bu performansı veriyorsa.
  • high da bile oynanabilir deil

simdi meidumda test edicem

high testleri eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 27 Ekim 2007; 1:50:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Premier2007

ekran kartını almakta ne kadar çok acele ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum.bazı arkadaşların dediği gibi dx10 için bir yıl daha beklemeli.

Hocam dx 10 nun üst seviye kartları dx9da da en üst seviye performans veriyor problem yok o yüzden
  • Bu görüntü kalitesine bu fps normal
  • ne normali ya. Hangi kart oynatacak o zaman bunu. Birde orjinal alalım diyo millet. Alın orjinalde oynayabiliyomusunuz görelim.
  • aklıma şu geldi.crysis çıkmadan önce kakaladılar bize ekran kartlarını.yoksa kim alırdı bu testleri gördükten sonra bu ekran kartlarını.yok efendim sınırlı sayıda üretilecekmiş yok efendim oymuş buymuş derken iyi taktik valla.onlarda biliyorlardı bu işin böle olucanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insolence

ne normali ya. Hangi kart oynatacak o zaman bunu. Birde orjinal alalım diyo millet. Alın orjinalde oynayabiliyomusunuz görelim.

bu ne sacma bır bahanedır ya anlamak mumkun degıl
  • dx 10 da medium details de gayet akici

ama medium dx10 yerine dx9 daha mantikli

simdi dx9 testlerine geciyorum bir restart atam
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

quote:

Orjinalden alıntı: Premier2007

ekran kartını almakta ne kadar çok acele ettiğimi şimdi daha iyi anlıyorum.bazı arkadaşların dediği gibi dx10 için bir yıl daha beklemeli.

Hocam dx 10 nun üst seviye kartları dx9da da en üst seviye performans veriyor problem yok o yüzden

valla ne yalan söyliyeyim hocam.kartı crysi için almıştım.on defa kart alacağıma 1 defa kart alayım tam alayım dedim.aslında dx9 da performans konusunda bir şikayetim yok ama malum dx10 ss leri görünce dayanamadım.ne yapalım sağlık olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: signomis

quote:

Orjinalden alıntı: insolence

ne normali ya. Hangi kart oynatacak o zaman bunu. Birde orjinal alalım diyo millet. Alın orjinalde oynayabiliyomusunuz görelim.

bu ne sacma bır bahanedır ya anlamak mumkun degıl

Ne bahanesi. O kadar para veriyoz ekran kartı alıyoz sadece 8800gts değil 8800ultra bile yüksek çözünürlüklerde dökülüyo 10 16 gibi komik değerler alınıyo. Galiba nvidia yetkilisnin dediği doğru çıktı "yüksek çözünürlükte akıcı bir şekilde oynamak için en az SLİ kartlar gerekiyo" diye. Adamın dediği doğruymuş valla. Eğer oyunun full versiyonuda böle olursaa yandık desenize türkçe bir oyun çıkıyo onuda full detailde oynuyamıyacaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.