Şimdi Ara

Satılık Megane II (Clio III) plastik teyp çerçevesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADAPTÖR VE SONY TEYP SATILDI, PLASTIK ÇERÇEVEYI TEK OLARAK SATIYORUM
    ---
    Megane II aracımda Sony CDX-GT800D CD/MP3/Radyo çalar takabilmek için kullandığım DRNS003 adaptörü ve orijinal Renault yedek parçası olan
    Megane II plastik teyp çerçevesini satıyorum. DRNS003 adaptörü sayesinde istediğiniz tüm Sony teypleri aracınızın orijinal direksiyon kumandası ile kontrol edebilir (Sony teyp almadan önce kablolu kumanda girişi olup olmadığını kontrol etmekde fayda var, bazı alt modellerde olmayabiliyor) ve Sony teyp ekranında gördüğünüz parça bilgilerini aracın orta konsoldaki ekranından da görebilirsiniz. Adaptör sayesinde Sony teyp montajı için hiçbir kablo kesilmesi gerekmiyor, Sony teyp Renault aracınıza plug&play doğrudan takılıyor. Plastik çerçeve ise orijinal teyp çıktıktan sonra boşta kalan kısımları kapatıyor yani maksimum estetik sağlıyor. Megane II aracımı satıyor olduğum için çok severek kullandığım bu aksesuarlara artık ihtiyacım kalmadı.

DRNS003 Renault servislerinde 330YTL gibi bir fiyattan satılıyor. Plastik çerçeveyi Türkiye'deki hiçbir Renault servisinde bulamamış, alabilmek için Fransa'dan sipariş vermiştim ve bana kargo dahil 100YTL gibi bir fiyata mal olmuştu. Yani çok zor temin edilebilen bir aksesuar; araştıran arkadaşlar zaten bunu çoktan öğrenmiştir

DRNS003 --> 200YTL
    Megane II plastik teyp çerçevesi --> 50YTL
    İkisini birden alırsanız --> 230YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparhawkisme -- 22 Aralık 2007; 9:30:06 >

• arkadaşlar cihazı bende kullanıyorum direksiyon kumandası ve orta konsol çalışıyor ihtiyacı olan arkadaş kaçırmasın...
  • sayın sparhawkisme..forumu epey araştırdım ama daha çok kafamı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı..2000 model renault clio rna arabama mp3 player takmayı düşünüyorum. fakat servisten aldığım fiyatlar epey hevesimi kırdı.acaba senin sattığın bu adaptorü aracımda kullanabilirmiyim?bendeki teyp arabanın kendi orjinal teybi ve ekranı da teybin üstünde. yani üst ekran illa çalışsın diye bir derdim yok. sadece direksiyon kumandası çalışsın yeter.eğer çalışır dersen sony nin hangi modelini takmam gerekir? cevabını bekliyorum
    saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel3434

sayın sparhawkisme..forumu epey araştırdım ama daha çok kafamı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı..2000 model renault clio rna arabama mp3 player takmayı düşünüyorum. fakat servisten aldığım fiyatlar epey hevesimi kırdı.acaba senin sattığın bu adaptorü aracımda kullanabilirmiyim?bendeki teyp arabanın kendi orjinal teybi ve ekranı da teybin üstünde. yani üst ekran illa çalışsın diye bir derdim yok. sadece direksiyon kumandası çalışsın yeter.eğer çalışır dersen sony nin hangi modelini takmam gerekir? cevabını bekliyorum
    saygılar..

Merhaba. Kesinlikle çalışacaktır. Yine de emin olmak için orijinal teyibin üzerine bakın, eğer "tuner list" yazıyorsa %100 çalısacaktır. Sizin aracınızda orta konsolda ayrı bir ekran yok ancak direksiyon kumandasını kullanabilirsiniz. Ben Sony CDX-GT800D ile kullanıyordum. Hemen hemen tüm Sony teyplerle uyumlu ancak bazı alt modeller Sony'lerde uzaktan kumanda girişi bulunmuyor (sanırım CDX-GT2xx serisinde yok bu giriş) bu modellerde sorun olur. Ben belki ileride kullanırım diye Sony teyibi satmak istemiyordum ancak isterseniz onu da satabilirim. Teyip sıfır gibi tek bir ciziği dahi yok. Yok eğer ben başka bir model almak istiyorum derseniz uyumlu olup olmadığı konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. CDX-GT800D'yi araçtan çıkarmadan önce kısa bir videosunu çekip youtube'a koymuştum:

http://www.youtube.com/watch?v=lDBjTQU2SkE

• cevap için teşekkür ederim. aslında eski arabamdan kalan pioneer deh 3900 mp teybim var. daha 3-4 ay oldu alalı ama reno ya uymadığı için satmam gerekecek..sony almak şart oldu.siz hepsine ne kadar istiyorsunuz peki? ya da teypleri takas yapmayı düşünürmüsünüz?artı o plastik çerçeveye ihtiyacım olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel3434 -- 16 Ekim 2007; 13:45:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel3434

cevap için teşekkür ederim. aslında eski arabamdan kalan pioneer deh 3900 mp teybim var. daha 3-4 ay oldu alalı ama reno ya uymadığı için satmam gerekecek..sony almak şart oldu.siz hepsine ne kadar istiyorsunuz peki? ya da teypleri takas yapmayı düşünürmüsünüz?artı o plastik çerçeveye ihtiyacım olacak mı?

Plastik çerçeve Modus, Clio III, Mégane II ve Scénic II ile uyumlu; yani sizin aracınız için gerekli değil. Takas düşünmüyorum. DRNS003 ve Sony CDX-GT800D teyibi birlikte 600YTL'ye verebilirim size; %100 uyum garanti çünkü zaten ben bu ikisini kullandım Bana maliyeti çok daha yüksek olmuştu ancak elimde kalmasının bana bir faydası yok, sizin işinizi görsün diye pazarlıksız en son satabileceğim fiyatı söylüyorum doğrudan.

• anladım.. o zaman adaptörü kesin alacağım fakat teyp için söz veremiyorum.. maddi durumumu bir gözden geçirmem lazım. sonuçta parayı peşin isteyeceksiniz :) ..mesenerm@hotmail.com.. akşam msn de olacağım bir konuşalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony CDX-GT800D gerçekten çok iyi; Sony GT serisinin en üst modeli. Dahili DSP (Dijital Ses İşlemcisi) özelliği olan ve herbir dört hoparlör için ayrı ayrı 13 kanal ekolayzır imkanı veren çok nadir bir cihaz. Ben uzun süre araştırdıktan sonra bu modele kadar vermiştim. Cihazın simetrik bir yapısının olması da araç içiyle maksimum uyumu sağlıyor (kontrol tuşları sağ tarafta toplanmış değil). Akşam msn'de online olmaya çalışacağım.

• drns003 ekranı teybin üzerinde olan cihazınızla uyumlu değildir size uygun adaptör aracınızda sony kullanmak istiyorsanız srns004 tür
    ancak şu an sahibi olduğunuz pioneer 3900 ün adaptör girişi mevcut olup onun için ise srnpı004 kodlu adaptörü kullanmanız gerekiyor
    yalnız bu bilgilerin doğruluğu için aracın orijinal cihazı üzerinde tuner list logosu olması gerekiyor

http://www.shoppingfuchs.at/suchen.htm?sf=1&kf=&f=srns004&vk=

http://www.shoppingfuchs.at/suchen.htm?sf=1&kf=&f=srnp%26%23305%3B004&vk=

• arkadaşlar alttaki linkte yanlışlıkla panasonic adaptörü verilmiştir işte doğrusu

http://www.raysmith.co.uk/Fitting-Solutions/Your-Car/Renault/CTSRNPI004/
  • Renault'un Türkiye'de sadace Sony ile anlaşması var, bu nedenle servislerde sadece Sony cihaz ve aksesuarlarını bulabilirsiniz (araç içi ses sistemi olarak). Pioneer'in da Renault için uygun adaptörleri var ancak Türkiye'de bulmanız imkansız, biliyorum çünkü ben zamanında çok araştırdım. Zaten sizin verdiğiniz linkler de yurtdışı. Daha detaylı bilgi için drns003'ün üreticisi Connects2'nun sayfasına bakılabilir. Araştırmadan sadece google'dan edilinen bilgilerle konuşmak kolay ama cidden satın alıp kullanmak istediğinizde o kadar kolay olmuyor. Ben uzun süre araştırıp en uygun aksesuarları aldım ve gerçekten kullandım; yani sadece google değil ;-)
  • bu adaptör ve çerçeve 2007 model renault scenic II (makyajsız olanı) uptade list yazan bej rengi teyple uyumlu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 17 Ekim 2007; 14:29:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: excerius

bu adaptör ve çerçeve 2007 model renault scenic II (makyajsız olanı) uptade list yazan bej rengi teyple uyumlu mudur?

Çerçeve uyumlu ama adaptör uyumlu değil sizin aracınızla.
  • sözkonusu adaptörü almanyadan temin ettim edirnede taktırdığım pioneer servisi elinde 2 tane olduğunu söyledi bana maliyeti 80 euro oldu clio 2004 model eşimin aracında kullanmaktayız edirnede bu adaptörden bir elektronikçi 100 dolara temin edebiliyorsa tüm türkiyede başta bakırköy ve bostancıdaki oto müzik merkezleri olmak üzere bulabilirsiniz yanlıştan dönmek erdemdir ama ısrar etmek daha da yanlıştır
    bir kez daha söylemek gerekirse drns003 bağımsız digital ekranı OLMAYAN araçlar için uygun değildir.uygun adaptörleri ben belirttim tereddütü olan arkadaşların tereddütlerini gidermeye hazırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: can2

drns003 ekranı teybin üzerinde olan cihazınızla uyumlu değildir size uygun adaptör aracınızda sony kullanmak istiyorsanız srns004 tür
    ancak şu an sahibi olduğunuz pioneer 3900 ün adaptör girişi mevcut olup onun için ise srnpı004 kodlu adaptörü kullanmanız gerekiyor
    yalnız bu bilgilerin doğruluğu için aracın orijinal cihazı üzerinde tuner list logosu olması gerekiyor

http://www.shoppingfuchs.at/suchen.htm?sf=1&kf=&f=srns004&vk=

http://www.shoppingfuchs.at/suchen.htm?sf=1&kf=&f=srnp%26%23305%3B004&vk=

bu konudan emin misiniz?? pioneer 3900 teybimi 2000 model ve ekranı kendi üstünde olan orjinal teybin yerine kullanabilecek miyim??direksiyon kumandası çalışacak mı? eğer bu konudan eminseniz teybi taktırdığınız servise elinde adaptör olup olmadığını sorabilirmisiniz?? ben burada birkaç yere sordum,ellerinde olması bir yana böyle birşeyden haberleri bile yok..artı şöyle bir durum var teybin üzerinde update list veya tuner list diye bir ibare yok..teybin tuş takımı kayıp..yerine sert bir mukavva parçası kullanıyorum yoksa teyp açılmıyor..acaba tuş takımının üstünde mi yazıyordu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel3434 -- 17 Ekim 2007; 19:42:43 >

• oto elektronikçi ve ses sistemi satan yerler bu adaptörlerden bir haber, araba servisleri daha cahil. Pioneer'ın bir modelini çok beğenmiştim bu yüzden Pioneer üzerinde çok durmuştum. Adaptör konusunda çıkmaza girince aklına Pioneer'ın Türkiye distribütörünü aramak gelmişti. N-tane kişiye telefonla aktardiktan sonra ithalat satın alma kısmındaki kişi "o adaptörleri biliyorum ancak hiç talep olmadığı için getirmiyoruz" demişti. Yani Pioneer Renault uyumu için çalmadığım kapı kalmamıştı. Şimdi de siz bana ben burda şu paraya bulduysam şurada kesin vardır, yanlıştan dönmek iyidir,.. diye ahkam kesiyorsunuz. Gerçekten o adaptörü dediğiniz şekilde bulup bulmadığınızı sorgulamayacağım. Bunun muhakemesini arkadaşlara bırakıyorum. O zaman arkadaşa yardımcı olun, bir tane de ona alın. Böylesi herkes için daha hayırlı olacak ;-)
  • cevabım kesinlikle evet ancak şöyle bir sorun var 2000 yılında adaptörler değişiyor yani aracınız tuner list olabilir ya da olmayabilir eğer tuner list ise hiç bir sorun yok adaptör kodunuz srnpı004 ama değilse blaupunkt ve philips olmak üzere 2 tür kaset çalar mevcut sırasıyla srnpı001 ve srnpı002 kodlu adaptörlerle çalışıyorlar size tavsiyem basitçe kaset çaları söktürüp yanındaki yazıları okumanız yan tarafında philips 22dc459 22dc579 22dc461 yazıyorsa philips değilse blaupunkt olacaktır
    ben söylediğim gibi adaptörü kendi olanaklarımla mayıs ayında almanyadan getirttim ama taktırmaya gittiğim arkadaşların elinde görünce çok şaşırdım tabii biraz da kafaya alındım onlarda istanbuldaki büyük bir oto müzik merkezinden getirtiyorlardı fiyatı 100 dolarmış bana ise 80 euroya maloldu internetten bulup adresi maile kopyaladım ve arkadaşım evine postayla getirtti

http://www.connects2.com/c2search.aspx?catID=24&manID=225&modID=510&Page=1
    sizin nerede oturduğunuzu bilmiyorum isterseniz arkadaşların telefonunu bulurum ama istanbula yakın oturuyorsanız dediğim yerlere mutlaka bakın çünkü çok profosyonel merkezler var yurtdışında tanıdığınız varsa adaptör cinsi konusunda yardımcı olurum hiç merak etmeyin iyi niyetle birbirimize yardım edersek hep birlikte bu forumun keyfini süreriz

• quote:

Orjinalden alıntı: can2

cevabım kesinlikle evet ancak şöyle bir sorun var 2000 yılında adaptörler değişiyor yani aracınız tuner list olabilir ya da olmayabilir eğer tuner list ise hiç bir sorun yok adaptör kodunuz srnpı004 ama değilse blaupunkt ve philips olmak üzere 2 tür kaset çalar mevcut sırasıyla srnpı001 ve srnpı002 kodlu adaptörlerle çalışıyorlar size tavsiyem basitçe kaset çaları söktürüp yanındaki yazıları okumanız yan tarafında philips 22dc459 22dc579 22dc461 yazıyorsa philips değilse blaupunkt olacaktır
    ben söylediğim gibi adaptörü kendi olanaklarımla mayıs ayında almanyadan getirttim ama taktırmaya gittiğim arkadaşların elinde görünce çok şaşırdım tabii biraz da kafaya alındım onlarda istanbuldaki büyük bir oto müzik merkezinden getirtiyorlardı fiyatı 100 dolarmış bana ise 80 euroya maloldu internetten bulup adresi maile kopyaladım ve arkadaşım evine postayla getirtti

http://www.connects2.com/c2search.aspx?catID=24&manID=225&modID=510&Page=1
    sizin nerede oturduğunuzu bilmiyorum isterseniz arkadaşların telefonunu bulurum ama istanbula yakın oturuyorsanız dediğim yerlere mutlaka bakın çünkü çok profosyonel merkezler var yurtdışında tanıdığınız varsa adaptör cinsi konusunda yardımcı olurum hiç merak etmeyin iyi niyetle birbirimize yardım edersek hep birlikte bu forumun keyfini süreriz

sayın can2 ve sparhawkisme. ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. o zaman bana teybi söküp tuner list mi yoksa değil mi bakmak düşüyor. bunu öğrenip tekrar yazacağım.

• Benim elimdeki adaptör DRNS003 "tuner list" teyibe sahip Renault'larla uyumlu. Arkadaşın sizin için uygundur dediği adaptörde sadece direksiyon kumandası mümkün (zaten sizin için bu yeterli çünkü sizin teypte ekran zaten cihazın üzerinde), benim elimdekinde ise hem orta konsol ekranı hem de direksiyon kumandası uyumu var; yani siz bunu da kullanabilirsiniz. En kötü ihtimal olarak olmazsa bana iade edersiniz :-) Iyi akşamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

Benim elimdeki adaptör DRNS003 "tuner list" teyibe sahip Renault'larla uyumlu. Arkadaşın sizin için uygundur dediği adaptörde sadece direksiyon kumandası mümkün (zaten sizin için bu yeterli çünkü sizin teypte ekran zaten cihazın üzerinde), benim elimdekinde ise hem orta konsol ekranı hem de direksiyon kumandası uyumu var; yani siz bunu da kullanabilirsiniz. En kötü ihtimal olarak olmazsa bana iade edersiniz :-) Iyi akşamlar..

sizdekini unutmuş değilim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.