Şimdi Ara

## Dell'den Yeni Tablet Bilgisayar: Latitude XT ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Dell'den Yeni Tablet Bilgisayar: Latitude XT ##


    Dünyanın en büyük hazır PC üreticilerinden Dell'in üzerinde çalıştığı yeni tablet bilgisayarın detayları ve görselleri ortaya çıktı. Firmanın yeni tablet bilgisayarı olması beklenen ve 5 Kasım'da Dell tarafından resmen duyurulması planlanan Latitude XT, 12.1" ekran ile gelecek. Intel'in "düşük güç serisi" olarak ta bilinen ULV sınıfında yer alan 1.2GHz'lik Core 2 Duo U7600 işlemcisi ile gelen Latitude XT üzerinde AMD-ATi'nin RS600ME/SB600 yonga seti paketi yer alıyor ve dolayısyla pc'nin grafik ihtiyacını da yine AMD-ATi'nin Xpress 1250 IGP'si karşılıyor.

    3GB'a kadar 667MHz DDR-2 bellek desteğine sahip olan Latitude XT'nin sahip olduğu 12.1" ekran 1280 x 800 çözünürlüğünü desteklemekte. Kullanıcılar dilerlese CCFL veya LED tipi ekran seçebilirler. Tabi daha hafif ve daha az güç tüketen LED türü ekran tercih edildiğinde doğal olarakta maliyetler artacaktır. 802.11n WiFi ve Bluetooth desteği de olan dizüstü bilgisayar üzerinde ayrıca 3 adet USB 2.0 portu yer almakta. 4, 6 ve 9 hücreli batarya alternatifleriyle sunulacak olan Dell'in yeni tablet bilgisayarı Latitude XT donanım tercihlerine göre, 1.6 ve 1.8KG arasında ağırlığa sahip olacak.

    5 Kasım'da anons edilmesi beklenen Dell Latitude XT'nin fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.







  • bu makinayı 600 dolar + kdv ye Türkiye ye soksalar ne güzel olur
  • fiyatı 2500$+kdv den aşağı olmaz bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sewger

    fiyatı 2500$+kdv den aşağı olmaz bence

    +1
  • dizayn ve kasa çok kötü o yüzden dell e
  • baya bir çeşit oldu bu tablet ps ler. bence güzel.
  • Dell yaparsa sağlam yapar! Ama 2599$+KDV fiyatında girecekmiş galiba piyasaya, haberiniz ola!!! ;););)
  • acer 2 pille 9 saat kadar kullanıma izin verdiği, max ram 4 gb olduğunu vede performans testlerinde 1.66 olmasına rağmen 1.83 ve 2 ghz işlemcili notebooka yakın verilerinin olduğunu okudum. asusa göre ve (1023x768)12″ ekrana rağmen c213tmi gram olarak daha ağır. asus (1280x800)13,3″ ekran daha hafif entegre web kamerası var. Yeni mmodeli r1 santa rosa de kamera yok fakat daha hızlı. ayrıca asus klavyesi su geçirmez. hp tx seri ise ekranına yazı yazmanın çok zor olduğunu, çok ısındığını okudum.

    asus r1, ve omun yeni modeli kamerasız fakat daha hızlı olan ASUS R1 SANTA ROSA birde asus c213tmi ve hp tx serisi var. hangisini tavsiye edersiniz?
  • Evet bir halka daha tamamlandı. Dell in en büyük rakibi HP nin piyasaya tamamen hakim olan tablet pc sine karşı geç kalınmış ürün. ama olsun yinede alternatif. HP XPS lere karşı Blackbird 2 yi çıkartınca , sanırım Dell de XPS ONE çıkartarak ve yanındada al buda senin TX ine karşılık XT diyerek hamle yaptı. bakalım neler olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.