Şimdi Ara

ACER 5720G DERNEGİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
812
Cevap
2
Favori
95.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar bu kadar empowerment technology den yedek alıoruzda nasıl kullanılcağını bilen war mı yada deneyen?Yoksa bi işe yaramıcak!
    Benim şahsi düşüncem bios tan 1incil sürücü olarak dvd rom umuzu seçip kopyaladığımız dvd yide dvd sürücümüze takıp pc mizi yeniden başlatıyoruz.benim şahsi düşüncem budur ama denemeye üşeniorum!azcıkta korkuorum=) yardımlarınızı bekliorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: mydonose35

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar ben card reader ı çalıştıramadım ya takıyorum aparatlı micro sd kartımı sonra sağ altda geldiğine dayir mesaj geliyor ama sonra nerden bakacağımı bulamadım bir yardım etseniz.

bilgisayarımın içinde yeni bi disk olarak görmesi lazım

• kimse xp driverlardan bahsetmiyor yahu :) nerededir bu xp driverları acer ın bakmadıgım sitesi kalmadı... 5720g nın xp driverlarını ındıren yokmu arkadslar?
    msj ına burdan cevap veriyorum
    belki başka işine yarayanlar da olur... umarım sorunun çözülür...

ACER 5720G DERNEGİ
    quote:

Orjinalden alıntı: mydonose35

oblood arkadaşım
    msj ına burdan cevap veriyorum
    belki başka işine yarayanlar da olur... umarım sorunun çözülür...

ACER 5720G DERNEGİ

•  ACER 5720G DERNEGİ

Arkadaşlar böyle gözüküyor ne yapmam gerek.Sürümünüde kontrol etttim son versiyon.

Orjinalden alıntı: oBLoOd

ACER 5720G DERNEGİ

Arkadaşlar böyle gözüküyor ne yapmam gerek.Sürümünüde kontrol etttim son versiyon.

driverı kaldırıp "sürücü ve uygulama yedekleme diski" ile tekrar kurmayı denedin mi ??

ben de kısa süre önce 5720g satın aldım. bilgisayarın performansı ve şıklığından gayet memnunum. yalnız benim donanımsal olduğunu tahmin ettiğim bir sesle ilgili problemim var. yalnız bu ses önceki sayfalarda bahsettiğiniz hard diskin okuma sesi değil. çok tiz bir şekilde ve insanın kulağını tırmalayan bir ses. sessiz ortamda çok rahatsız ediyor. böyle sinyal sesi gibi. tanımlaması baya zor açıkçası:)

daha önce hp compaq marka bir laptopta da aynı problemi görmüştüm. acaba bu durum genelde her laptopta olan bir şey de ben mi çok detaycıyım?

bu bilgisayarı alıp böyle bi problem yaşayan var mı aranızda? veya en azından "şundan kaynaklanabilir" diyecek olan?

şimdiden teşekkür ederim hepinize
  • dün odamda yatağın üstündeyken bi süre için bu sesi bende duydum ve önemsemedim!
    ayırca alette hiç ısınma problemi yok geçrçekten çok güzel ama dün lcd panelin sol altında (yani monitörün üstünde)bi sıcaklık hissettim sizdede war mı bU?
    bu ses konusundaki rahatsızlığım gerçekten ciddi çünkü bilgisayarı kapattıktan sonra bile kulağımdaki çınlama uzun süre geçmiyo. bu forumda ya da başka bir forumda, işlemcinin düşük hızda çalıştığında bu sesin gelebileceğini okumuştum sanırım. yani biraz pil güç seçenekleriyle alakalı bir durum da olabilir. çünkü fişe takılı haldeyken işlemciyi tam performans çalıştırdığınızda ses biraz azalıyo gibi. ama bi anlam veremedim, mantıklı gelmedi bu açıklama. fan sesi, hard diskin çalışma sesi gibi sesler bi ölçüde tahammül edilebilir ve ama bu ses gerçekten can sıkıcı. gerektiğinde hepimiz saatlerce duruyoruz bu meretin başında:) diğer sesler tamam da bu çınlamaya kulak da alışamıyo:) ben çok normal olmadığını düşünüyorum.
    böyle güzel tasarımı ve performansı olan bi laptopdan sırf bu yüzden vazgeçersem baya üzülücem açıkçası

ısınmayla alakalı bi problem yok gibi gerçekten. sol taraftaki ısınmayı sen diyince farkettim ama normal gibi geldi bana. ama çok uzun süre açık tutma imkanım olmadı şimdiye kadar ve yüksek performans gerektiren programlar da kullanmadım henüz. bunu deneyen arkadaşlar daha iyi yorumlayabilirler sanırım.

• portsmouth kardeş merhaba.şöle sölim o ses fandan gelebilir diye düşünüorum bende ilk başlarda hard diskteki sesi duydugumda rahatsız olmuştum ama sora biraz araştırmalarım ve forumdaki arkadaşlar sagolsun onlarında cevaplarıyla normal olduguna kanaat getirdim.bende de harddiskten tıkır tıkır işlem yaparken, bazen de kendi kendine ses geliyodu .eger donanımsal bi hata veya bozukluk olsaydı sanırım kendini gösterirdi.canını sıkma fazla kafana takma ben o sese fazla dikkat etmedim ama o ses başka arkadaşlardada varmış.sanırım normalya harddiskten geliyodur yada fandan inşallah problem teşkil etmez saygılarr

ben de bu ürünü bimeks kampanyasıyla aldım ve şimdilik çok memnunum :) hem şık hem de performanslı daha ne olsun.. ancak şöyle bir durumla karşılaştım ve açıkçası normal mi yoksa bir sorun mu bilemediğim için sizlere danışmak istedim: CD kopyalarken (CD'den HDD'e) çok yavaş kalıyor. 665mb'ı anca 7-8 dakikada CD'den HDD'e kopyalayabiliyor. bu durum normal mi? DVD'den HDD'e 700MB kopyalaması da yaklaşık 2 dakika sürüyor. DVD'lerle sorun yok bence, ama CD'lerde bu kadar yavaş olması normal midir? yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler. eğer ürün problemliyse çok geç olmadan yenisiyle değiştireyim

edit: ayrıca bazı CD'leri kopyalarken de acayip rahatsız edici bir gürültü çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imago -- 18 Kasım 2007; 20:12:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

merhabalar ürünü yeni aldım..bu 3dvd ile yedekleme olayı yapın demişsiniz bunu nasıl yapacagım yardım ederseniz sevinirim..

erecovery management e girip alttaki diski yazdır sekmesini tıkla...
    sonra "fabrika varsayılan diski oluştur" butonuna tıkla... bu 2 dvd yazıcak..
    ardından "sürücü ve uygulama yedekleme diski" butonuna tıkla... bu da 1 dvd yazıcak...

bu arada hayırlı olsun... keyifle kullanmanı dilerim...
  • arkadaşlar dün call of duty4 ü bitirdim.arkadaşlar kesinlikle oynamazını tavsiye ederim ya yok böle bi oyun yaww, grafik muhteşem,yapay zeka inanılmaz,oynanabilirlik muhteşem arkadaşlar 10 üzerinden 20 veriyorum bakalım daha neler görücez.bu arada oyun başlarken sisteminizi oyuna göre ayarlayalım gibi bişi çıkıyo size tavsiyem 640x480 de detayları full oynayın süper oluyo.evet arkadaşlar sizlerdende duyalım yawww oynadıgnız oyunları detayları oyun performansını felan biraz da oyunlara yer verelim dimi saygılarrr

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.