Şimdi Ara

Stardust (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür : Dram / Bilim Kurgu / Aksiyon
    Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2007
    Yönetmen : Matthew Vaughn
    Senaryo : Jane Goldman , Matthew Vaughn , Neil Gaiman (Kitap)
    Görüntü Yönetmeni : Ben Davis
    Yapım : 2007, İngiltere / ABD , 128 dk.

Robert De Niro (Captain Shakespeare) , Michelle Pfeiffer (Lamia) , Sienna Miller (Victoria) , Claire Danes (Yvaine) , Jason Flemyng (Primus) , Charlie Cox (Tristran) , Sarah Alexander (Empusa) , Peter O'Toole (King Of Stormhold)

Sevdiği kadının aşkını kazanabilmek uğruna bir erkeğin yapabileceklerinin defalarca sınandığı hikayelere yeni bir örnek de, Matthew Vaughn'un son filmi Yıldız Tozu ile geliyor.

Tristran, aşkının kalbini kazanabilmek için onun için kayan bir yıldızı yakalayacağına söz verir. Ama sevgilisi Yvaine ile çıktıkları bu yolda, korsanlar ve cadılarla dolu büyük tehlikeler onları beklemektedir.

Usta oyuncu Robert De Niro'nun acımasız bir korsan rolü ile Kaptan Shekespaere olarak karşımıza çıkacağı film, Michelle Pfeiffer, Claire Danes gibi önemli isimleri de barındırıyor.

Alıntıdır.

Fragman

http://beyazperde.mynet.com/film/3432
    http://imdb.com/title/tt0486655/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 3 Ağustos 2008; 21:54:01 >

• Biraz önce sinemada izledim filmi. Gerçekten mükemmel bir film. İzlediğim en iyi fantastik film. 10 üzerinden 9,5 veriyorum. İzlemeyen çok şey kaybeder benden söylemesi

her anı ayrı bir zevk kaptan şekspir bambaşka güzeldi , kaptan şekspirin takımı zaten süperdi velihatlardan oluşan hayalet taraftar takımı ayrı bir komikti çok güldüm onlara her filme lazım bence böyle şeyler

insanı ayrı dünyalara götürüyor , resmen o 130 dk içinde sizi fantastik bir dünyada seyahat ettiriyor

gerçekten bir an bile sıkılmadım + çok zevkli bir filmdi anormal filmler arayan arkadaşlar varsa fantastik aşk filmi istiyorsanız tam size göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Aralık 2007; 10:43:23 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• Cok uzun süredir gitmek isteyip zaman bulamadıgım için gidemedigimi bi filmdi..
    Bgun kesinlikle Dvd sini alıp izlicem..
    Ben unutmustum bu filmi tekrar hatırlattıgın için sagolasın onur

WuYang
  • Stardust benim için konusu biraz soğuk kaldı ama olayların ilerleyişi, anlatım ve karakterler güzeldi sanki bir de herşey içiçeydi.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mad Men (2007-2015)
    18 yıl önce açıldı
    Bullets Of Revenge - 2009'dan beri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir filmdi.Haftada bir izliyorum yıldız kız için.

filmin sonunda taç takarken o kaptanın adamlarının woaaaaaaa sı nedir öyle yaaaa zuahau yarılıyom

Number 1 Number 1 Number 1

For the Alliance

• quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

ben böyle harika bir filme bu kadar az yorum ve ilginin olduğuna inanamıyorum yaaa
    arkadaşlar iyimisiniz piyasada paspal filmler oldu şuanda filmin güzel yerlerini izliyorum bs playerda yok böyle bişey abi yaaaa

filmin sonunda taç takarken o kaptanın adamlarının woaaaaaaa sı nedir öyle yaaaa zuahau yarılıyom

Number 1 Number 1 Number 1

aslında söylenebilecek fazla bişi yok fantastik-romantik-komedi çok başaralı

•  Stardust (2007)

Stardust (2007)

Stardust (2007)

Stardust (2007)

Stardust (2007)

Stardust (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Ocak 2008; 0:02:26 >

For the Alliance

• Birazdan izleyeceğim sanırım.

Bu arada Michelle Pfeiffer yıllanmış şarap [bakışları beni benden aldı] ve Robert DeNiro [ak saç bıyık kombinasyonu çok yakışmış] ayaklı karizma desem bu filmde.

The Soul Of BMW.
    SpLeNDouR, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
  • robert de niro varsa illaki süperdir zaten mutlaka izleyecem
    SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

seviyORDUm
  • evet baya güzeldi tavsiye ederiz..
    Suyu bitirdi hayvan!
    Beşiktaş-B. Dortmund-A.Madrid
    Farzı mahal:qRueL
  • Ya belki yeri değil ama Michelle Pfeiffer nasıl okunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 2 Ocak 2008; 19:55:25 >

For the Alliance
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.