Şimdi Ara

Manager Concorde Optima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
18.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam için 5-6 bin ytl ye bi araç araştırıyoruz Renault 21 ler bana fena değil gibi geliyo ama bu seri hakkında pek bi bilgim yok Bunların arasında ne fark var Sağlamlık ve yakıt sarfiyatları nasıldır acaba hangisi daha çok tutuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyli -- 1 Ekim 2007; 14:03:19 >

• Optima 1.6
    Manager 1.7
    Concorde 2.0 Motor gucune sahip diye biliyorum. Ayrıca Concordenin 2.0 Turbo olan versionu da mevcuttur.

Yanlışım varsa düzeltin.
  • Optima 1565cc karbüratörlü motordur. Fairway ile parçaları uyumludur. Baz modeldir. Benim tercihim Optima' dan yana.
    Manager 1700cc karbüratörlüdür. Flash ile uyumludur.
    Concorde 2000cc enjeksiyonludur. Diğerlerinden farklı olarak yol bilgisayarı vardır.

Daha sonradan Manager 2000 modeli de üretilmişti. O da enjeksiyonlu olması lazım.

Zamanın en donanımlı araçlarındandır. Klima, ayarlanabilir direksiyon, yol bilgisayarı gibi özellikleri vardır. Bir üst serisi Renault 25' tir. Yedek parça durumunu bilmiyorum ama fiyat olarak 7-8000 liradan başlıyor olması lazım.
  • yakıt sarfiyatları nasıldır bilen varmı
  • Renault 21 sahibi arkadaşlar burada değiller. Görürlerse kesin cevap verirler.
  • bende eskiden optima vardı yaklaşık olarak 9 litre civarında yakıyordu.yanlız uçak gibi araç ama manager ve concord'u düşünemiyorum onlar

daha donanımlı ve güçlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

bende eskiden optima vardı yaklaşık olarak 9 litre civarında yakıyordu.yanlız uçak gibi araç ama manager ve concord'u düşünemiyorum onlar

daha donanımlı ve güçlü.

100 km de 9 litremi? Bayağı yüksek bi rakam bu değilmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault R21 CONCORDE
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000 Renault 19 1.6e

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

bende eskiden optima vardı yaklaşık olarak 9 litre civarında yakıyordu.yanlız uçak gibi araç ama manager ve concord'u düşünemiyorum onlar

daha donanımlı ve güçlü.

100 km de 9 litremi? Bayağı yüksek bi rakam bu değilmi?

LPG ise normal bir rakam. Çünkü benzinden biraz daha fazla yanar ama birim fiyattan kurtarılır. Yalnız şehiriçi değeri mi bu?
  • n earaçlardı ya 131 sahinler varken concorde unutulmaz araçlar concorde=konfor du süspansiyonu olağan üstüydü
  • Managere karar verdik Concordenin yakıtı biraz fazlaymış
  • Parçası pahalı, bulunması zor diyorlar...

Karar sizindir elbet...
  • http://www.araba.com/816917.html

1 depo 1000KM demiş ilan sahibi.Kaç lt depo varki bunda?
  • 21 serilerinin depoları 65 litre..

1 depoyla 1000 kilometre yapmak değil 180.000 kilometredeki concorde motoruyla,sıfır kilometrede concorde olsa şu an yine yapılamaz..

Bu aracın da 1 depoyla 500 kilometreyi zar zor geçebileceğine eminim..

sahibi gereğinden fazla övmüş arabasını..
  • Zamanının vazgeçilmez makam arabaları.
  • sıfır manager almıştık 92'de ne manyak arabaydı ya satarken çok üzülmüştüm...
  • arkadasım 1 ay oncesıne kadar 1991 model reno 21 concorde sahibiydim.Aracta klıma yol bılgısayarı 4cam otomatık elektrıklı aynalar v.s hersey vardı.ancak sehırcı yakıt tuketımı 100 km de 14 lt yakıyodu,bu araca lpg sistemıde randımanlı olmuyomus cunku enjeksıyon sıstemı dıger araclardan farklıymıs ayrıca aracın egzoz sistemı.takım conta,trıger kayısı,ust conta kapagı.balataları.elektronık aksamı gıbı parcaları sureklı arıza cıkarıyo ve de bu parcaları bulamıyorsun ben 5750 almıstım 4000 zor sattım.kısacası bu aracı hıc dusunme bıle basın cok agırır v.s
  • konforlu ve güzel bir araç ama satın aldıktan sonraki maliyeti başınızı ağrıtabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: daddiydoy

arkadasım 1 ay oncesıne kadar 1991 model reno 21 concorde sahibiydim.Aracta klıma yol bılgısayarı 4cam otomatık elektrıklı aynalar v.s hersey vardı.ancak sehırcı yakıt tuketımı 100 km de 14 lt yakıyodu,bu araca lpg sistemıde randımanlı olmuyomus cunku enjeksıyon sıstemı dıger araclardan farklıymıs ayrıca aracın egzoz sistemı.takım conta,trıger kayısı,ust conta kapagı.balataları.elektronık aksamı gıbı parcaları sureklı arıza cıkarıyo ve de bu parcaları bulamıyorsun ben 5750 almıstım 4000 zor sattım.kısacası bu aracı hıc dusunme bıle basın cok agırır v.s

BU SÖYLEDİKLERİNİZ SADECE CONCORDE İÇİNMİ GEÇERLİ YOKSA MANAGERDE DE AYNI SORUNLAR VARMI? BİRDE 180 -200 BİN BU ARAÇLAR İÇİN ÇOK SAYILIRMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyli -- 16 Ekim 2007; 11:19:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000 Renault 19 1.6e

quote:

Orjinalden alıntı: daddiydoy

arkadasım 1 ay oncesıne kadar 1991 model reno 21 concorde sahibiydim.Aracta klıma yol bılgısayarı 4cam otomatık elektrıklı aynalar v.s hersey vardı.ancak sehırcı yakıt tuketımı 100 km de 14 lt yakıyodu,bu araca lpg sistemıde randımanlı olmuyomus cunku enjeksıyon sıstemı dıger araclardan farklıymıs ayrıca aracın egzoz sistemı.takım conta,trıger kayısı,ust conta kapagı.balataları.elektronık aksamı gıbı parcaları sureklı arıza cıkarıyo ve de bu parcaları bulamıyorsun ben 5750 almıstım 4000 zor sattım.kısacası bu aracı hıc dusunme bıle basın cok agırır v.s

BU SÖYLEDİKLERİNİZ SADECE CONCORDE İÇİNMİ GEÇERLİ YOKSA MANAGERDE DE AYNI SORUNLAR VARMI? BİRDE 180 -200 BİN BU ARAÇLAR İÇİN ÇOK SAYILIRMI

bu söyledikleri hiçbiri için geçerli değil benim arkadaşımda var daha yeni sıralı lpg taktırdı

ayrıntılı bilgiyi R21 kubü var ordan alabilirsin arkadaş ya biraz fazla sallamış ayda bayağı hırpalanmış bir araç almış en iyi bilgiyi o aracı kullananlardan alırsın

http://forum.donanimhaber.com/m_9751784/mpage_104/tm.htm

buda sıralı sistemle ilgili link

http://forum.donanimhaber.com/m_9751784/mpage_104/tm.htm

• bence bulaşmayın o seriye..motoru bilmem ama kaporta ve dış aksesuar parçaları çok pahalı..sadece kapı bantları 400 ytl civarında.özellikle de tamponları çok pahalı..bence uzak durun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.