Şimdi Ara

Halloween (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür: Korku
    Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2007
    Yönetmen: Rob Zombie
    Oyuncular : Tyler Mane, Sheri Moon, Malcolm McDowell, Brad Dourif, Udo Kier
    Senaryo: John Carpenter, Debra Hill
    Görüntü Yön: Phil Parmet
    Kurgu: Glenn W. Garland
    Müzik: Tyler Bates
    Yapım: ABD 2007

Henüz 6 yaşındayken, bir Halloween (Cadılar Bayramı) gecesi ablasını öldürdüğü için akıl hastanesine kapatılan ve burada 15 yıl geçiren Michael Myers, 21 yaşına geldiğinde buradan kaçar ve Haddonfield'deki evine dönerek bu sefer küçük kız kardeşinin peşine düşer.

Kardeşi ve arkadaşları, daha sonra yoluna azılı bir seri katil olarak devam edecek olan Michael'ın elinden kurtulabilecek midir?

Tam otuz yıllık Halloween efsanesi, film ve müzik sektörünün renkli ismi Rob Zombie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu bu son halkası ile devam ediyor.

Alıntıdır

Fragman

http://imdb.com/title/tt0373883/

http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=2777

Resmi Site:http://www.halloweenmovies.com

Filmden kareler
     Halloween (2007)
     Halloween (2007)
     Halloween (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 3 Eylül 2007; 22:52:43 >

• Rob Zombi yi duyunca biraz düşündüm filmi tartışmaya gerek yok zaten bir klasik en yakın zamanda izleyeceğim...(Değişik yollardan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilkea. -- 4 Eylül 2007; 0:45:45 >
  • film yurt dışında vizyona girdi bile Filmin iyi olduğu söyleniyor fakat sinema çekimi olduğu için şu sıralar indirmek mantıksız
  • hocam öle bi başlık ve içerik hazırlamışsın ki altlara doğru gözlerim 7-8 part ı aradı ama yoktu

bu arada filmin scr formatı mevcut mağlum yerlerde... ama altyazısı yok ...

ona göre belirtiyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tilkea.

Rob Zombi yi duyunca biraz düşündüm filmi tartışmaya gerek yok zaten bir klasik en yakın zamanda izleyeceğim...(Değişik yollardan)

• Bir Michael Myers delisi olarak izlemezsem gözlerim açık gider
  • bu herifin son filmde kafasını uçurmuştu , jame lee cortis nasıl dirildi anlayamadım , saçmalığa bak .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Hello Ladies (2013-2014)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav13

film yurt dışında vizyona girdi bile Filmin iyi olduğu söyleniyor fakat sinema çekimi olduğu için şu sıralar indirmek mantıksız

Film kamera çekimi değil indirdim ve seyrettim film michael myers ın çocukluğundan başlayıp o hale nasıl geldiğini anlatıyor fena değil ama diğer serileri gibi aynı seyretmeye değmez
  • ben rob zombie nin sadece mtealci olduğunu bilirdim ilginç bakalım filme yönetmenliği de müziği gib iiyi mi
  • izlemek lazım. bu serinin kaçıncı filmi ?
  • 9
    quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

izlemek lazım. bu serinin kaçıncı filmi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: mav13

film yurt dışında vizyona girdi bile Filmin iyi olduğu söyleniyor fakat sinema çekimi olduğu için şu sıralar indirmek mantıksız

görüntü kalitesi güzel buldum filmi ama altyazı yok.. Sinema çekimine benzemiyor capslerden
  • Film yarın gösterimde.
  • artık bu halloween serisi iyice bozuldu aynı pilavı ısıtıp ısıtıp önümüze veriolar tüm uzamış serilere
  • filmi altyazılı izledim tek kelime berbat olmuş

önceki 8 serilik filmlerin ruhu yok bu filmde rob zombie hem halloween i hem de kendi kariyerini ki warmı bilmiyorum batırmış

bnde çok beklentilerle izledim ama hayalkırıklığı oldu
  • bu yapım 1978 tarihli JOHN CARPENTER ın çektiği filmin yeniden çevrimi.MICHAEL MYERS ın çocukluğunu daha detaylı bir biçimde anlatıyor.
    dipnot:(MICHAEL MYERS ı canladıran TYLER MANE aynı zamanda X-MEN filmindeki SABRETOOTH u da canlandırmıştı.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shape my heart

bu yapım 1978 tarihli JOHN CARPENTER ın çektiği filmin yeniden çevrimi.MICHAEL MYERS ın çocukluğunu daha detaylı bir biçimde anlatıyor.
    dipnot:(MICHAEL MYERS ı canladıran TYLER MANE aynı zamanda X-MEN filmindeki SABRETOOTH u da canlandırmıştı.)

+ sonsuz john carpenterin filmine o kadar mı benzer direk başlar başlamaz tahmin ettim müziği bile aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bu herifin son filmde kafasını uçurmuştu , jame lee cortis nasıl dirildi anlayamadım , saçmalığa bak .

evet hem de ne saçmalık
  • bu korku filmleri komple saçmalık.
  • Film tam bir saçmalıktı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.