Evet arkadaşlar harici harddiskim 5 gün sonunda geldi hele şükür.Ürün paketlemesi çok iyi yapılmış olarak elime geçti. Aldığım site sağolsun kargoya verme gününün son gününe kadar olan süreyi kullandı. Sitede 1-4 gün içinde kargoya verilir diyor. Sipariş verdiğim gün Ürünün stokta olduğunu teyit etmeme rağmen bu şekilde oldu. Kutu içeriği 1.Harici harddisk 2.Usb bağlantı kablosu 3.Adaptör 4.Garanti belgesi 5.Fatura 6.Kullanma klavuzu
Neyse gelelim asıl konuya harddisk tam beklediğim gibi.Sıcaklık sorunu yok dün saat 15.00 den beri makina açık çalışıyor şuan itibariyle makinada tık yok sıcaklık oranı çok düşük bunda doğal etken İşlem yapmadığınızda hardisskin kendini otomatik uyku moduna geçirmesi
Ayrıca ürün çok sessiz veri transferi yaparken bile çıt çıkmıyor makinadan.Şuan veri transferini usbden yapıyorum.Ürün kutusu ve tasarımı gayet şık ve başarılı.Üründe usb ve esata arabirimi mevcut FireWire 400 ve FireWire 800 arabirimi bulunmamakta bilginize. Esata bağlantı aparatı ve esata kablo siparişi verdim.Gelince bu yorumlarımıda yazarım Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim
yok şu sanal marketim olan site nasıldır? yani güvenebilir miyiz?
Merhaba güvenilir bir site yalnız kargolama 1-4 gün arası süreleri var siparişinizin gelmesi 5 günü bulabilir bilginize benimki 5. gün elime ulaştı üründede herhangi bir sorun veya problem yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Hami10
SÜPER ÜRÜN ŞUAN 290 ytl olmuş bile senin verdiğin adreste ama geçen gün 245 e verildi :)
Çok iyi fiyatmış gerçekten.Ürün gerçekten süper hiç kapamıyorum zaten bilgisayarıda hiç kapatmadığım için 24 saat devamlı hepsi açık kalmakta herhangi bir ısınma sorununa hiç rastlamadım ve ürün çok sezsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 1 Eylül 2007; 14:45:53 >
Bimeks te geçenlerda 165+KDV idi 250 YTL ye aldım. Ama şu an yine yükselmiş. Cihaz sorunsuz ve kasasının hava alabilecek şekilde tasarlanmış olmasından dolayı ısınma asgari seviyede oluyor. Tavsiye olunur...
Tam almayı düşündüğüm ürünü google de sorgulatınca kendimi sitemde buldum dün bi dostum bu ürünü isviçreden 130ytl getirceceğini söyledi... inşallah bana da getirme imkanı olur, araştırdığım kadarıyla süper fiyat.... bunun birde düşük modeli var galiba firevare desteği olmayan onunla bunun farkları nelerdir? şimdi ben onu öğreneceğim "premium" mu diğeri mi diye...
malesef yanında ancak bir tane getirmelerine izin veriyormuş gümrük, bende pek üstelemedim... ama hevesimde kursağımda kalmadı değil... 130ytl neree 278ytl nere bakalım 200ytl lik leride düşünmeye başladım. Lacie var mesela nasıldır, fikri olan?