Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ****RAPPELZ ONLINE BAŞLANGIÇ REHBERİ****


    Oyunun sitesi :http://rappelz.gpotato.com/

    Download :http://rappelz.gpotato.com/download/index.php

    Üyelik :http://www.gpotato.com/register/index.php

    ---OYUNUN TANITIMI --- [image] [/image]

    Oyunda genel olarak 3 ırk var :

    NOT : CLASSLAR 10 LWL DE SEÇİLİYOR.

    1.Gaia
    Bu ırkta 3 class vardır :
    >Fighter  Mükemmel defanslarıyla oyunun tankerleri durumundadirlar.Genelde bow (yay) ve ya 2 elle tutulan tek silahlarda ustalasmislardir.
    >Kahuna Defansları kotu olmasına ragmen damageleri fena deildir. Buff ve Heal yetenekleri vardir. Heallari ani heal deildir.(Örn: 60 sn boyunca her 5 sn de 100hp )
    >Spell singer Bu da çoğu oyunda bulunan hayvanları savastıran ve onların güçlü olup ölmemesi için çalışan sumoner classi olmaktadır. Sevenler için güzel bir class.

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***


    2.Deva
    Bu ırkta da 3 class vardır :
    >Holy Warrior  Oyunda yine fighterlar gibi super defansa sahip olan Tankerlerdir. Bunları fighterlardan ayıran özellik 1 hand silah ( Yani tek elle kullanılan silahlardan 2 tane alabilme ) özelliğine sahip olmalarıdır.
    >Cleric Her partyde olmasi gereken vazgeçilmez Healerlardir. Bence bu oyunun en işe yarayan en çok sevap kazanan charıdır. :D Ani heal özellikleri ve her tür buff yeteneğine sahiplerdir. Bu ani heal mesela 20 hp niz kalmışken 1500 hp artmasi anlamına gelir. ( Tabi 1500 hp ye sahipsen :D)
    >Breeder Bu da çoğu oyunda bulunan hayvanları savastıran ve onların güçlü olup ölmemesi için çalışan sumoner classi olmaktadır. Sevenler için güzel bir class.

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***


    3.Asura
    Diğerleri gibi 3 class a sahip olan asura ırkı :
    >Strider Holy Warrior lar gibi 2 silah kullanan bu class gayet seri hit yapabilir ve defansları mukemmel olmasada çalışılarak mükemmel yapılabilir niteliktedir. Oyunda çok tercih edilen bu karakter zevkli bir oyun çıkarabilir.
    >Dark Magi Ve son karakterimiz olan dark magi büyücü class idir. Defansları berbat fakat damageleri muhteşemdir. En başlarda kasmasi zevkli gelen bu char Dungeon partilerinde en çok ölen char durumundadır.
    >Sorcerer Bu da çoğu oyunda bulunan hayvanları savastıran ve onların güçlü olup ölmemesi için çalışan sumoner classi olmaktadır. Sevenler için güzel bir class.

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***



    ----OYUNDA PET SİSTEMİ ----

    Oyunun pet sistemine kişisel olarak bayılıyorum. Özellikle summonerlar için çok kolay ve güzel bir sistem dizayn edilmiş. 10 lwl den sonra npc den aldığınız boş hayvan kartlarına lwl atlamak için kestiğiniz belirli hayvanları hapsediyorsunuz. Ve böylece o hayvanı çıkarıp kullanabiliyorusnuz. Hayvanlar sadece summoner classi için değil herkes içindir. Aradaki tek fark summoner classlarındaki gerçek savasçı hayvan iken diğerlerinde siz oluyorsunuz hayvan yardımcı durumunda kalıyor.

    Ayrica hayvanlarınızın da lwl i var. Ve lwl i arttıkça yeni skileri de ortaya çıkıyor.

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***


    Aha bu da oyunda at olarak kullandığınız hayvan. Bu hayvanlar 6 saatlik olup cuzzi bir fiyata npc de satılmaktadir.
     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***



    ---STAT SİSTEMİ---
    Stat sistemi çok rahat ki şöyle OTOMATİK. :D Seçtiğiniz class a göre otomatik dağılım mevcut.

    ---SKİLL SİSTEMİ---
    Oyunda 2 çeşit lwl var 1. si sizin lwl iniz. 2. si ise Job Leveliniz. Yani skill lwl i anlamına geliyor. Anlamadığınızı biliyorum ve anlatmaya devam ediyorum. Mesela bir skili ele alalım bu skılın aktif hale gelebilmesi için tahmin ettiğiniz gibi “Job point” gereklidir. Örnek olarak bu skill job lwl 15 istiyor dielim. Sizin öncelikle bir miktar jop point ile Job lwl inizi birer birer atlatarak 15 yapmanız gerekmektedir. Daha sonra ise bu skili kullnılabilir hale getirmek için bir miktar job point de bu skile harcamaniz gerekmektedir. Ancak korkmayın job pointler oyunu pek fazla sıkmıyor. Szi kastıkça rahat rahat yetecektir. Sadece ilerde biraz job point kasmanız gerekecek o da o kadar zor deil.


    ---WALLPAPERS---
     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***



    ---OYUNUN TAAA İÇİNDEN SS LER ---

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***


    RİCA : Modertörden ricam diğer rappelz konularını bu mesajın altına taşımalarıdır. Daha toplu düzenli bir rappelz topiği için ...







  • ÇOK EMEK VERDİM!!! UMARIM İŞİNİZE YARAR !!!!!

    TÜM YAZDIKLARIMI BURAYA TOPLADIM ARKADAŞLAR. DAHA RAHAT VE DÜZENLİ BİR BİLGİ KAYNAĞI OLMASI İÇİN BUYRUN::::

    ---System GEREKSİNİMLERİ---

    Before Install Rappelz
    You must install Direct-X 9.0c before install Rappelz.
    If re-installed Rappelz, you must uninstall the previous version and delete the Nflavor folder in your Program files before installation.
    There must be more than 1GB of space on your hard drive.
    Minimum Requirements

    CPU VGA RAM Direct-X
    Pentium-III 800MHz 128 MB 3D accelerator VGA card 512 MB 9.0c
    Pentium-IV 1.5GHz GeForce2 MX / Radeon 7000 512 MB 9.0c


    Recommended Requirements

    CPU VGA RAM Direct-X
    Pentium-IV 2.0GHz 128 MB 3D accelerator 1024 MB 9.0c

    Teşekkürler darkl3on... Epic 4 le gelen farkları ve oyundaki püf noktaları elimden geldiğince anlatmaya çalışcam ve daha fazla bilgi verceğimden emin olabilrisn :::::::.

    ---OYUNDA GÖREV SİSTEMİ---

    Oyundaki görevler cok kolay olmasına rağmen reward ( yani ödül) leri gayet güzel. Görevler sıkmıyor. Hatta oyunu neşelendiriyor. En başlarda yaklaşık 25 -30 lwl e kadr sadece görev yaparak lwl atlayabiliyorsunuz.Ancak 25 den sonra lwl inizde bulunan görevler bitmiş olmasına ragmen lwl atlayamıyorusnuz bu gibi durumlarda size tavsiyem Dungeona gidip party aramanızdir. Çok hızlı ve mükemmel itemler kazanarak kasabilirsinz.

    Ayrıca bu dungeonlarda boss lar var. Bu bossları tek başınıza kesmeniz imkansız. Hatta party ile kesmek bile zor. Herkes yatabilir. Görevlerin altuna yazmamin sebebi şu: bazı gorevler sizden bu bossları kesmenizi isticekti. Onu ise şöyle hallediyorusnz. 80-90 lwl gavur ama iyi kalpli arkadaslar boss partileri yapıyorlar hem sizin gibi gorevleri olan arkadaslar için hem de zevk için ve sizi partilerine alıyorlar siz gidip bir koşeye oturuyorsunuz o partide onlar kesince siz de kesmiş gibi oluyorsunuz. Gidip bosa dalmayı aklınızdan bile geçirmeyin :D...

    --OYUNDA İTEM UPGRADE SİSTEMİ --

    Şimdilik ss bulamadım ama oyuna yeniden başlayınca ssleri buraya koyacağım.

    İtemlerin 2 çeşit upgrade i var.

    1. si NPC ye gidiosunuz ve itemin lwl i ni para vererek yuklestiorsunuz. MAX lwl 10 (her item için).Yanma riski yok %100 oluyor.
    2. si ise itemin + si bunun için cube(küp) ler var. Bu küpleri alıp itemi kombinasyon ile +1 +2 +3 yapıyorsunuz. her 1 küp +1 arttırır. Ancak bu biraz tehlikeli. 3 çeşit küp var oyunda 1. si defans yani giysiler için. 2.si silahlar için olanı 3. su de skill cubeleri(skill cubeleri skill kartlarına + basmak için kullanılır). Bu küplerle itemlere + basarrken +3 e kadr pek yanma olmaz hatta +4 bile kolay denilebilir. Ancak +5 ve sonrasi biraz tehlikeli ve yanarsa o itemi bir daha kullanamıyorusnuz.

    Mesela yandı diyelim. Şunları yapmanız gerekiyor. +4 bir silahı +5 denediniz fakat olmadı diyelim.İtem kullanılmaz hale gelir. NPC den 100k ya alacağınız bir item var. Bu itemle yanan itemi kombine ediyorsunuz. Ve item için harcadığınız küplerin bir kısmı size geri geliyor. 100k ya aldığınız iteme bişey olmuyor istediğiniz kadr kullanabilrisnz. Ancak silah yok oluyor. Ancak ben epic 3 de iken böyleydi. Bi kac gune epic 4 e gecince burda bir yanlış varsa ve ya değişen birşey olursa duzeltir ve size bildiririm.

    ---SKİLL KART UPGRADE ---

    Skill kartlarının işlevi sizin skillerinize job p. kullanmadan lwl eklemek ve ya skilin özelliklerini yükseltmek, kullanılan mp yi düşürmek gibi farklı özelliklere sahip kartlar mevcut..
    Şimdi gelelim kartı +1 den +2 yapmaya :::::

    2adet +1 kart alıyoruz yanına bir de skill cube koyuyoruz. Ve sonucta +2 kart elde ediyoruz.

    +3 için : 2adet +2 kart alıyoruz yanına bir de skill cube koyup combine ettiğimizde +3 kartımız oluyor....
    BU böyle devam ediyor.

    ANCAK DİKKAT EDİN HER + DA FAIL ŞANSI VARDIR.

    NOT: Skill Kartların Kullanımı :: Her skill için 1 skill kart kullanabilirsinz. Skilelrin yanındaki açık kart boşluğu var. Bu kartları oraya koyuyorusnuz ve +2 kart ise o skile lwl eklenmiş ve ya herhangi bir özelliğine lehineze değiştirmek azaltmak ve ya arttırmak amaçlı kullanıyorsunuz. İhtiyacınız kalmadığında o kartı çıkarabiliyorsunuz kart asla yok olmuyor.



    -------İŞTE 2. JOB ' LAR VE SKİLL TREE LERİ -----
    NOT: noxel in anlattıkları ve biraz araştırmayla yaptım. noxel'e teşekkür ederim.

    ASURA

    Strider
    ->asassinhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Assassin_english.jpg
    ->shadow hunterhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/ShadowHunter_english.jpg

    Dark Magician
    ->wizardhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Wizard_english.jpg
    ->warlockhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Warlock_english.jpg

    Sorcerer
    ->battle sorcererhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/BattleSorcerer_english.jpg


    GAİA

    Kahuna
    ->battle kahunahttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/BattleKahuna_english.jpg
    ->druidhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Druid_english.jpg

    Fighter
    ->warriorhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Warrior_english.jpg
    ->archerhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Archer_english.jpg

    Spell Singer
    ->spirit singerhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/SpiritSinger_english.jpg


    DEVA

    Holy Warrior
    ->knighthttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Knight_english.jpg
    ->soldierhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Soldier_english.jpg

    Cleric
    ->bishophttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Bishop_english.jpg
    ->priesthttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Priest_english.jpg

    Breeder
    ->master breederhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/MasterBreeder_english.jpg


    ----PETLERE AİT AKTİF SKİLLLER ----(Linkler alıntıdır)

    BLUE PİXİE-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Blue_Pixie_Skills.jpg

    RED PİXİE-->>http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Red_Pixie_Skills.jpg

    SİREN-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Siren_Skills.jpg

    SKELETON-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Skeleton_Skills.jpg

    YETİ-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Yeti_Skills.jpg

    ORC-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Orc_Skills.jpg


    ---------QUESTS ------

    >>>>TRAINEE ISLAND QUESTS<<<<
    Deva-->http://rappelz.mmosite.com/quests/deva1.shtml
    Gaia-->http://rappelz.mmosite.com/quests/gaia1.shtml
    Asura-->http://rappelz.mmosite.com/quests/asura1.shtml

    >>>>>MAIN QUESTS<<<<<
    Deva-->http://rappelz.mmosite.com/quests/deva2.shtml
    Gaia-->http://rappelz.mmosite.com/quests/gaia2.shtml
    Asura-->http://rappelz.mmosite.com/quests/asura2.shtml

    EN SON 01.09.2007 DE GÜNCELLENDİ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastx -- 1 Eylül 2007; 14:30:04 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastx

    ÇOK EMEK VERDİM!!! UMARIM İŞİNİZE YARAR !!!!!

    TÜM YAZDIKLARIMI BURAYA TOPLADIM ARKADAŞLAR. DAHA RAHAT VE DÜZENLİ BİR BİLGİ KAYNAĞI OLMASI İÇİN BUYRUN::::

    ---System GEREKSİNİMLERİ---

    Before Install Rappelz
    You must install Direct-X 9.0c before install Rappelz.
    If re-installed Rappelz, you must uninstall the previous version and delete the Nflavor folder in your Program files before installation.
    There must be more than 1GB of space on your hard drive.
    Minimum Requirements

    CPU VGA RAM Direct-X
    Pentium-III 800MHz 128 MB 3D accelerator VGA card 512 MB 9.0c
    Pentium-IV 1.5GHz GeForce2 MX / Radeon 7000 512 MB 9.0c


    Recommended Requirements

    CPU VGA RAM Direct-X
    Pentium-IV 2.0GHz 128 MB 3D accelerator 1024 MB 9.0c

    Teşekkürler darkl3on... Epic 4 le gelen farkları ve oyundaki püf noktaları elimden geldiğince anlatmaya çalışcam ve daha fazla bilgi verceğimden emin olabilrisn :::::::.

    ---OYUNDA GÖREV SİSTEMİ---

    Oyundaki görevler cok kolay olmasına rağmen reward ( yani ödül) leri gayet güzel. Görevler sıkmıyor. Hatta oyunu neşelendiriyor. En başlarda yaklaşık 25 -30 lwl e kadr sadece görev yaparak lwl atlayabiliyorsunuz.Ancak 25 den sonra lwl inizde bulunan görevler bitmiş olmasına ragmen lwl atlayamıyorusnuz bu gibi durumlarda size tavsiyem Dungeona gidip party aramanızdir. Çok hızlı ve mükemmel itemler kazanarak kasabilirsinz.

    Ayrıca bu dungeonlarda boss lar var. Bu bossları tek başınıza kesmeniz imkansız. Hatta party ile kesmek bile zor. Herkes yatabilir. Görevlerin altuna yazmamin sebebi şu: bazı gorevler sizden bu bossları kesmenizi isticekti. Onu ise şöyle hallediyorusnz. 80-90 lwl gavur ama iyi kalpli arkadaslar boss partileri yapıyorlar hem sizin gibi gorevleri olan arkadaslar için hem de zevk için ve sizi partilerine alıyorlar siz gidip bir koşeye oturuyorsunuz o partide onlar kesince siz de kesmiş gibi oluyorsunuz. Gidip bosa dalmayı aklınızdan bile geçirmeyin :D...

    --OYUNDA İTEM UPGRADE SİSTEMİ --

    Şimdilik ss bulamadım ama oyuna yeniden başlayınca ssleri buraya koyacağım.

    İtemlerin 2 çeşit upgrade i var.

    1. si NPC ye gidiosunuz ve itemin lwl i ni para vererek yuklestiorsunuz. MAX lwl 10 (her item için).Yanma riski yok %100 oluyor.
    2. si ise itemin + si bunun için cube(küp) ler var. Bu küpleri alıp itemi kombinasyon ile +1 +2 +3 yapıyorsunuz. her 1 küp +1 arttırır. Ancak bu biraz tehlikeli. 3 çeşit küp var oyunda 1. si defans yani giysiler için. 2.si silahlar için olanı 3. su de skill cubeleri(skill cubeleri skill kartlarına + basmak için kullanılır). Bu küplerle itemlere + basarrken +3 e kadr pek yanma olmaz hatta +4 bile kolay denilebilir. Ancak +5 ve sonrasi biraz tehlikeli ve yanarsa o itemi bir daha kullanamıyorusnuz.

    Mesela yandı diyelim. Şunları yapmanız gerekiyor. +4 bir silahı +5 denediniz fakat olmadı diyelim.İtem kullanılmaz hale gelir. NPC den 100k ya alacağınız bir item var. Bu itemle yanan itemi kombine ediyorsunuz. Ve item için harcadığınız küplerin bir kısmı size geri geliyor. 100k ya aldığınız iteme bişey olmuyor istediğiniz kadr kullanabilrisnz. Ancak silah yok oluyor. Ancak ben epic 3 de iken böyleydi. Bi kac gune epic 4 e gecince burda bir yanlış varsa ve ya değişen birşey olursa duzeltir ve size bildiririm.

    ---SKİLL KART UPGRADE ---

    Skill kartlarının işlevi sizin skillerinize job p. kullanmadan lwl eklemek ve ya skilin özelliklerini yükseltmek, kullanılan mp yi düşürmek gibi farklı özelliklere sahip kartlar mevcut..
    Şimdi gelelim kartı +1 den +2 yapmaya :::::

    2adet +1 kart alıyoruz yanına bir de skill cube koyuyoruz. Ve sonucta +2 kart elde ediyoruz.

    +3 için : 2adet +2 kart alıyoruz yanına bir de skill cube koyup combine ettiğimizde +3 kartımız oluyor....
    BU böyle devam ediyor.

    ANCAK DİKKAT EDİN HER + DA FAIL ŞANSI VARDIR.

    NOT: Skill Kartların Kullanımı :: Her skill için 1 skill kart kullanabilirsinz. Skilelrin yanındaki açık kart boşluğu var. Bu kartları oraya koyuyorusnuz ve +2 kart ise o skile lwl eklenmiş ve ya herhangi bir özelliğine lehineze değiştirmek azaltmak ve ya arttırmak amaçlı kullanıyorsunuz. İhtiyacınız kalmadığında o kartı çıkarabiliyorsunuz kart asla yok olmuyor.



    -------İŞTE 2. JOB ' LAR VE SKİLL TREE LERİ -----
    NOT: noxel in anlattıkları ve biraz araştırmayla yaptım. noxel'e teşekkür ederim.

    ASURA

    Strider
    ->asassinhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Assassin_english.jpg
    ->shadow hunterhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/ShadowHunter_english.jpg

    Dark Magician
    ->wizardhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Wizard_english.jpg
    ->warlockhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Warlock_english.jpg

    Sorcerer
    ->battle sorcererhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/BattleSorcerer_english.jpg


    GAİA

    Kahuna
    ->battle kahunahttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/BattleKahuna_english.jpg
    ->druidhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Druid_english.jpg

    Fighter
    ->warriorhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Warrior_english.jpg
    ->archerhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Archer_english.jpg

    Spell Singer
    ->spirit singerhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/SpiritSinger_english.jpg


    DEVA

    Holy Warrior
    ->knighthttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Knight_english.jpg
    ->soldierhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Soldier_english.jpg

    Cleric
    ->bishophttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Bishop_english.jpg
    ->priesthttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Priest_english.jpg

    Breeder
    ->master breederhttp://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/MasterBreeder_english.jpg


    ----PETLERE AİT AKTİF SKİLLLER ----(Linkler alıntıdır)

    BLUE PİXİE-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Blue_Pixie_Skills.jpg

    RED PİXİE-->>http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Red_Pixie_Skills.jpg

    SİREN-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Siren_Skills.jpg

    SKELETON-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Skeleton_Skills.jpg

    YETİ-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Yeti_Skills.jpg

    ORC-->http://rappelz.spartancommand.net/uploads/downloads/images/Orc_Skills.jpg


    ---------QUESTS ------

    >>>>TRAINEE ISLAND QUESTS<<<<
    Deva-->http://rappelz.mmosite.com/quests/deva1.shtml
    Gaia-->http://rappelz.mmosite.com/quests/gaia1.shtml
    Asura-->http://rappelz.mmosite.com/quests/asura1.shtml

    >>>>>MAIN QUESTS<<<<<
    Deva-->http://rappelz.mmosite.com/quests/deva2.shtml
    Gaia-->http://rappelz.mmosite.com/quests/gaia2.shtml
    Asura-->http://rappelz.mmosite.com/quests/asura2.shtml

    EN SON 01.09.2007 DE GÜNCELLENDİ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_9766001/tm.htm

    ilk önce foruma bakın sonra konu açın bu konu burda varken nie konu açarsın anlamıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: silov

    http://forum.donanimhaber.com/m_9766001/tm.htm

    ilk önce foruma bakın sonra konu açın bu konu burda varken nie konu açarsın anlamıyorum

    Alıntıları Göster
    Nedenini söyleyeyim. O konuya baktım . Ve bu yüzden burasini açtım. Orada tam olarak anlatılmamiş herşey ve bende en sonuna yazsaydim ki zaten konu 8 sayfa topic tamamen kopacaktı. Ve o konuda ss göremediim için millet habire ss isticekti. Bu yuzden konunun en altına moderatörlerden rica ettim ve diğer konuların bu konunun altına alınmasını istedim. Düzenli bir Rappelz Online topiği için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastx

    Nedenini söyleyeyim. O konuya baktım . Ve bu yüzden burasini açtım. Orada tam olarak anlatılmamiş herşey ve bende en sonuna yazsaydim ki zaten konu 8 sayfa topic tamamen kopacaktı. Ve o konuda ss göremediim için millet habire ss isticekti. Bu yuzden konunun en altına moderatörlerden rica ettim ve diğer konuların bu konunun altına alınmasını istedim. Düzenli bir Rappelz Online topiği için.

    Alıntıları Göster
    Bence iyi olmuş ki zaten anladığım kadarıyla epic4 e göre bi anlatım var ortada + ss'ler..

    Eline sağlık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastx

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    İŞTE MOONLİGHT DUNGEON BOSS LARIN SS LERİ :::

    40 LWL BOSS : **** OFORİA ****

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***


    50 LWL BOSS : *****ABHUVA*****

    (Abhuva ss lerini de çekmiştim ancak bulamadım bu yüzden video linki koydum. Kusura bakmayın.En yakın zamanda abhuva ss leri koymak üzere buyrun :))

    http://www.youtube.com/watch?v=AYIVg9ndQv8




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastx

    İŞTE MOONLİGHT DUNGEON BOSS LARIN SS LERİ :::

    40 LWL BOSS : **** OFORİA ****

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

     ***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***


    50 LWL BOSS : *****ABHUVA*****

    (Abhuva ss lerini de çekmiştim ancak bulamadım bu yüzden video linki koydum. Kusura bakmayın.En yakın zamanda abhuva ss leri koymak üzere buyrun :))

    http://www.youtube.com/watch?v=AYIVg9ndQv8

    Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KDR_KRC

    Ellerine sağlık

    Alıntıları Göster
    Eline sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UREUREURE

    Eline sağlık.

    Alıntıları Göster
    Güzel fakat joblar üzerinde daha ayrıntılı yazman gerekirdi. Summoner classları aslında çok farklı her bir ırkta. Fighterlar aslında defansive değil daha çok melee damager ve ranged damager type, tank olarak geçmişsin ama bir partide zor tank oluyor kendilerinden. Bu işi holy warior yada ikinci meslekten Knight'lar alır ve zaten provoke skilleride var gayet iyi. İkinci job olayıda var şu anda. 15 farklı 2. job var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: noxel

    Güzel fakat joblar üzerinde daha ayrıntılı yazman gerekirdi. Summoner classları aslında çok farklı her bir ırkta. Fighterlar aslında defansive değil daha çok melee damager ve ranged damager type, tank olarak geçmişsin ama bir partide zor tank oluyor kendilerinden. Bu işi holy warior yada ikinci meslekten Knight'lar alır ve zaten provoke skilleride var gayet iyi. İkinci job olayıda var şu anda. 15 farklı 2. job var.

    Alıntıları Göster
    Saol noxel ben şu anda daha epic 4 e başlayamadım. Oyuzden eksikler olduğunu biliyorum. Ben oyunu önceden oynamiş ve tekrar oynayacak biriyim. Bu yüzden hatırladıım kadarını yazdım eksikleri kapatırsan sevinirim. Bu topic güzel bir rappelz topiği olmalı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastx

    Saol noxel ben şu anda daha epic 4 e başlayamadım. Oyuzden eksikler olduğunu biliyorum. Ben oyunu önceden oynamiş ve tekrar oynayacak biriyim. Bu yüzden hatırladıım kadarını yazdım eksikleri kapatırsan sevinirim. Bu topic güzel bir rappelz topiği olmalı...

    Alıntıları Göster
    Epic 3 ü sevdiysen epic 4 ü kesinlikle oynamalısın. Artı kahuna karakerin var sanırım. Epic4 oynamadığından bilmiyorsundur artık kahunaların ve clericlerin buffları farklı ve speed buff mesela sadece kahunalar kullanabiliyor. Mesela clericler bless vitality, blees strength gibi stat buffları yaparken, kahunalar doğrudan defans ve saldırı gücü arttıran bufflar yapıyor. Buda oldukça güçlendiriyor parti üyelerini.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: noxel

    Epic 3 ü sevdiysen epic 4 ü kesinlikle oynamalısın. Artı kahuna karakerin var sanırım. Epic4 oynamadığından bilmiyorsundur artık kahunaların ve clericlerin buffları farklı ve speed buff mesela sadece kahunalar kullanabiliyor. Mesela clericler bless vitality, blees strength gibi stat buffları yaparken, kahunalar doğrudan defans ve saldırı gücü arttıran bufflar yapıyor. Buda oldukça güçlendiriyor parti üyelerini.

    Alıntıları Göster
    Ben oyunu şimdi indirdim. Fakat update yaparken sürekli Time Out diye bir hata veriyor ve update serverine bağlanamıyor.
    Sebebi ne olabilir?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bprince

    Ben oyunu şimdi indirdim. Fakat update yaparken sürekli Time Out diye bir hata veriyor ve update serverine bağlanamıyor.
    Sebebi ne olabilir?

    Alıntıları Göster
    Patch problemi bazı kişilerde ortaya çıkıyor. Kesin bir nedeni belirtilmdi. Client'ı reinstall et yeniden dene. Önerilen çözüm bu yanlış hatırlamıyorsam resmi açıklamada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bprince

    Ben oyunu şimdi indirdim. Fakat update yaparken sürekli Time Out diye bir hata veriyor ve update serverine bağlanamıyor.
    Sebebi ne olabilir?

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: bprince

    Ben oyunu şimdi indirdim. Fakat update yaparken sürekli Time Out diye bir hata veriyor ve update serverine bağlanamıyor.
    Sebebi ne olabilir?


    3 seferdir yeniden yüklüyorum. ama sonuç yine aynı.
    Son çare olarak şu anda Laptopa yüklüyorum. orda patch leri yüklerse toplu olarak klasörü masaüstü pc ye aktarırım :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bprince

    quote:

    Orjinalden alıntı: bprince

    Ben oyunu şimdi indirdim. Fakat update yaparken sürekli Time Out diye bir hata veriyor ve update serverine bağlanamıyor.
    Sebebi ne olabilir?


    3 seferdir yeniden yüklüyorum. ama sonuç yine aynı.
    Son çare olarak şu anda Laptopa yüklüyorum. orda patch leri yüklerse toplu olarak klasörü masaüstü pc ye aktarırım :)

    Alıntıları Göster
    Noxel'den alıntıdır.Kendisine açıklamalarından dolayı teşekkür ederim..

    Oyun pet sistemi olarak hiç bir oyunda olmayan özellikler bulunduruyor ve her petin kendine özgü artıları var. Party buffları, kendine yapabildiği bufflar ve heal yapabilme yeteneği olan, veya dd tarzında, tank olarak kullanabileceğin sürü pet bulunuyor. Ep 4 te petler tamamen ön plana çıktı. Son gelen patchlerle aktif attack skilleri auto haline getirebiliyorsun ve petler otomatik kullanıyor skillerini. Summoner karakterler petler üzerinde tamamen yoğunlaşıyor ve onları daha aktif kullanabliyor.
    İkinci job sistemi geldi. Gayet sağlam karakterler oluşturalabiliyor. İkinci joba göre bakarsak 3 ırktan 15 farklı job ortaya çıkıyor.
    Genel PvP her şehirde bulunan arenalarda yapılıyor. Arenada duel teklif ediyorsun karşı taraf kabul ederse başlıyorsun(terside geçerli)
    PVP olarak bir server pantera tamamen pvp üzerine kurulu. -10 lvl barajında bulunan oyuncuları tartaklayak xp kazanabiliyorsun itemlerini düşürebiliyorsun yada tam tersi oluyor, senin lvlinden 10 lvl düşük olan oyunculardan itibaren bişey kazanılmıyor. PK yaptıkça immortality pointin artıyor ve bunun yüksek olması öldüğünde üzerindekilerini düşürme ihtimalini arttırıyor. Daha ayrıntılı bişekilde pvp kurallarını forumdan okursun.
    Genel serverlarda ise pk yaptığında immortality point kazanıyorsun yükseldikçe wrath alıyorsun. Wrath arttıkça Def' düşmesi vb ve buff alamama partilere kolay girememe gibi cezalar ortaya çıkabiliyor.
    Dungeon Siege ise iki kısımdan oluşuyor. Bir guild Dungeon'un sahibidir. Eğer dungeon'u ele geçirmek istiyorsan. İlk olarak hafta içinde o dungeon'a time attack düzenlemelisin. Time attackta hangi guild en iyi dereceyi yapmışsa attacker olarak olarak dungeon siege'ye katılıyor.
    İkinci kısımda O haftaki dungeon elinde bulunduran kesim defans yapıyorlar ve Dungeon core'u koruyorlar. Diğer attacker olmaya hak kazan guild ise dungen core'u ele geçirmeye çalışıyor. Dungeon Core'un sahibi olan guild o hafta o zindandaki çıkan Lak'lardan belirli yüzdelik alıyor.
    Genel olarak böyle. Oyunun diğer güzel yanı solo yapabileceğin moblar ana map üzerindeki ve zindanlarda parti ile oynayabileceğin moblar bulunması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 28 Ağustos 2007; 15:39:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark4lon3

    Noxel'den alıntıdır.Kendisine açıklamalarından dolayı teşekkür ederim..

    Oyun pet sistemi olarak hiç bir oyunda olmayan özellikler bulunduruyor ve her petin kendine özgü artıları var. Party buffları, kendine yapabildiği bufflar ve heal yapabilme yeteneği olan, veya dd tarzında, tank olarak kullanabileceğin sürü pet bulunuyor. Ep 4 te petler tamamen ön plana çıktı. Son gelen patchlerle aktif attack skilleri auto haline getirebiliyorsun ve petler otomatik kullanıyor skillerini. Summoner karakterler petler üzerinde tamamen yoğunlaşıyor ve onları daha aktif kullanabliyor.
    İkinci job sistemi geldi. Gayet sağlam karakterler oluşturalabiliyor. İkinci joba göre bakarsak 3 ırktan 15 farklı job ortaya çıkıyor.
    Genel PvP her şehirde bulunan arenalarda yapılıyor. Arenada duel teklif ediyorsun karşı taraf kabul ederse başlıyorsun(terside geçerli)
    PVP olarak bir server pantera tamamen pvp üzerine kurulu. -10 lvl barajında bulunan oyuncuları tartaklayak xp kazanabiliyorsun itemlerini düşürebiliyorsun yada tam tersi oluyor, senin lvlinden 10 lvl düşük olan oyunculardan itibaren bişey kazanılmıyor. PK yaptıkça immortality pointin artıyor ve bunun yüksek olması öldüğünde üzerindekilerini düşürme ihtimalini arttırıyor. Daha ayrıntılı bişekilde pvp kurallarını forumdan okursun.
    Genel serverlarda ise pk yaptığında immortality point kazanıyorsun yükseldikçe wrath alıyorsun. Wrath arttıkça Def' düşmesi vb ve buff alamama partilere kolay girememe gibi cezalar ortaya çıkabiliyor.
    Dungeon Siege ise iki kısımdan oluşuyor. Bir guild Dungeon'un sahibidir. Eğer dungeon'u ele geçirmek istiyorsan. İlk olarak hafta içinde o dungeon'a time attack düzenlemelisin. Time attackta hangi guild en iyi dereceyi yapmışsa attacker olarak olarak dungeon siege'ye katılıyor.
    İkinci kısımda O haftaki dungeon elinde bulunduran kesim defans yapıyorlar ve Dungeon core'u koruyorlar. Diğer attacker olmaya hak kazan guild ise dungen core'u ele geçirmeye çalışıyor. Dungeon Core'un sahibi olan guild o hafta o zindandaki çıkan Lak'lardan belirli yüzdelik alıyor.
    Genel olarak böyle. Oyunun diğer güzel yanı solo yapabileceğin moblar ana map üzerindeki ve zindanlarda parti ile oynayabileceğin moblar bulunması.

    Alıntıları Göster
    karakter modellemeleri ve grafikler daha iyi olsaydı başlardım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealGangsta

    karakter modellemeleri ve grafikler daha iyi olsaydı başlardım

    Alıntıları Göster
    Bi dene bence vazgeçemezsin ben epic III ve I de oynadım güzeldi.Dün indirmiştim clienti bozuk çıktı şimdi tekrar indiriyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastx

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    eline sağlık dşünmüssün ama olmamış heleki class açıklamaları tamamen kişiyi yönlendirici olmuş class ları tanıtırken kendi görüşlerini eklememen gerekir yeni başlıyacaklar bundan direk etkilenir çunku misal dp de en cok olen dm demişsin ama oyunun en yuksek vuruşlarının bunda olduğunu belirtmemişsin yani fikir güzel ama ciddi deil genede eline sağlık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agni_tr

    eline sağlık dşünmüssün ama olmamış heleki class açıklamaları tamamen kişiyi yönlendirici olmuş class ları tanıtırken kendi görüşlerini eklememen gerekir yeni başlıyacaklar bundan direk etkilenir çunku misal dp de en cok olen dm demişsin ama oyunun en yuksek vuruşlarının bunda olduğunu belirtmemişsin yani fikir güzel ama ciddi deil genede eline sağlık...

    Alıntıları Göster
    Evet biraz öyle yaptığımın farkındayım. Ancak söyledim onları Dark magiler in super damage yaptıklarını belirttim. Böyle yapmamın sebebi yeni başlayanların en iyi char hangisi diye soru sormaları ve ya bu charların özellikleri nelerdir? Hangi charın defansı iyidir. Hangisi rahat kasılır. Hangisi iyi vurur. Ben sadece samimi bir dille bunları anlattım. Denediim charlar üzerinde yaşadıklarımı yazdım. Hatta en sonuna da 2. job lar açıldığı için isteyen istediği charı oynasın. 50 lwl den sonra zaten her char mükemmel oluyor dedim. Lütfen daha dikkatli oku. Uyarın için saol. Eksik varsa kapatabilirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastx

    Evet biraz öyle yaptığımın farkındayım. Ancak söyledim onları Dark magiler in super damage yaptıklarını belirttim. Böyle yapmamın sebebi yeni başlayanların en iyi char hangisi diye soru sormaları ve ya bu charların özellikleri nelerdir? Hangi charın defansı iyidir. Hangisi rahat kasılır. Hangisi iyi vurur. Ben sadece samimi bir dille bunları anlattım. Denediim charlar üzerinde yaşadıklarımı yazdım. Hatta en sonuna da 2. job lar açıldığı için isteyen istediği charı oynasın. 50 lwl den sonra zaten her char mükemmel oluyor dedim. Lütfen daha dikkatli oku. Uyarın için saol. Eksik varsa kapatabilirsin.

    Alıntıları Göster
    Ayrıca forumun sağ tarafındaki reklam bölümü yüzünden yazdıklarımın tamamı görünmemektedir. Adminlerin bu konuda bir çözüm bulmalarını rica edeceğim.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.