Merhaba, arkadaşlar elimden geldiğince, yeni almış olduğum POWERCOM IMD-1000AP DIGITAL UPS Kesintisiz Güç Kaynağı hakkındaki bilgilerimi bu mesaj altında paylaşmayı istedim. Bu ürünü yada başka bir UPS almayı düşünen arkadaşlarımızın yararlanabileceği bir mesaj olması için elimden geldiğince sizlere yardımcı omaya çalışacağım. Elimde gerekli araçlar olmadığı için ürün paket içeriği, izlenimlerim ve elde ettiğim ürün ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum Mesajın alt kısmında ayrıca UPS ile ilgili ayrıntılı bilgiler mevcut!
Ürünler birlikte gelmekte olan UPSMON_PLUS yazılımı ile Windows ekranından ayarlamalar yapabiliyor, sürekli olarak Voltaj haraketlerini takip edebiliyorsunuz. Program log dosyası halindeki günlük bilgileri ve grafikler ile takibi kolaylaştıracak özelliklere sahip. Yazılımı kullanabilmek için USB kablo bağlantısı yapıp programı daha sonra yüklemek gerekiyor. Program vasıtasıyla TEST yaparak bataryaların o andaki kapasitesi ile sistemi ne kadar süre ile açık tutabileceğinin bilgisini edilebiliyorsunuz.
KGK çıkışlarına kesinlikle lazer yazıcı yada çizici bağlamayın. Bir lazer yazıcı veye çizici periyodik olarak atıl durumdakilerden çok daha fazla güç çeker ve KGK yı aşırı yükleyebilir!
Batarya değişimi kullancı tarafından yapılabilir, harici problemler için yetkili servislerle temasa geçilmesi gerekmektedir!
Ürün ilk kullanımdan önce 24 Saat Şarj edilmelidir!
aynı ürün bendede var ve kafama takılan birşeyi sormak istiyorum size. soracak kişi arıyorudum, konuyu tam üzerine açtınız.
bende 15 gün önce aynı ürünü aldım. alınca açık şekilde 24 saat bilgisayara bağlamadan şarj ettim söylendiği gibi. ama öndeki 5 kademeden 4ü yandı sadece. ardından bir kezde kapalı 24 saat boşta şarj ettim ama yinede aynı. bilgisayara bağlayıp kendi programından akü seviyesine bakıyorum hiçbir şekilde %89u geçmiyor. sizce bir problem olabilirmi? öndeki 5 ışıkta sizde yanıyormuydu ilk şarjdan sonra, bu tip bir sorunla karşılaştınızmı hiç acaba? kesinti anında benim sistemimi 15dk ya yakın açık tutabildi ürün. o konuda şüphem yok ama bu akü seviyesi olayı canımı sıktı biraz.
aynı ürün bendede var ve kafama takılan birşeyi sormak istiyorum size. soracak kişi arıyorudum, konuyu tam üzerine açtınız.
bende 15 gün önce aynı ürünü aldım. alınca açık şekilde 24 saat bilgisayara bağlamadan şarj ettim söylendiği gibi. ama öndeki 5 kademeden 4ü yandı sadece. ardından bir kezde kapalı 24 saat boşta şarj ettim ama yinede aynı. bilgisayara bağlayıp kendi programından akü seviyesine bakıyorum hiçbir şekilde %89u geçmiyor. sizce bir problem olabilirmi? öndeki 5 ışıkta sizde yanıyormuydu ilk şarjdan sonra, bu tip bir sorunla karşılaştınızmı hiç acaba? kesinti anında benim sistemimi 15dk ya yakın açık tutabildi ürün. o konuda şüphem yok ama bu akü seviyesi olayı canımı sıktı biraz.
Hocam merhaba Cihaz tam işe gitmek üzere evdek çıktığımda geldiği için fazla bilgi edinemedim. Bende ilk 4 Simgenin ışığı yanarken 5. simge sönüktü, boş halde şarja takıl geldim işyerine. Tam 24 saat geçtikten sonra ancak sağlıklı cevap yazarım mesaja Ayrıca daha kesinti yaşamadığım için net cevap yazamıyorum ancak; bataryalar full dolduktan sonra gerekirse fişi pirizden çıkartarak deneme yaparım
peki hocam teşekkürler. 24 saat geçtikten sonra deneyip öndeki ışıklar ve akü seviyesi konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim. ürün çok güzel ve kullanışlı ama işte bu konu kafamı kurcaladı biraz.
öncelikle hayırlı olsun ve konu baya aydınlatıcı olmuş sayende tşkrlr aklıma takılan modemin neyini koruyor bu melet modem koruması yazmışlarda onu anlamadım bi tek herşeyi gzlmiş cihazın ve pc kontrolü hoş ürün fiyatı ne kdr acaba +130ytl filan mı?
öncelikle hayırlı olsun ve konu baya aydınlatıcı olmuş sayende tşkrlr aklıma takılan modemin neyini koruyor bu melet modem koruması yazmışlarda onu anlamadım bi tek herşeyi gzlmiş cihazın ve pc kontrolü hoş ürün fiyatı ne kdr acaba +130ytl filan mı?
Kargo Dahil 163 YTL. Modem korumasıda aşağıdaki fotoda işaretli bölümdeki Soketlere modem çıkışlarını takabiliyorusunuz, büyük ihtimalle sözedlen konu bu