|
righteous@ -> Cevap: @@POWERCOM IMD-1000AP DIGITAL UPS Ürün İncelemesi [kmp16]@@ (24 Ağustos 2007; 17:34:15)
|
quote:
Orjinalden alıntı: mgurgen quote:
Orjinalden alıntı: righteous@ quote:
Orjinalden alıntı: subzero_eren inceleme gerçektende harika olmuş onun için teşekkürler. bende bunun 625 ap modelini kullanıyorum gayet memnunum.ups de saedece bana göre powercom. bu dediğine hiç katılmıyorum[:@]bende aldım ımd 625ap modelini ismi lazım değil bi arkadaşın önerisi üzerine..o kendini biliyo[8D]günlerce şarjda durmasına rağmen daha elektrik gider gitmez pil çentiği anında 4 e düşüyo...ve hepsi hepsi sadece 6-7 dk gidiyo[sm=s20.gif] yazıcı falanda bağlı değil, bir 19 lcd bi core2 duo kasa vede 3+1 bi ses sistemi bağlı... şu, ups sistem yapılandırma ayarlarınızı verirmisiniz arkadaşlar, sizde ne şekilde...birde bağlantıyı nasıl yaptınız acaba tam olarak, tek prizden çoğaltıyomusunuz yoksa ups arkasındaki altlı üstlü iki prizide kullanıyormusunuz... bizim arkadaş, inatla 17 dk gittiğini söylüyo denemelerinde,ama bi biz göremedik işte[8D][8D]kafayı yiyecem artık[sm=s16.gif] Valla kardesim, bende 625AP kullanıyorum..1,5 sene oldu neredeyse..Sistemin imzamda buna bide 55 ekran tv koy..Ben çok memnunum elektrik gittiginde anında devreye giriyo enaz 12 dakika götürüyo ve dikkatini çekerim 1,5 senelik ups bu..Yapılandırma filan die bişey yokki tak kullan direk...Bazı arkadaslar bilgisayarlarını kapattıkları zaman ups'in fişini prizden çıkarıyolarmıs böle olursa tabiki şarjı azalır..Ben bugüne kadar sadece düğmesinden kapattım hiçbir zaman ups'in fişini prizden çıkarmadım eger sen çıkarıyosan bu olayada dikkat et... fişi prizden bende hiç çekmiyorum kesinlikle..sistem yapılandırma ayarları ise upsmon menüsünde...sen belki farkında değilsindir..usb den bağlı değilmi cihazın..o ayarlar cihazı yönlendiriyo tamamen,mesela bende şebeke gittiğinde 200 den geri sayım başlıyo, o sayım 1 e geldiğinde sistem otomatik olarak kapatıyo kendini ve 200 den geri sayma süreside en fazla 2 dk yı geçmiyo...işte ayarlar bu özelliği uzatmaya yada devre dışı bırakmaya yarıyor..bu başka bi konu tabii...asıl mesele yeni cihazın 6-7 dk gitmesi.... bu arada arkadaşlar evet sistemlerimiz çok farklı değil aynı hemen hemen....sonuçta core2 duo sistemlerin çektiği enerji bellidir bugün[:'(] senin 1,5 senelik cihazın hala 12 dk gidiyosa,benim daha yeni cihazın bu kadar gitmesi bunda mutlaka bi sorun olduğunu gösteriyo öyleyse[sm=s16.gif]
|
|
|
|