Şimdi Ara

===>Yeni Sony-Ericsson K770i | İnceleme İçerde! <=== (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
538
Cevap
0
Favori
72.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • @NS-85 : Teknosa dan aldım ben.. biraz maceralı da olsa bulabildiler.. (tavsiyem, almaya gideceksen gitmeden önce hangi şubesde oldugunu öğren ve o şubeyi mutlaka ara)
    ben aradım teknosa merkezi.. bana şu şubemizde 3 tane şurda 5 tane vs. saydılar..
    4 tane olan şubeyi aradım, bizde yok dediler, dedim stoklarınızda 4 tane var, evet öyle görünüyor ama yok diyo..
    karaborsa mı yaptılar acaba
    son kalanı aldım ben, renk secenegim yoktu ama pişman değilim..
    ayrıca bugün vatan computerda mor rengini elime aldım ikisni yan yana koyunca telefondan utandım birden. mor bi telefonu bu kadar gıcık gösterebilir (zevk meselesi tabii)

@ZimDeath: sende resim koyabilirsen sevinirim..

türkcell-im in çözümü için, seus ile update etsem veya avea takıp fabrika ayarlarına dönsem düzelirmi ki?

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN

• quote:

Orjinalden alıntı: msunlu

@NS-85 : Teknosa dan aldım ben.. biraz maceralı da olsa bulabildiler.. (tavsiyem, almaya gideceksen gitmeden önce hangi şubesde oldugunu öğren ve o şubeyi mutlaka ara)
    ben aradım teknosa merkezi.. bana şu şubemizde 3 tane şurda 5 tane vs. saydılar..
    4 tane olan şubeyi aradım, bizde yok dediler, dedim stoklarınızda 4 tane var, evet öyle görünüyor ama yok diyo..
    karaborsa mı yaptılar acaba
    son kalanı aldım ben, renk secenegim yoktu ama pişman değilim..
    ayrıca bugün vatan computerda mor rengini elime aldım ikisni yan yana koyunca telefondan utandım birden. mor bi telefonu bu kadar gıcık gösterebilir (zevk meselesi tabii)

@ZimDeath: sende resim koyabilirsen sevinirim..

türkcell-im in çözümü için, seus ile update etsem veya avea takıp fabrika ayarlarına dönsem düzelirmi ki?

avea ile fabrika ayarları bir işe yaramıyor. boşuna uğraşma. ben zaten ilk avea kartı taktım ama bende hala değiştiremedim o tuşu. gerçi değişsede menü tuşu olacak o. o yüzden pekte takmıyorum. ama yeni versiyon çıkarsa onu yükleyeceğim. o zaman kesin gidecek. bunun sorumlusuda turkcell. kimseye sormadan nasıl telefona böyle birşey yükletebiliyor. ben istemiyorsam o yazıyı ne olacak. saçmalamışlar bence. belki tcell kullananlar için iyidir ama! diğer kullanıcılarıda düşünmeleri gerekirdi.

• Allah Allah bende ilk avea kartı taktım ve öyle birşey çıkmadı bende. =) Şanslıyım o zaman. Turkcell ile ilgili zımbırtılar(turkcell-im) çıktı kutudan ama bende hat olmadığı için ilgilenmedim.

Fotoğraf tel. fotoğrafı istiyorsanız ilk fırsatta ayarlayıp koyayım. Gerçi kahverengi foto var ama merak edenler için ayarlarım.

Bu arada merak ettiğim bişey var. Samsung(U600) telefonda bu özellik vardı. Mesajlara girişe şifre koymak istiyorum. Sadece mesajlara girişe. Böyle birşey bulamadım. Peki herhangi bir yazılımla bunu yapabilir miyim? Veya mesajları bil.a depolama gibi bir şansım var mı? Merak ettim.

Orjinalden alıntı: ZimDeath

... Karar vermek ne lanet şeymiş telefonlar arasında gezinirkene internette...

+1
    Harbiden babacım ne çileymiş tekrar tel. beğenmek. Son telefonumu 4 yıl önce almıştım Nokia 6100 o kadar işlewseldiki değiştirmeye hiç ihtiyaç duymadım ama sonunda kader bizi ayırdı.
    Ne şehittir ne gazi poq yoluna gitti bizim niyazi... Başına ne geldiğini anladınız heralde
    Aynı onun gibi bıkmayacağım şekli yerinde sorunsuz bu sefer kamerası da kaliteli bi alet arıyorum ama nerddeeee.
    SE telefonlarının içinde uzun zaman sonra ilk defa tipi güsel (şahsi görüşümdür) bi model bulduk onda da ekrandan flaştan kısmışlar nedir bu son kullanıcıya yapılan işkence......

CPU: Intel 80386 >> AMD Athlon 64 3500+ >> AMD Athlon 64 X2 TK-55

• quote:

Orjinalden alıntı: ZimDeath

Allah Allah bende ilk avea kartı taktım ve öyle birşey çıkmadı bende. =) Şanslıyım o zaman. Turkcell ile ilgili zımbırtılar(turkcell-im) çıktı kutudan ama bende hat olmadığı için ilgilenmedim.

Fotoğraf tel. fotoğrafı istiyorsanız ilk fırsatta ayarlayıp koyayım. Gerçi kahverengi foto var ama merak edenler için ayarlarım.

Bu arada merak ettiğim bişey var. Samsung(U600) telefonda bu özellik vardı. Mesajlara girişe şifre koymak istiyorum. Sadece mesajlara girişe. Böyle birşey bulamadım. Peki herhangi bir yazılımla bunu yapabilir miyim? Veya mesajları bil.a depolama gibi bir şansım var mı? Merak ettim.

w810 da güvenlik->koruma ya girdigin zaman nerelere şifre koyacagını (mesajlar, rehber,albüm,çağrı listesi) secebiliyorsun ama patch lerle oluyordu..
    bu ara bilgisayarla çok ilgilenemiyorum. 3-5 güne ne varsa yüklücem, hepsini denicem. paylaşırım..
    birde;
    telefon benim elimdeyken hiç yapmadı ama, kuzenler kurcalarken, farklı zamanlarda 3 kez, farklı kişilerin elinde, telefon kendi kendine kapanıp açılıyo. ve bu açılmalarda pin kodu istemiyo...
    nasıl bozuyolar bi,lmiorum.
    siz böyle bi sorunla karşılaştınız mı hiç?

• O koruma benim için çok güzel olur. Bizimle paylaşırsan sevinirim. Ama ben hiç bi şeyi değiştirmek istemiyorum. Mp3 dinlemek için telefon kullanmadığım için öyle walkman yapmaderdim yok K770i'yi.

Neyse başına gelen sorun ile şimdilik hiç karşılaşmadım.

Bu arada telefonu bilgisayara takınca(usb) da şarj oluyor. Bu ilk zamanlarındaki pili doğru şarj etme çalışmalarını baltalar mı?

lithium batarya olduğu için herhangi bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum. bilgisayar bağlantısını bluetooth ile yap için rahat etsin :) yada seris ayarlarından usb şarjı kapatabilirsin. (servis ayarlarına girmek için = sağ * sol sol * sol *)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msunlu -- 14 Mayıs 2008; 4:23:06 >

• bende aldım su an k770i istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz bnmkimdede turkcell-im menusu çıktı ama yapacak bişy yok herhalde yeni güncellemeyi beklicez kullandığım en guzel K serisi cihaz bnce 10 numara

Ben hala mesajlara nasıl şifre koyabileceğimi merak ediyorum.
    STAY UNSATISFIED
  • özel pacth ile koyuluoyor diye biliorum şifre mevzusu
  • tamam samet ayıpsın yawwwwwwwwww
    Klips Reference Premiere rp-280fa / rp-450c / rp-250s / R-14S-/-Dolby Atmos / Auro-3D / True HD Denon AVR-X7200WA - Auro-3D (Upgrade) / LG OLED65G7V OLED TV
    EMOTIVA XPA-9 GEN 3

Nvidia Shield
    Qnap TS-251+
  • mrblar bu telefonda msn kullana biliyomuyuz?tşkrler...

Orjinalden alıntı: Duror

telefon aldık hoş güzelde messenger yüklenmiyormu buna bir türlü bulamadım??

forumda aratırsanız mig33 konusu var o msnde olur ebuddy msnde olur detayları forumda mevcut

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

forumda aratırsanız mig33 konusu var o msnde olur ebuddy msnde olur detayları forumda mevcut

teşekür ederim ebuddy yükledim 60 kontür gitti normalmidir :S

sonra sadece msn ye girim dedim kimse ile yazışmadan 12 kontür gitti :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duror -- 1 Haziran 2008; 2:41:18 >

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

teşekür ederim ebuddy yükledim 60 kontür gitti normalmidir :S

sonra sadece msn ye girim dedim kimse ile yazışmadan 12 kontür gitti :((

ayarlar ve detaylar için bu konuya bak o kadar kontör gitmesi normal değil

http://forum.donanimhaber.com/m_5623939/tm.htm tıkla

• _____________________________
    beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.