Şimdi Ara

Sürekli tıklayacak program arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle kullanımı basit, küçük boyutlu tıklama programı arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

• Global Macro (KFG) v2.0

Klavye ve fare ile windows ta yaptığınız tüm "hareketleri" (görüntüyü değil! hareketleri) bir dosyaya kaydedip siz stediğiniz bir zamanda tekrar oynatmanızı sağlayan program. Bu program ile envai çeşit windows makrosu hazırlayabilirsiniz. Örneğin program kayıttayken Internet Explorer'ı açıp TCMB sitesine girip belli bir dövize ait kur karşılığını işaretleyip kopyaladıktan sonra Excel i açıp yapıştırıp kurlar.xls adıyla kaydettiyseniz, daha sonra aynı işlemleri kaydettiğiniz bu makro ile kendi kendine yaptırabilirsiniz.

>> download <<

• program borland ile yapılmış değil mi. simgesinden anladım

ne türk bir klikleme programı arıyorsun. yani mesela adsense ile gösterilen reklamlara otomatik tıklama programı mı arıyosun? :D

Orjinalden alıntı: tuna17

program borland ile yapılmış değil mi. simgesinden anladım

ne türk bir klikleme programı arıyorsun. yani mesela adsense ile gösterilen reklamlara otomatik tıklama programı mı arıyosun? :D

borland diye bi programlama dili yokki.borland programlama şirketi

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

quote:

Orjinalden alıntı: tuna17

program borland ile yapılmış değil mi. simgesinden anladım

borland diye bi programlama dili yokki.borland programlama şirketi

Borlandla yapılmış diyo, borlandla yazılmış demiyo. ama ilk okuyuşta benimde aklıma gelmedi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 13 Ağustos 2007; 17:22:49 >

Orjinalden alıntı: hsa2

Ghostmouse adında bir yazılım var bir de alternatif olarak. Küçük bir arama ile sonuca ulaşabilirsin.

Ben GhostMouse'a ulaşamadım. Kendi sitelerinde bile yok. Silinmiş mi ne olmuş belli değil. Paylaşım sitelerine upload yaparsan seviniriz. Bu program ücretli mi, değil mi? Bazı siteler freeware yazıyor, bazıları shareware :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_gonzales -- 29 Ocak 2009; 17:39:45 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.