Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Aleti bir iki saat önce aldım. Henüz tam manasıyla test etme imkanım olmadı, ama genel olarak hız ve ergonomik tasarımı açısından gözüme girdi. 2 gb'a yakın bir veriyi 10 dakikada yazdı. Okuma hızı pek iyi değil gibi. Kopyalama devam ederken disk içine kopyaladığım divx filmlerden birini açmak istedim ve ufak donmalar oldu.
Daha ayrıntılı inceleme yapana kadar şimdilik pek birşey söyleyemiyorum. 40 tl'ye Carrefour mağazalarından aldım. Görülmeye değer.
Tırnağım kadar boyutu var. Telefona aksesuar niyetine takılabiliyor (n70). Boyuna asılabilir (sırıtmaz).
Örnek birkaç fotoğrafını çekip buraya eklerim.
...R_G_S...
Paylaş:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 9 Ağustos 2007; 16:00:36 >
Guest
5 Ağustos 2007; 21:08:20
Tırnağın kadar
Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?.. | Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
Fotoğraflar biraz kalitesiz oldu ama yarın yeni kamera geliyor onunla çekerim, daha ayrıntılı görürsünüz.
Şu ana kadar cihaz herhangi bir tutukluk ve aşırı ısınma yapmadı, memnunum. Böyle devam eder umarım. Telefona takıp gezdiriyorum. Gözüm gibi bakıyorum. Çok şeker bişey, bikaç tane alıp besleyesi geliyor insanın.
Hakikaten miniminnacı yahu. İlk defa bu boyutta bir usb flash disk gördüm. Cep telefonları için mini sd kartlar mevcut. Aynı teknolojiyi usb haline çevirmişler ya vallahi helal olsun.
Öncelikle inceleme için teşekkürler.
Şekli gerçekten çok güzelmiş, hakikaten ufacık. Zaten bunu alanın önceliği ufaklığı olduğu için okuma, yazma performansındaki "az da olsa" düşüklük göze batmayacaktır.
2 sorum olacak Şekilden tam çıkaramadım en uç kısmında ufak da olsa bir kapak var mı yoksa sadece dışarı çıkan hafıza birimi mi? Hafızadaki flash ın ileri geri gitmesini sağlayan mekanizma sağlam mı yoksa sanki her basışta elinde kalacak hissi veriyor mu?
PHI, cepte kaybetmekden çok rüzgarda uçacağından korkuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
Uç kısımda bir kapağı yok, hafıza ile usb'ye giren bölüm aynı. Yani alt kısımdan ittiğinizde içinde ne var ne yok dışarı çıkıyor. Mekanizma sağlam, herhangi bir basitlik, eh iştelik söz konusu değil.
Cevaplar için teşekkürler Replica , çok şık duruyor, hediye olarak verilebilecek kadar şık...
Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...
bunun rakibi sony micro vault tiny
aslında arkadaşın aldığı ürünede bakmıştım.ama almaya cesaret edemedim çünkü sony usb li teyte kullanıcaktım desteklemez diye almadım.ama sony çok harika.atttığınız dosyaları direk sıkıştırıp yüklüyor..harika alet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygokhan -- 1 Eylül 2007; 22:13:30 >
oyuncağı daha önce carrfourdan almıştım ama bir hafata kızak bozuldu.. çok çakma olmuş kızağı ufacık bişi ve tekrar bozulabilme ihtimali çok yuksek bişi için servis yollarına düşmeyede üşendim kendimce cözüm buldum..
Ben de Bimekste 28 dolar+KDV ye gördüm.Markayı daha önce duymadığım için güvenemedim. Ama biraz araştırdım da PQI baya bi teknolojik bir Taiwan firmasıymış.Kredi kartı şeklinde 16Gb disk ve Kredi kartından biraz büyük ama o incelikte 64 Gb disk yapmışlar. Demekki Samsungun telefonda yaptığını bunlar diskte yapıyolar 4Gb kapasitelisi çıkana kadar bekliycem.512Mb Kingston şimdilik işimi görür. Zira Word dökümanı PDF ve birkaç MP3 dışında kullan(a)mıyorum
İnceleme yaparak paylaştığın ve bizi aydınlattığın için teşekkürler.
Intel P4 3.0 H.T. ,Intel i865PERL ,300 Gb Seagate Barracuda 7200.8 NCQ SATA, 1Gb Kingston Dual, Ati 2600XT HD DDR3 , LG DVD-RW , Samsung 2232BW, Aopen H-600 B28,Thermaltake Big Thypoon CPU Cooler,Creative T-5900,Audigy2 ZS,Creative ZEN Vision:M 30Gb,I-pod Nano 4Gb,HP 1510,Logitech Force 3D Pro, Samsung D-830, Kodak Z-740, Seagate FreeAgent Pro 750Gb, Seagate FreeAgent 1TB
Rica ederim. Ben çok memnunum. Tavsiye ediyorum. Ben de ilk başta senin gibi tereddüt etmiştim, sitesine falan baktım çok basit geldi gözüme, ama "çok para değil ne de olsa" diyip aldım, iyiki de almışım. -Bozulursa ne yaparım? -Bilemiyorum.
Support Windows Vista yazıyor..
Xp de çalışmıyormu yoksa
Not: kabul ediyorum çok saçma bir soru oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Turner -- 15 Kasım 2007; 14:04:09 >
so insignificant, sleeping dormant deep inside of me.. are you hiding away, lost, under the sewers.. maybe flying high, in the clouds.. perhaps you're happy without me... Contact: info@prowebhelp.org PW?:pw@prowebhelp.org Apple Facetime & Game Center ID: pw.apple@prowebhelp.org Playstation Network ID( PSN ): pw.psn@prowebhelp.org
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
quote:
Orjinalden alıntı: W.Turner
Support Windows Vista yazıyor..
Xp de çalışmıyormu yoksa
Not: kabul ediyorum çok saçma bir soru oldu
Ben bulamadım Kocaeli'nde..
so insignificant, sleeping dormant deep inside of me.. are you hiding away, lost, under the sewers.. maybe flying high, in the clouds.. perhaps you're happy without me... Contact: info@prowebhelp.org PW?:pw@prowebhelp.org Apple Facetime & Game Center ID: pw.apple@prowebhelp.org Playstation Network ID( PSN ): pw.psn@prowebhelp.org
İnceleme için teşekkürler eline sağlık güle güle kullan.
Bende Mavi den kampanyalı PQİ marka 8 Gb usb disk aldım (60 ytl) koşa koşa geldim yazma hızı 1,5mb/sn biraz canım sıkıldı ama neyse alınmış alınmıştır dedim 3. günü disk yazma korumalı diye hata verdi forumda da biraz araştırdım o uyarıyı verdiyse at dediler ama ben atmadım doğru maviye iade ettim şimdi mavide 60 ytl param var 2,5" harici hdd almayı düşünüyorum.
günlük fırsat sitelerinin birinde bugünün ürünü olarak veriliyor. fiyat 29.90+ kargo sitede ürün incelemesi olarak bu link verilmişti bende burda paylaşayım istedim arkadaşlar