KATKILARINDAN DOLAYI GİGATEK'E TEŞEKKÜRLER ÖNCE ANAKARTIMIZA GENEL BİR BAKIŞ ATALIM
İPSET NFORCE 650I ULTRA FSB HIZI 1333 MHZ BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 800 ON-BOARD SES HD 7+1 SES ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK ON-BOARD LAN GIGABIT DİĞER ÖZELLİKLER
INTEL CORE 2 EXTREME (DUAL AND QUAD CORE) / CORE 2 DUO / CORE 2 QUAD / CELERON D / PENTIUM 4 / PENTIUM 4 / PENTIUM D 9XX / PENTIUM D 8XX DESTEKLİ FSB 1333MHZ NVIDIA NFORCE 650I ULTRA 4 ADET DUAL DDR2 800 MAX 8GB 1 ADET PCI EXPRESS X16 2 ADET PCI EXPRESS X1 3 ADET PCI 1 ADET IDE KANALI 4 ADET SATA2 SATA RAID 0/1/0+1/5 7+1 SES 1 ADET 10/100/1000MBPS EXTREME OVERCLOCKING ÖZELLİKLİ NTUNE UTILITY NVIDIA MEDIASHIELD STORAGE TECHNOLOGY NVIDIA FIRSTPACKET TECHNOLOGY 10 ADET USB 2.0 1 ADET SPDIF ÇIKIŞ
ANAKART OLDUKÇA ŞIK BİR KUTUDA;ABİSİ 680İ KUTU İÇERİĞİNE BENZEYEN BİR YAPIDA GELİYOR HATTA ANAKARTIN AYRINTILI İNCELEMESİNİ YAPARSANIZ 680 İ DE BULUNAN YAPILARIN BU ANAKARTTA İZLERİ GÖRÜLMEKTE ALTTAKİ RESİMLERDE DE GÖRÜLECEĞİ ÜZERE ÖNEMLİ KONDANSATORLERİ KATI SEÇİLEN XFX 650 ULTRA MODEL BU ANAKARTTA STABİLİTE BÜYÜK OLCUDE SAĞLANMIŞ GELELİM GAYET İDDAALI OLAN TANITIMINA EXTREME OVERCLOCK OLARAK TANITILAN BU ANAKART BENZER OLARAK TANIMLANAN MSİ P6N SLİ DAN DAHA İYİ FSB DEĞERLERİ ELDE ETTİ İŞTE RESİMLER
VE FSB DEĞERLERİ
FSB NİN AYNI ŞEKİLDE KALMASI SANIRIM CPU NEDENİYLE İSTEDİĞİNİZ BAŞKA BİR TEST VARSA SEVE SEVE YAPARIM İYİ FORUMLAR DİĞER İNCELEMELERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
4-5 gündür bu kartı kullanıyorum çok hoşuma gitti ben oc yapmıyorum ama çok hızlı açılışında bios ekranında ne yazdığını görmek nasip olmadı daha ama pasif soğutma yüzünden köprü çok ısınıyor sanırım. pasif soğutucuya elimi dokunduğumda baya sıcaktı. bios update yapılamıyor sanıyordum bugün sitesinden bir program indirdim direk nvidia kontrol panelin içine bir sekme açtı ordan yaptım sorunsuzca. ayrıca anakartın biosuna girmeden tüm ayarları gene bu sekmeden yapabiliyorsunuz. bence fiyatına kıyasla çok çok iyi.