Şimdi Ara

XFX - 650I ULTRA incelemesi tr de ilk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KATKILARINDAN DOLAYI GİGATEK'E TEŞEKKÜRLER

ÖNCE ANAKARTIMIZA GENEL BİR BAKIŞ ATALIM

İPSET NFORCE 650I ULTRA
    FSB HIZI 1333 MHZ
    BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 800
    ON-BOARD SES HD 7+1 SES
    ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK
    ON-BOARD LAN GIGABIT
    DİĞER ÖZELLİKLER

INTEL CORE 2 EXTREME (DUAL AND QUAD CORE) / CORE 2 DUO / CORE 2 QUAD / CELERON D / PENTIUM 4 / PENTIUM 4 / PENTIUM D 9XX / PENTIUM D 8XX DESTEKLİ
    FSB 1333MHZ
    NVIDIA NFORCE 650I ULTRA
    4 ADET DUAL DDR2 800 MAX 8GB
    1 ADET PCI EXPRESS X16
    2 ADET PCI EXPRESS X1
    3 ADET PCI
    1 ADET IDE KANALI
    4 ADET SATA2
    SATA RAID 0/1/0+1/5
    7+1 SES
    1 ADET 10/100/1000MBPS
    EXTREME OVERCLOCKING ÖZELLİKLİ
    NTUNE UTILITY
    NVIDIA MEDIASHIELD STORAGE TECHNOLOGY
    NVIDIA FIRSTPACKET TECHNOLOGY
    10 ADET USB 2.0
    1 ADET SPDIF ÇIKIŞ

ANAKART OLDUKÇA ŞIK BİR KUTUDA;ABİSİ 680İ KUTU İÇERİĞİNE BENZEYEN BİR YAPIDA GELİYOR HATTA ANAKARTIN AYRINTILI İNCELEMESİNİ YAPARSANIZ 680 İ DE BULUNAN YAPILARIN BU ANAKARTTA İZLERİ GÖRÜLMEKTE ALTTAKİ RESİMLERDE DE GÖRÜLECEĞİ ÜZERE ÖNEMLİ KONDANSATORLERİ KATI SEÇİLEN XFX 650 ULTRA MODEL BU ANAKARTTA STABİLİTE BÜYÜK OLCUDE SAĞLANMIŞ GELELİM GAYET İDDAALI OLAN TANITIMINA EXTREME OVERCLOCK OLARAK TANITILAN BU ANAKART BENZER OLARAK TANIMLANAN MSİ P6N SLİ DAN DAHA İYİ FSB DEĞERLERİ ELDE ETTİ İŞTE RESİMLER

VE FSB DEĞERLERİ

FSB NİN AYNI ŞEKİLDE KALMASI SANIRIM CPU NEDENİYLE İSTEDİĞİNİZ BAŞKA BİR TEST VARSA SEVE SEVE YAPARIM İYİ FORUMLAR DİĞER İNCELEMELERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE

• XFX - 650I ULTRA FİYAT LİNKİ

BU ARADA EKLEMEYİ UNUTMUŞUM RAMLER DİĞER NVİDİA CHİPLERDE OLDUGU ÜZERE BAGIMSIZ AYARLANABİLİYOR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 4-5 gündür bu kartı kullanıyorum çok hoşuma gitti ben oc yapmıyorum ama çok hızlı açılışında bios ekranında ne yazdığını görmek nasip olmadı daha ama pasif soğutma yüzünden köprü çok ısınıyor sanırım. pasif soğutucuya elimi dokunduğumda baya sıcaktı. bios update yapılamıyor sanıyordum bugün sitesinden bir program indirdim direk nvidia kontrol panelin içine bir sekme açtı ordan yaptım sorunsuzca. ayrıca anakartın biosuna girmeden tüm ayarları gene bu sekmeden yapabiliyorsunuz. bence fiyatına kıyasla çok çok iyi.

Edit: arka panel tarafı çok sade. Soğudum birden. Anakart dediğin arka paneli kalabalık olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 26 Temmuz 2007; 0:39:43 >
    Ryzen 5800X with CUSTOM Water Cooling | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Corsair 4x8GB DDR4 3200MHz | Zotac RTX 4070 TI 12GB | WD SN850X 1TB NVMe | 1TB INTEL P660 NVME + 500GB Samsung 860 evo | LG 34WK500 + LG 32GB600-B | Gamepower 1050W PSU | RAZER BLACKWIDOW + RAZER DEATHADDER | Logitech Z5500 | Cooler Master Stacker | Anker Q30 + M-Audio | G930 | PS5 2TB | Switch CFW | PS4 Pro 6TB | PS3 HEN | XboxSeries X |Xbox 360S | Nintendo Wii
    Youtube Kanalım:http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası
  • Kardeş sen geçenlerde yine bu kartı incelememiş miydin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
    O incelemeye ne oldu?

http://forum.donanimhaber.com/m_16049647/mpage_1/key_//tm.htm#16049647

buyur hocam yanlız o 680 i chipsetli idi

BU ŞEKİLDE GÜZEL BİR BİOS DÜZENLEME VE AYAR YAPMA SANSI TANIYAN AYRICA DİNAMİK OLARAK AN VOLTAJLARINI AYARLAYAN BİR YAZILIM DA BULUNMAKTA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler inceleme için. Görünümü etkileyici, sade ve kaliteli, performansı da cok iyi.

Orjinalden alıntı: AnacoN

Güzel inceleme Wenigma
    Anakartın fiyatıda oldukça makül. Alınası bir anakart. Bendeki DS3'ü emekliye ayırıp bunu mu alsam acaba?

Edit: arka panel tarafı çok sade. Soğudum birden. Anakart dediğin arka paneli kalabalık olur

gerçektende arka panel çok yetim kalmış.ayrıca şu ramlerin bağımsız oluşunada bayılıyorum
    çok güzel bir özellik.
    ayrıca inceleme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 26 Temmuz 2007; 10:06:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

quote:

Güzel inceleme Wenigma
    Anakartın fiyatıda oldukça makül. Alınası bir anakart. Bendeki DS3'ü emekliye ayırıp bunu mu alsam acaba?

gerçektende arka panel çok yetim kalmış.ayrıca şu ramlerin bağımsız oluşunada bayılıyorum
    çok güzel bir özellik.

neye ban diyon kardesonu anlamadım ben
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]

• quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

quote:

quote:

Güzel inceleme Wenigma

çok güzel bir özellik.

hangi ban ?
    mesajı attım bir baktım en tepede bir ban hemen imha ettim.

• F/P olabilecek bir kart.. gigabyte S3 yerine alınır bana göre..

quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

quote:

quote:

Güzel inceleme Wenigma

çok güzel bir özellik.

hangi ban ?
    mesajı attım bir baktım en tepede bir ban hemen imha ettim.

hacı bende diyorum nereye gitti o gozumu ovaladım 3 kere bi daha baktım allah allah diyorum
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]

• Bu kartın ısınma problemi varmı, performansı msi p35 e göre nasıl ?
  • ben msi p35 de kullandım şimdi de bu var. performans olarak bence hiç eksiği yok. hatta açılışı falan daha hızlı. ama anakartta ısınma sorunu var. chipset cidden ısınıyor

quote:

Orjinalden alıntı: minnik

Bu kartın ısınma problemi varmı, performansı msi p35 e göre nasıl ?

Arkadaşlar XFX - 650I ULTRA ana kartının biosundan ilk boot aygıtını Cd-rom yapmama rağmen cd-rom da hiç hareket olmuyor açılırken. (format atıp, WinXPyi kurmak istiyorum) Ayrıca cd'yi Vista açılınca açıyor yani cd-rom ve cd çalışır durumda gözüküyor(Vistanın üstüne Xp kurulamıyor)

http://forum.donanimhaber.com/m_16281171/tm.htm
    Ryzen 5800X with CUSTOM Water Cooling | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Corsair 4x8GB DDR4 3200MHz | Zotac RTX 4070 TI 12GB | WD SN850X 1TB NVMe | 1TB INTEL P660 NVME + 500GB Samsung 860 evo | LG 34WK500 + LG 32GB600-B | Gamepower 1050W PSU | RAZER BLACKWIDOW + RAZER DEATHADDER | Logitech Z5500 | Cooler Master Stacker | Anker Q30 + M-Audio | G930 | PS5 2TB | Switch CFW | PS4 Pro 6TB | PS3 HEN | XboxSeries X |Xbox 360S | Nintendo Wii
    Youtube Kanalım:http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası
  • Sorun üzerine kurulamaması değil. başka bir hardisk taktığımda format atmak için cd den boot etmesi gerekiyor ama boot etmiyor. hatta bütün boot aygıtlarını cd-rom yaptım yine olmadı. topicin kirlenmemesi için aşağıda ki linkteki başlığa çözüm önerinizi yazarsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_16281171/tm.htm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.