Şimdi Ara

YENİ LİG TV KAMPANYASI BROŞÜRÜ DE VAR!!! 41.90X16 + 75 KURULUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
19.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞATIŞLAR HAFTAYA BAYİLER CİHAZLARIN (DCR UYDU ALICISI) GELMESİNİ BEKLİYOR

Digitürk haftaya bir kampanya çıkartıyor 16 ay boyunca lig tv + ailecek paketine ayda 41.90 abone ol uydu alıcısıda bedava (uydu alıcısı dcr diye bir marka ve türksat kanallarıda olucakmış) sizce bu kampanya iyimi yoksa
    ekospor paketimi iyi ekospor = ekonomik paket + ligtv yanlız ayda 56,80 ve uydu alıcısı veriyomu bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar bir yardım edebilirlermi

ÖĞRENMEK İSTEYENLER HERHANGİ BİR DİGİTÜRK SATIŞ BAYİİSİNDEN DETAYLARI ÖĞRENEBİLİR...

BUDA İKİNCİ BİR KAMPANYA

KAMPANYA SEÇENEKLERİMİZ

Humax uydu alıcısı ile sizlere 2 kampanya seçeneği sunmaktayız.

1) DIGITURK Eko-spor paketine 12 ay taahhütlü üye olup* satış fiyatı 250 YTL olan Humax'a 199 YTL'ye sahip olabilirsiniz.

2) DIGITURK yayınlarını (Sadece Lig TV ya da Ailecek Paketli Lig TV) Turksat uydusu üzerinden izlemek için Humax uydu alıcısını 250 YTL'ye alıp aylık fiyatı 5,90 YTL olan Ailecek Paketini 6 Ay ÜCRETSİZ seyredebilirsiniz.

Binanızda DIGITURK Ortak Çatı Anteni varsa; Mevcut antenden siz de yararlanabilirsiniz. Ayrıca çanak anten ücreti ödemenize gerek kalmayacaktır. Kurulumunuz Yetkili Teknik Servisimiz tarafından en kısa zamanda gerçekleştirilecektir.

Eğer binanızda DIGITURK Ortak Çatı Anteni yoksa, kurulacak çanak bedeli bayi tarafından tahsil edilecektir.

Kampanyalarımızdan 01 Ağustos 2007 tarihine kadar yararlanabilirsiniz.

* Ekonomik ve Standart Paket haric diger modüllü DIGITURK ürünlerinde de 12 aylık taahhütle gecerlidir

Kampanyamızda geçerli olan paket fiyatlarımız *

Modüllü Paketler
    AYLIK FİYAT

EKOSPOR
    46,8

STANDART SPOR
    50,8

SPOR
    62,8

Fiyatlar YTL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_kupel -- 30 Temmuz 2007; 23:14:11 >

• [Deleted by Admins]
  • Oda güzelmiş onda uydu alıcısı veriyorlarmı peki
  • 16 aylık olması cok kotu bosu bosuna 4 5 ay para odeniyor lig tv için
  • kafa karıştırıcı
  • kötümü ki bi yorum yapın çok önemli lig tv almam lazım hangi kampanyadan alim lütfen bişey söyleyin haftaya alıcam ama karaszım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_kupel -- 20 Temmuz 2007; 18:35:19 >
  • dcr marka cihazda diji kumanda ve interaktif yok sanırım. 9-90 lık kampanyada verilen vestel marka cihazlarda olduğu gibi.. zaten afişte üzerinde dcr yazan cihazla 9,90 lık cihazın renkleri dışında tasarımları hemen hemen aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyimi kötümü niye kimse birşey söylemiyo sonra pişman olmayalım bilen yokmu
  • 42 ytl lik fiyat iyi ama arada indirim yaparlarsa sana yansımaz...
  • 9.90 YTL LİK KAMPANYADA UYDU ALICISI ÇANAK KURULUM ÜCRETSİZ 24 AY 9.90 ÖDÜYORSUN BU PAKETEDE İSTEDİĞİN ZAMAN LİG TV AÇTIRABLİYORSUN AYDA 37 YTL TOPLAM İSTEDİĞİN ZAMANDA KAPATABİLİYORUN
  • Bende 12-13 yıldır kablo var.Çok memnunum.National Geographic,Eurosport ve FBTV dışında pek birşey izlemiyorum zaten..
    Tuttuğum takımın kombinesini alıp maçları izliyorum..Deplasman maçları ise problem oluyor.. Artık bu sene çanak taktırmaya karar verdim.
    Günlerdir inceliyorum.. Bu 41.90 lık paket en cazibi.. Yarın gelip takacaklar nasipse.. Ama 75 lira ilk takış ücreti varmış,haberiniz olsun..
    Sevgiler..
  • Nihayet aldım memnunum :D uydu alıcısını acıkcası beyendim bu kadar beklemiyodum kanal geçişleri hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

9.90 YTL LİK KAMPANYADA UYDU ALICISI ÇANAK KURULUM ÜCRETSİZ 24 AY 9.90 ÖDÜYORSUN BU PAKETEDE İSTEDİĞİN ZAMAN LİG TV AÇTIRABLİYORSUN AYDA 37 YTL TOPLAM İSTEDİĞİN ZAMANDA KAPATABİLİYORUN

dostum yanlışlıkı olmasın az önce senin yazdığına istinaden müşteri temsilcisi ile konuştum bu paketin üzerine sadece ligtv yi actırmadığımızı ekospor paketine üye olmamız gerektiğini aylık olarak ta 62,80 ytl ile faturalandırılacağı bilgisini aldım.
  • ekospor paketi ile bu kampanyadaki kanallar arasında fark varmı ???
  • ya arkadaşlar ben bu 16 ay tahahhütlü kampanyaya üye olmak istedim digitürk ü aradım adam bana dediki yapı kredi world kartınız olmak zorunda die varmı böyle bişey acaba bilgisi olan varmı reklam broşüründe yapı kredi world kard felan diye bişey yok ben bişey anlamadım bu işten biri bana bunu detaylı bir şekilde anlatabilirmi acaba.
  • Benim bildiğim kadarıyla world kartlı da bir kampanya var o kampanyayla karıştırmış olabilirler o kampanyada aylık 46,80 ödüyorsun 12 ay tahahütlü olarak gelip senin çanağını DT e çeviriyorlar ve senin uydu alıcını kullanıyorlar. İki kampanya arasındaki fark da 46,80 lik kampanyada DT ün ekospor paketine üye oluyorsun 41,80 lik recever veren kampanyada Turksat üzeinden LİG tv ve türksat kanalları izliyorsun aklına hangisi yatıyorsa onu alabilirsin benim bildiğim 41,80 lik kampanyada world kart gerekmiyor diğer kampanyada ise şart. Bilmem açıklamam yeterli oldu mu?

quote:

Orjinalden alıntı: tugayadıgüzel

ya arkadaşlar ben bu 16 ay tahahhütlü kampanyaya üye olmak istedim digitürk ü aradım adam bana dediki yapı kredi world kartınız olmak zorunda die varmı böyle bişey acaba bilgisi olan varmı reklam broşüründe yapı kredi world kard felan diye bişey yok ben bişey anlamadım bu işten biri bana bunu detaylı bir şekilde anlatabilirmi acaba.

• açıklaman yeterlide aynısını bende telefondaki adama söledim yok dedi bunda da world kart istiyoruz dedi vay be bi world kartımız yok diye adam yerine konulmuyoruz bide lig tv izleyemiyoruz.
  • digitürk ü aramayın yakınlarda bir digitürk bayii ne gidin orda açıklarlar ben ligtv+ailecek kampanyasına üye oldum dcr dt 9001b cı uydu alıcısı verdiler birde 75 ytl aldılar kurulum için ve 16 ay 41,90 ödiyceğim miktar

ligtv açık şimdi ligin başlamasını bekliyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

ekospor paketi ile bu kampanyadaki kanallar arasında fark varmı ???

ben telefon edip öğrendim. ekolig paketi gibi değilmiş, sadece 7-8 kanal varmış ligtv dışında.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.