Şimdi Ara

## SiS'den Yeni Nesil AMD İşlemcileri İçin 2 Yeni Yonga Seti ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## SiS'den Yeni Nesil AMD İşlemcileri İçin 2 Yeni Yonga Seti ##


    Son dönemde özellikle Intel platformu üzerine SiS'in yeni planları arasında AMD'nin başlta Phenom FX işlemcileri olmak üzere yeni nesil işlemcilerine yönelik olarak yeni yonga setleri hazırlama planları bulunuyor. Firmanın gelecek yılın ilk çeyreğine lanse etmek üzere hazırladığı yeni yonga setlerinindetaylarına gelin birlikte bakalım.

    SiS'in yeni nesil AMD işlemciler için hazırladığı iki yeni yonga seti bulunuyor. Firma performans segmentine yönelik olarak SiS 757 ve giriş seviyesi için SiS 772 IGP'sini hazırlıyor. Ayrıca her iki yonga setinin de SiS 969 güney köptüsü ile destekleneceği ifade ediliyor. SiS'in hazırladığı her iki yonga seti de AM2+/AM3 işlemciler ile uyumlu olacak ve AMD'nin Cool 'n' Quiet ile HyperTransport 3.0 teknolojilerine de destek verecek.

    Yonga setlerinden SiS 772 entegre grafik işlemciye de sahip olacak. Zira yonga seti ile birlikt yine bir SiS çözümü olan Mirage 4 grafik çözümünün gelmesi planalanıyor. Kullanılacak Mirage 4 entegre grafik işlemcisinin DirectX 10, Shader Model 4.0 ve SiS Real Video teknolojilerine destek vermesi planlanıyor. Tabi HDMI ve HDCP desteklerini de unutmamak gerek.

    SiS'in her iki yonga seti ile de kullanmayı düşündüğüne güney köprüsü SiS 969'ün detayına indiğimizde, güney köprüsünün MuTIOL 1G komünikasyon protokolünü desteklediği ve 10 USB2.0 desteğine sahip olduğunu görüyoruz. Tabi ek özellikler arasında 2xATA 133 ve 4 adet NCQ destekli SATA 3Gbps portunun yanı sıra RAID 0/1/5/JBOD/0+1 modları ile PCI Express ve yüksek tanımlı ses fonksiyonları da desteklenecek.







  • ilk yorum benden olsun. SİS firmasının yaptığı çalışmalarda başarılar dilerim. Çünkü AMD nin buna ihtiyacı olcak gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by_mek4

    ilk yorum benden olsun. SİS firmasının yaptığı çalışmalarda başarılar dilerim. Çünkü AMD nin buna ihtiyacı olcak gibi.

  • SIS'in yeni adımlar atması çok güzel bir gelişme ama kullanıcılar arasında itibarı biraz kötü gidiyor SIS duyan aman kalsın gibisinden fakat geliştirdiği teknolojiler hiçde geride kalmışlık ya da aman kalsın gibi bir belirtiye işaret değil
  • http://www.digitimes.com/mobos/a20070713PD210.html

    bu seferlik link benden olsun, ne de olsa kaynaga saygimiz var
  • sisle bi problemim olmadı inşallah iyi bi iş çıkarırlarda rekabet olur
  • SiS son zamanlarda iyice hareketlendi. Umarım yeni çipsetleri en azından VIA'nın yerini doldurabilecek kadar iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 15 Temmuz 2007; 8:00:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.