Şimdi Ara

>_>_>_> 5 MeGaPiKsELLiK zErAfEt ::'SaMsUnG-G600'::: 16 m rEnKlİ SaMsUnG (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
0
Favori
41.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • g800 ebayde satışa sunulmuştur hayırlı olsun işte link:

http://cgi.ebay.com/Brand-New-Samsung-G800-5MP-Triband-Camera-Phone_W0QQitemZ310000883922QQihZ021QQcategoryZ64355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

tamer_kajmeran ihtiyaçlara göre insanların kişisel tercihleri değişir ezme konusuna gelince orda dur bence.zaten çoğu zaman herkez kullandığı satın aldığı ve ya alabildiği telefonu över alırsın bilgileri verileri karşılaştırma yaparsın ancak öle konuşursun nokia zaten n serisinde cep bilgisayarı moduna geçti se cybershotla telefonu özleştirme çabasında xenon flaşlar falan motorolayı zaten hiç bilmem. ama şu varki 5 mp bir tel istioyrsan n95 yerine gidip daha ucuz ve kötü kalitede olmayan bir telefon olarak g600 alırsın abartmanın bi alemi yok demek istiyorum. bilip bilmedende konuşmak moda oldu zaten bu forumda

• ARKADAŞLAR BENDE BU OLAYI MERAK EDİYORUM CEVAPLARMISNIZ

quote:

Orjinalden alıntı: emre_berke

selamlar bende bugun g600 aldım yanlız size bir sorum olucak ben bu videoları tam ekran izleyemiyorum bu samsungun özelliğimi yoksa videodanmı kaynaklanıyor?birde bu telefonla alakalı tema bakayım dedim nette hiçbiyerde bulamadım.yardım ederseniz sevinirim

ÖZELLİKLE MESAJ YAZARKEN FALAN
    arkadasımın söylediklerine de katılıyorum

Orjinalden alıntı: mastikax

ARKADAŞLAR BENDE BU OLAYI MERAK EDİYORUM CEVAPLARMISNIZ

quote:

selamlar bende bugun g600 aldım yanlız size bir sorum olucak ben bu videoları tam ekran izleyemiyorum bu samsungun özelliğimi yoksa videodanmı kaynaklanıyor?birde bu telefonla alakalı tema bakayım dedim nette hiçbiyerde bulamadım.yardım ederseniz sevinirim

soruyu ben sormuştum cevap veren olmayınca bayagı aradım sonunda buldum video izlerken # tuşuna basınca tam ekran oluyo ,videoyu çevirme ve ekstra özellikleide hep tuşlarda mevcut umarım yardımcı olabilmişimdir

• quote:

ARKADAŞLAR TEL GERÇEKTEN YAVAŞMI

hangi cihaza gore karşılaştırıyolar bilmiyorum ama daha önce d900,sony ericson ve nokia nın birçok modelini kullandım onlara gore hızı gayet normal yavaş diyen arkadaşlar eger msj yazıyorken yazıyı fazlaca uzatınca yavaşlama oluyorsa bu gayet normal ama bu modele has asla değil gayet hızlı yazabilirsiniz
    tekrar soruyorum google searchı nasıl ayarlayabiliriz? benim menümde çıkmıyor MEnü 4'de tarayıcı olarak gösteriyor,
    Ayrıca ben bu telefona yarım milyardan fazla para vermişim böyle bir yazılım hatası söz konusu olabilirmi ya ?
    ve ben yazılım yükletmek istemiyorum diyelim ki telefonu aldığım yere götürüp bana sıfırını verirlermi ? böyle hakkım varmı bu konuda bilgisi olanlara soruyorum. Çünkü ben bi dünya para vermişim ve yazılım hatası ile karşılaşıyorum saçmalık ötesi birşey ya -.-

ARKADAŞLAR TEL GERÇEKTEN YAVAŞMI

dostum ben tel yavaş demedim dikkatli okursan anlayacaksın sadece işinize geldiği gibi anlamak istiyorsunuz,

BENİM TELEFONUMDA BEN BİR YAVAŞLIK HİSSESİYORUM ÖZELLİKLE MESAJ YAZARKEN BİR İŞLEMİ ONAYLARKEN dedim ve OLAN ARKADAŞLARA SORDUM SİZDE BÖYLE BİR SORUN VARMI DİYE.. üstelik telefonda 4cü menüde Google Search olması lazım iken Tarayıcı ver Samsung Çağrı Merkezini aradım bana telefonuna yeni yazılım yüklenmesi gerek dediler. :S

ben böyle bir hatayı kabul etmek istemiyorum yarım milyardan fazla para verip birde yazılımmı yükleticez? üstelik 7-8 gün içinde teslim edeceklermiş:S aldığım yere götürsem acaba yenisini verirlermi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: BurningMydReams

Bugün Telpa Müşteri Hizmetlerini ARadım 444 77 11;
    özellikle sordum google search benim telefonumda yok dedim, bana dediler telefonunuzu getirin biz yeni yazılım yüklüyelim dediler :S
    tekrar soruyorum google searchı nasıl ayarlayabiliriz? benim menümde çıkmıyor MEnü 4'de tarayıcı olarak gösteriyor,
    Ayrıca ben bu telefona yarım milyardan fazla para vermişim böyle bir yazılım hatası söz konusu olabilirmi ya ?
    ve ben yazılım yükletmek istemiyorum diyelim ki telefonu aldığım yere götürüp bana sıfırını verirlermi ? böyle hakkım varmı bu konuda bilgisi olanlara soruyorum. Çünkü ben bi dünya para vermişim ve yazılım hatası ile karşılaşıyorum saçmalık ötesi birşey ya -.-

1 ay içinde geri iade var diye biliyorum 30 gün içinde yani

• 4- Açık ayıplı her mal, 30 gün içinde değiştirilmek veya ücreti geri verilmek zorundadır.

diye bir madde var burdada ilgili forum var oku bakalım belki bir yardımı dokunur.

>_______TÜKETİCİ ŞİKAYETLERİ FORUMU_____<

http://forum.donanimhaber.com/m_17859325/tm.htm
  • quote:

sağol kardeşim..

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • quote:

bu google search bendede yok yahu bende turkcell bayisinden almıştım telpa garantiliydi 4.menumdede tarayıcı var bu ne demek olyor google search mı olması lazımdı bunun yerine

evet dostum telefonun bir özelliklerinden biri bu google search 4cü menüde olması gerek ama telefonda böyle bir özellik yok. bu yüzden samsung çağrı merkezini aradım 444 77 11 oradaki yetkili kişilerle konuştum. beni bursa samsun teknik servisine yönlendirdiler. oradaki konuşmamda ise telefonunuzu getirin yeni yazılım yükletelim üretimden dolayı kaynaklanan bir problem dediler. ve 8 gün sürer dediler. benim bu işime gelmez 845 milyonluk telefon alıyorum ve yazılım hatasıyla karşılaşıyorum direk yarın sabah telefonu aldığım yere götürüp yenisini vermelerini talep edeceğim. bence sende geç kalma kardeş. yalnız ilk olarak yapacağın şey. Telpanın resmi sitesinden samsung G600'ün özelleklerini okumak olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

4- Açık ayıplı her mal, 30 gün içinde değiştirilmek veya ücreti geri verilmek zorundadır.

diye bir madde var burdada ilgili forum var oku bakalım belki bir yardımı dokunur.

Peki Sence yada Sizce sizin görüşünüz nedir? Bu telefonda Google Search özelliği olmak zorunda AMA YOK!
    Yani Üretimden kaynaklanan bir yazılım hatası söz konusu değiştirmek zorundalar değilmi? sizde benim yerimde olsanız sıfırını istemezmiydiniz ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

4- Açık ayıplı her mal, 30 gün içinde değiştirilmek veya ücreti geri verilmek zorundadır.

Peki Sence yada Sizce sizin görüşünüz nedir? Bu telefonda Google Search özelliği olmak zorunda AMA YOK!
    Yani Üretimden kaynaklanan bir yazılım hatası söz konusu değiştirmek zorundalar değilmi? sizde benim yerimde olsanız sıfırını istemezmiydiniz ?

bize kalsa yenisini al hatta mağdur olduğun için tazminat ödensin fakat adamlar kendi bildiklerini okuyolar tüketici haklarını koruma derneğine başvurup dava açıyorsun 4-5 ay geçiyor aradan falan filan git konuş adamlarla tekrar yada olmadı iade et 30 gün dolmadıysa paranı geri al faturayla beraber git verdiğin parayı geri al yani tabi verirlerse hiç başıma gelmedi böle işler

• telefon çok şık samsung se ile yarışacak telefonlar çıkarıyor

They are wizards !
    Ricardo Quaresma - Guti Hernandéz
  • tasarım tam bı fıyasko e250 leye benzemıs
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.