|
Ratchet & Clank: Rift Apart, Steam'de En Düşük Oyuncu Sayısıyla Üçüncü PlayStation Oyunu Oldu
-
-
Sony'nin kisa vadeli hesaplari uzun vadede kendisine zarar olarak dönücek -
Bu oyunu plus hediye etmişti bir bakayım dedim.Anladığım kadarıyla oyun 7 yaş gurubuna hitap ediyor.Bu oyundan sony'nin beklentisi olmamalıydı.Pc portu için daha iyi oyunları (ghost of tsusima gibi) seçmeli bence. -
Pc oyuncu kitlesinin konsoldan farklı olduğunu ne zaman anlayacaklar acaba ? Demon's Souls, Bloodborne ve Ghost of Tsushima varken Sackboy, ratchet ve helldrivers gibi oyunları getirirsen olacağı bu. -
Pc de hikaye odaklı oyunlar konsol satışlarını 10 da 1 kadar bile satmıyor -
+1 saçma sapan oyunları getiriyorlar. getir bloodborne satsın deli gibi. -
Arkadaşların da yazdığı gibi bu tarz oyunların PC'de yüksek satış rakamlarına ulaşması zor. Demon's Souls, Ghost of Tsushima ve Bloodborne daha çok ilgi çekecektir. İlerleyen süreçte God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West ve The Last of Us Part 2 oyunları da geldiğinde iyi satış yaparlar diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 30 Temmuz 2023; 22:55:58 > -
Rachet & Clank serisi bayağı köklü bir seri, bu serinin size hitap etmemesi kesinlikle saçma sapan olduğunu göstermiyor. PC'de bu tür oyunlar kontrolcü bağladığınızda her türlü gidiyor ama PC oyuncuları klavye ve mouse'a alışkın oldukları için ve bu tür oyunlar kontrolcülere özel olarak tasarlandığı için tam isteneni verilemeyebiliyor. Bu oynanışın az olmasıyla birlikte bir PS oyununun da devamı gelmeyeceği anlaşıldı... PS5'i olmayan ama güçlü PC'si olan birisi olarak Dualsense'imi bağladım keyfimi çıkartıyorum. -
Thq Nordic de üç beş sene evvel satacak oyunlarına değil de kimsenin dikkatini dahi çekmeyecek dandik dandik oyunlarına Türkçe dil ekleyip sonra da bakın biz ekledik ama kimse almıyor deyip Türkçe dil eklemekten vazgeçmişti. Bu eşşekler de yarın bir gün Rift Apart, Returnal gibi oyunların satış rakamlarını bahane edip pc kanadından çekilirlerse iyi gülerim. Sen ben bile sözgelimi Bloodborne'un pc'ye gelmesinin bomba etkisi yaratacağını biliyorken milyar dolarlık şirketler bunu göremiyor mu, yoksa kasıtlı mı yapıyorlar anlamak güç. Bu oyuna 1100 TL kimse vermez ama eminim Bloodborne aynı fiyattan satışa sunulsa forumun müdavimlerinden oyunu ön siparişle alacak yirmi kişi sayarım kafadan. Gerçi ben er ya da geç o oyunların da geleceğini düşünüyorum ama dediğim gibi bu oyunların satış rakamlarını bahane edip çekilirlerse de üzülürüm.
-
bunun hikayeli oyunla falan bir ilgisi yok. pc kitlesi yetişkin kitleden oluşan hardcore bir kitle. sen onlara çocuk oyunu verirsen tabiiki rağbet düşük olur. çıkar bakalım bloodborne'u, driveclub'ı, order'ı. fırsatçılarda hemen pusuda bekliyor, neymiş pc de hikayeli oyun oynanmıyormuş neremle güleceğimi şaşırdım. senin aklının almayacağı derecede hikayeli oyun oynanıyor. sen last of us la kendini iyi hikayeli oyun oynuyorum diye kandırmaya devam et. -
Forumun bu kadar oyun kültürsüz kişilerle dolu olması üzücü. Ratchet serisi her yaşa hitap eden bir seridir. Oyun oynamayı geta 5 aga aga olarak gören garip kitle ne anlar eğlenmekten.
Not: kendisi sevmediği için hemen dünyanın en berbat oyunu ilan eden sözüm ona kişilere bir tepkimdir. -
Helal olsun pc kitlesine uc4 gibi bozuk optimizasyonlu oyunlara para vermemişler, keza dlc denilecek olan miles moralese. -
Demon's Souls, Bloodborne, Red Dead Redemption, Ghost of Tsushima, God of War Ragnarok vs gibi oyunlar dururken sen bebe oyunu çıkarırsan satmaz tabi. -
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
bunun hikayeli oyunla falan bir ilgisi yok. pc kitlesi yetişkin kitleden oluşan hardcore bir kitle. sen onlara çocuk oyunu verirsen tabiiki rağbet düşük olur. çıkar bakalım bloodborne'u, driveclub'ı, order'ı. fırsatçılarda hemen pusuda bekliyor, neymiş pc de hikayeli oyun oynanmıyormuş neremle güleceğimi şaşırdım. senin aklının almayacağı derecede hikayeli oyun oynanıyor. sen last of us la kendini iyi hikayeli oyun oynuyorum diye kandırmaya devam et.
Birader kimsin bilmiyorum ama çok boş yapıyorsun :D oyun oynayacaksın amacın zaman geçirip eğlenmek yetişkin içerikli oyun ne :D hentai filan mı istiyorsun.
God of war bile 2 milyon zor satmış daha ne kadar yetişkin olsun :D hardcore kitle nedense boş beleş pvp den ve moba dan çıkmıyor. -
"Bloodborne PC ve ps5 için hazırlanıyor.Biraz daha sabır."
PC çiler biraz daha bekleyebilir ama herkes Bloodborne un potansiyelinin farkında.Umarım bu yakın bir zamanda duyurulur.Sony neden bunları sır gibi saklıyor bilinmez ama umarım demon souls kadar kaliteli bir remake olur. -
Konsolculara benzemez PC kitlesi. Konsoldaki gibi fanboylara ihtiyacı yoktur. PS5'te yokluktan teknoloji demosu gibi çıkarılan bir oyunun PC'de benzer satış performansını beklemek zaten naiflik.
Bu oyunu plus hediye etmişti bir bakayım dedim.Anladığım kadarıyla oyun 7 yaş gurubuna hitap ediyor.Bu oyundan sony'nin beklentisi olmamalıydı.Pc portu için daha iyi oyunları (ghost of tsusima gibi) seçmeli bence.
|
Forumun bu kadar oyun kültürsüz kişilerle dolu olması üzücü. Ratchet serisi her yaşa hitap eden bir seridir. Oyun oynamayı geta 5 aga aga olarak gören garip kitle ne anlar eğlenmekten.
Not: kendisi sevmediği için hemen dünyanın en berbat oyunu ilan eden sözüm ona kişilere bir tepkimdir. |
Konsolculara benzemez PC kitlesi. Konsoldaki gibi fanboylara ihtiyacı yoktur. PS5'te yokluktan teknoloji demosu gibi çıkarılan bir oyunun PC'de benzer satış performansını beklemek zaten naiflik.
|
+1 saçma sapan oyunları getiriyorlar. getir bloodborne satsın deli gibi.
|
Rachet & Clank serisi bayağı köklü bir seri, bu serinin size hitap etmemesi kesinlikle saçma sapan olduğunu göstermiyor. PC'de bu tür oyunlar kontrolcü bağladığınızda her türlü gidiyor ama PC oyuncuları klavye ve mouse'a alışkın oldukları için ve bu tür oyunlar kontrolcülere özel olarak tasarlandığı için tam isteneni verilemeyebiliyor. Bu oynanışın az olmasıyla birlikte bir PS oyununun da devamı gelmeyeceği anlaşıldı... PS5'i olmayan ama güçlü PC'si olan birisi olarak Dualsense'imi bağladım keyfimi çıkartıyorum.
|
bunun hikayeli oyunla falan bir ilgisi yok. pc kitlesi yetişkin kitleden oluşan hardcore bir kitle. sen onlara çocuk oyunu verirsen tabiiki rağbet düşük olur. çıkar bakalım bloodborne'u, driveclub'ı, order'ı. fırsatçılarda hemen pusuda bekliyor, neymiş pc de hikayeli oyun oynanmıyormuş neremle güleceğimi şaşırdım. senin aklının almayacağı derecede hikayeli oyun oynanıyor. sen last of us la kendini iyi hikayeli oyun oynuyorum diye kandırmaya devam et.
|
Pc'de Pubg oynadığımızı sanan Sony taraftarları ortaya çıkmış. Konsollarında özel oyun dışında bir şey oynamadıkları için herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Sürekli grafik mrafik gifi görüntüleri paylaşır bunlar, insanlar da gider o konsolu alır ama her oyun yarım kalır. Sonra Ps5 toz tutmaya başlayınca satılır.
|
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- mortal kombat 1 sistem gereksinimleri
- silent hill 2 remake sistem gereksinimleri
- unity ücretsiz mi
- steam lisans
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X