Merhaba arkadaslar, Powercom BNT-1000AP model bir ups sahibiyim. 2 gun oncesine kadar islevini normal bir sekilde goren ups'im artik 5-10 dakika icerisinde nedense kendini kapatiyor. Denenebilecek basit seyleri denedim tabiki. ama ne yaparsam yapiyim belli bir sure icerisinde elektrigi kesiyor. Alali cok uzun sure olmadi. olmus olsa bile aku bitmesi halinde bile kendi kendini kapatmasi icin bir neden yok diye dusunuyorum.
UPS'e bagli Cihazlar: 600W psulu sistem ve Samsung 226BW moniyor
Bir fikri olan varsa ve beni aydinlatirsa gercekten cok sevinirim.
tesekkurler
Sigortasında sorun olabilir. Aldığınız yere götürüp garantiye verin.
quote:
Orjinalden alıntı: AnacoN
Sigortasında sorun olabilir. Aldığınız yere götürüp garantiye verin.
Evet sigortada sorun olabilir. Servise gönderirseniz Muhakkak ki değişim yapacaklrdır..
SİGORTASINI DEĞİŞTİR.KUTUNUN İÇİNDE 2 TANE YEDEK OLMASI LAZIM.SORUN ÇÖZÜLÜR TABİİ AKÜLERDE SORUN YOKSA
Umarim sorun sigortadadir. Aldigim yer buraya uzak soz konusu cihazda ups olunca kargo olayi cok ciddi oluyor. Acaba anlayan birine versem sigortasini degistirebilirmi? Bu arada kutudan yedek sigorta cikmadi.
quote:
Orjinalden alıntı: hwa
Umarim sorun sigortadadir. Aldigim yer buraya uzak soz konusu cihazda ups olunca kargo olayi cok ciddi oluyor. Acaba anlayan birine versem sigortasini degistirebilirmi? Bu arada kutudan yedek sigorta cikmadi.