Şimdi Ara

DivxPlanet ile ilgili yine:/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 208.101.43.202 ip ile girebilen var mi acaba su anda bu ip ile giremiyorum kablo net kullaniyorum bu arada...

• şu anda girilmiyor, hatta blog'da verilen dns'leri girdim ama açılmadı...
  • Serverda oluşan arıza nedeni ile siteye girilemiyor.En kısa zamanda sorun çözülüp site tekrar yayına girecek
  • evet ya ben de giremedim bugün... Acaba ne zaman düzelir
  • filmi indirdim Dp kapalı olduğundan altyazı bekliyo
  • bende film izleyeceğim bekliyorum, rtük falan sandım korktum...
  • Sorun için uğraşılıyor.Telaşa gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DP gelene kadar DF ile idare edin,
    http://www.divxforever.com/
  • Arkadaşlar elinde "Spiderman.3.PROPER.R5.LINE.XViD-PUKKA" için Türkçe altyazı olan arkadaşlar, rica etsem mail yoluyla bana ilete bilirler mi? malum divxplanet açılmıyor...
    tekin75@yahoo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

Arkadaşlar elinde "Spiderman.3.PROPER.R5.LINE.XViD-PUKKA" için Türkçe altyazı olan arkadaşlar, rica etsem mail yoluyla bana ilete bilirler mi? malum divxplanet açılmıyor...
    tekin75@yahoo.com

Mailine yolladım
  • Tmnt için de 23 fpslik altyazısı olan var mı Mailim: longtimedyin@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaLpazan -- 6 Temmuz 2007; 23:18:23 >
  • Sitenin açılması malesef sabaha doğru olacak
    Ayrıntılı bilgiler içinhttp://www.sharebus.com/index.php?showtopic=108263 buraya bakabilirsiniz...
  • açılır yakında merak etme
  • Lost'un özel bölümlerinin altyazıları var mı?
  • quote:

DivXPLANET Web Sunucumuzun Disk Arızası Yüzünden Bir Süre Çevrimdışı Kaldık...
    Şuan sunucumuzun yeni diski takılmış, İşletim Sistemi geri yüklemesi bitmiş olup, gerekli servislerin konfigrasyonu ve yedeklerin geri yüklenmesi sürecindeyiz.
    Daha ayrıntılı bilgilendirmeyi, -geri döndüğümüzde- DP Forum'da bulabileceksiniz...
    Elimizde olmayan bu kesinti için, DP severlerden özür dileriz.

DivXPLANET.

Not: Bu çevrimdışı süreyi, ShareBus'da geçirmek isterseniz, bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 7 Temmuz 2007; 0:01:00 >
  • bütün altyazı sitelerinde aynı sorun. bu işte bi iş var ama. videometre,divxplanet,divxforever hepsinde aynı sorun
  • bu sitelere sürekli zarar vermek isteniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 7 Temmuz 2007; 0:15:02 >
  • Divxplanet sitesi amerikada ikamet ediyor dolayısyla bizden hiçbir şekilde zarar göremez site, tamamen serverda oluşan bir hatadan dolayı(diskmi yanmış ne) kapalı kalmış site o kadar.
  • evet butun divx sitelerinde hata veriyor açmıyor yani.
  • DivXPLANET Web Sunucumuzun Disk Arızası Yüzünden Bir Süre Çevrimdışı Kaldık...

Şuan sunucumuzun yeni diski takılmış, İşletim Sistemi geri yüklemesi bitmiş olup, gerekli servislerin konfigrasyonu ve yedeklerin geri yüklenmesi sürecindeyiz.

Daha ayrıntılı bilgilendirmeyi, -geri döndüğümüzde- DP Forum'da bulabileceksiniz...

Elimizde olmayan bu kesinti için, DP severlerden özür dileriz.

DivXPLANET.

Not: Bu çevrimdışı süreyi, ShareBus'da geçirmek isterseniz, bekleriz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.