Arkadaşlar benim e250 nin telefon kodunu unuttum şu anda format kodunu buldum format atacam ama rehber telefon hafızasında rehber de silinirmi denendimi
18-)Kasası değişmiyor piyasada da kasası satılmıyor zaten
düzeltme olurs agüzel olur kasa degısıyor ve piyasada satılıyor gittigidiyorda 40 ytl ye orjinal kasası satılıyor tüm kasa herşeh dahil tuşlar da dahil
evet o reklam olsun diye d900 kasasının resmini vermiş ama dışarda telefonculardada 45-50 ytl ye orjinal kasası ve 25-30 ytl ye cin orjinali kasasını bulabilirsiniz ben buldum çin orjinalini almayı düşünüyorum alınca bilgi paylaşımında bulunurum
Arkadaşlar benim e250 nin telefon kodunu unuttum şu anda format kodunu buldum format atacam ama rehber telefon hafızasında rehber de silinirmi denendimi
ARkadaşlar ben bu telefonda bilgi servislerini kullanamadım. daha açıkcası turkcell den maç sonuçları eskiden telefonuma gelirdi bu telefonla yapamadım kanal numarasınıda girmeme rağmen arkadaşlara gelen mesajlar bana gelmiyor
merhabalar... daha bugun arkadaşıma aynı telefondan aldık ama kamerayı acıp fotoğraf çek deyince önizleme hatası veriliyor video da açılmıyor... bilen varsa lütfen çok acil yardım edin...
YAAAAPMA YAA.Benim kullanma kılavuzum da var ama ben yapamadım orada yazılan gibi az kaldı kırılacak
sırf SD kartını takmak için açıcam başka da bişiye lazım değil hat değişmekten de vazgeçtim yeterki Belleği kullanayım
yapılcak başka bişey yok. sana kolay gelsin. git bi telefoncuya açtır. bu kadar zor mu ya BİR kapağı açmak. hayret ettim doğrusu. resimdeki gibi eline alıyon sonra her iki yerden bastırıp yukarı doğru çekiyon. daha nasıl anlatılır ki??!! en iyi yol git bi telciye açtır. veya aynı teli kullanan. ne bilim. bu iş burda olcak bişey değil. dedğim yolu yapabilmen dileğiyle...
bi de demişsin ki sd kartı takmak için. ama sd kartı takmak için kapak açılmasının gerektiğini ilkdefa duydum. sd kart yeri telefonun sol yan bölümündeki yuvacık olduğunu sanıyodum. yoksda ben mi yanlış biliyorum!!
Bide batarya zayıfken uygulama çalıştırmak için bi kod varmış bilen var mı? çalışıyor mu?
öyle bi kod olduğunu ilk defa duydum. eğer böyle bi kod gereçkten varsa en kısa sürede bizimle buluşturulması dileğiyle...(lafım sana değil, araştırıp bulanlara )...
ARkadaşlar ben bu telefonda bilgi servislerini kullanamadım. daha açıkcası turkcell den maç sonuçları eskiden telefonuma gelirdi bu telefonla yapamadım kanal numarasınıda girmeme rağmen arkadaşlara gelen mesajlar bana gelmiyor
Dediklerimden anlıyan varsa bi yardım etsin
mesajlardan şebeke mesajlarına gir oradan kanal numarası türkcell futbol 55 onu yaz kaydet sonra mesaj almayı aç ok
düzeltme: şebeke mesajı değil hücre mesajı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 21 Temmuz 2007; 15:09:46 >
bu arada ekranda 2 ayrı saatin gösterilmesi olayını yeni keşfettim, güzel bişeymiş
Anlatsana birde faydalanım :)
quote:
Orjinalden alıntı: simavli3443
arka kapağı açmak için bir elinle çizgili yere bastır diğer elinle samsung yazısının hemen altına bastır yukarı doğeu ittir
sadece çizgili yere basınca açılmıyor denedim
bır samsung yazısının dedin yere o çizgiden koysalarmış daha kolay açılırmış dimi
quote:
Orjinalden alıntı: simavli3443
quote:
Orjinalden alıntı: spiegel
Dediklerimden anlıyan varsa bi yardım etsin
mesajlardan şebeke mesajlarına gir oradan kanal numarası türkcell futbol 55 onu yaz kaydet sonra mesaj almayı aç ok
sebeke mesajlarını ben göremedim ben yapcaktımda Hucre Mesajları var
merhabalar... daha bugun arkadaşıma aynı telefondan aldık ama kamerayı acıp fotoğraf çek deyince önizleme hatası veriliyor video da açılmıyor... bilen varsa lütfen çok acil yardım edin...
Orjinalden alıntı: spiegel Bide batarya zayıfken uygulama çalıştırmak için bi kod varmış bilen var mı? çalışıyor mu?
öyle bi kod olduğunu ilk defa duydum. eğer böyle bi kod gereçkten varsa en kısa sürede bizimle buluşturulması dileğiyle...(lafım sana değil, araştırıp bulanlara )...
Yok kardeş derdimi anlatamamışım Telefonun bataryası zayıfken hiç bir uygulamayı başlatmıyor. Uygulamayı başlatamayacak kadar da mı şarjı yok ki ,uygulamayı açmıyor. UYgulama açıkken şarjını bitirmek istiyorum ama telefon buna imkan vermiyor. Ben bi araştırır yazarım.
ARKADAŞLAR 3 SORUN VAR,..... 1. TEMA OLAYI HALA BİR NETLİĞİ ULAŞMIŞ DEĞİL YÜKLEMİCEZ GALİBA 2. PLAYER4 PROGRAMI (TAM EKRAN GÖSTERİYORMUŞ VİDEOLARI) 3. ANALOG SAAT OLAYI
''DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ'' OLAYINA DÖNDÜ BU KONULAR BENCE
Arkadaşlar Yüklediğimiz JAVA'ları Nerden Silebilirim? Yardımcı Olurmusunuz? BUnun için bir kod vardı sanırım o kodu girip ordan istediğimizi kaldırabiliyorduk. Yardım lütfen arkadaşlar
ARKADAŞLAR KURCALADIM VE BULDUM SONUNDA :) TELEFONUMUZDAN #*5737425# KODUNU GİRİYORUZ VE EN ALTTA BULUNAN "RUN TCK" BÖLÜMÜNE GİRİYORUZ. BU MENÜDE YÜKLEDİĞİMİZ BÜTÜN JAVALAR BULUNMAKTA BURDAN BİRİNİ SEÇEREK İSTER ONUN HAKKINDA BİLGİ ALIYORUZ İSTER ÇALIŞTIRIYORUZ. İSTERSEKDE SİLEBİLİYORUZ.
LAUNCH: ÇALIŞTIR REMOVE: SİL INFO: BİLGİ
ARKADAŞLAR SİLDİKTEN SONRA TELEFONU KAPATIP AÇMANIZ GEREKEBİLİR. BEN KAPATIP AÇTIM NE OLUR NE OLMAZ ;)
hiç buna gerek yok menü den java uygulamalara gir sileceğin oyunun üzerine gel seçeneklerden sil
PARDON YAV ONU HİÇ Mİ HİÇ FARKETMEDİM ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM TEŞEKKÜRLER BİLGİ İÇİN!
Bide batarya zayıfken uygulama çalıştırmak için bi kod varmış bilen var mı? çalışıyor mu?