Ya acaba bu aletin 8gb olayı nası olacak.Hani kutunun içindenmi 8gb lık kart çıkacakda biz takıcaz yoksa telefona gömülü bi flash kartmı olacak.Walla harici kart verirlerse hiç bi esprisi kalmaz.Millet alır kendi standart n95 ine takar.Merak ettim walla.Ama işin ucunda nokia varsa kesin yapmıştır bi ..nelik.
Lens kapağının çıkarılmaması lazımdı. Kaç paralık bir külfet bindirir ki bir lens kapağı. Koruma olmalıydı.
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
Ya acaba bu aletin 8gb olayı nası olacak.Hani kutunun içindenmi 8gb lık kart çıkacakda biz takıcaz yoksa telefona gömülü bi flash kartmı olacak.Walla harici kart verirlerse hiç bi esprisi kalmaz.Millet alır kendi standart n95 ine takar.Merak ettim walla.Ama işin ucunda nokia varsa kesin yapmıştır bi ..nelik.
muhtemelen cihazın içinde bir flash kart olacak. Ayrıca olacağını zannetmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Ağustos 2007; 11:11:22 >
Çizilmesi çok zor arkadaşlar zaten iç kısımda benim lens kapagım çogu zaman hep acık unutuyorum baktım hiç çizik yok kız gibi lens kapagı boşa yer kaplıyordu bence
22 Ağustos 2007; 16:33:12
görürsün ilerde şimdi öle o.ben cihaz ekranı çizilmesin vs vs diye cebime bilem koymuom mümkün olduu kadar dışarda ilerde cihazı önemsemeince çok fena olur ora
video kamera+foto makinesi+media player+internet+GPS+n-gage+PDA+telefon =n95 8gb+1200Mah pil bütün bu özellikler için n95im 1gün zor dayanıordu şimdi en azından 1gün dayanacak...:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_9 -- 22 Ağustos 2007; 16:43:55 >
Reis ben inanılmaz temiz ve titiz kullanırım dikkatsiz kişiler için tamam bir eksiklik fakat nokia bana çıplak cihaz bile üretse asla sorun olmaz benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realcem -- 22 Ağustos 2007; 16:52:52 >
22 Ağustos 2007; 16:58:29
bende öle sıfır gibi kullanırım her cihazımı çok dikkat ederim ama ne bilim bu modeli hiiiç sevmedim
telefonun içinde samsung 8gb flash bellek chipi var
quote:
Orjinalden alıntı: crux2005
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 22 Ağustos 2007; 18:35:22 >
Games Your device is compatible with the N-Gage™ gaming experience. With N-Gage, you can download and play high-quality multiplayer games. Your device includes either one of the following applications: ● Discover N-Gage application — With this preview application you can get information about the upcoming N-Gage gaming experience, try out game demos, and download and install the full N-Gage application when it becomes available. ● N-Gage application — The full featured application gives you access to the complete NGage experience. You can find new games, try and buy games, find other players, and access scores, events, chat, and more. Press , and select Games to get started. For the full N-Gage experience, you need internet access on your device, either through the cellular network or WLAN. Contact your service provider for more information on data services. For more information, visit www.n-gage.com.