Şimdi Ara

_-'/--♪RITCHIE BLACKMORE FAN CLUB♪--\'-_ (12 Kişi Var - Harika Paylaşımlar Var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tanri - insan karisimi gitarist icin Fan club kurulmamis , bir araya gelirsek dusunuyorum imza falan yapariz sekil olur.Ne diyorsunuz?

Richard Harold Blackmore bazilari icin tum zamanlarin en iyi gitaristi ve saygideger Ingiliz gitaristi. Deep Purple ve Rainbow gibi gruplarin uyesi olmus ve hala Blackmore's Night grubunun elemanidir.

Gitarla Oynuyor

80 Monsters Of Rock Konseri Ritchie Abi Gitari Kirip Anfiyi Patlatiyor

RITCHIE BLACKMORE

Ritchie Blackmore'un
    Özgeçmişi
    Esas Adı:Richard Hugh Blackmore
    Doğum:14 Nisan 1945 (1945-04-14) (Yaş 62)
    Irk:İngiliz
    Yaptığı tür(ler):Hard rock, Heavy metal, Rock, Folk Rock
    Aktif müzik yaşamı:1960 - Şu an
    Çaldığı Gruplar:
    Deep Purple
    Rainbow
    Blackmore's Night
    Web site:www.blackmoresnight.com
    Kullandığı Enstrumanlar
    Fender Stratocaster
    Gibson ES-335

Rolling Stones '03 Yılı Verilen Ödüllerde Gelmiş Geçmiş En İyi 100 Gitaristten 55. 'si

Bence İlk 5 Ona Layıktı.

TIKLA

Ritchie'nin Deep Purple ile çaldığı bir konser.

İmzamız Hanımlar Ve Beyler :

" [simage]http://img526.imageshack.us/img526/7674/imagesda5.jpg[/image " Sonuna ' ] ' Ekleyin
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_15577832/tm.htm][kolor=#FFCC99]DH [kolor=#336600]Ritchie [kolor=#000000]BLACK[kolor=#9900CC]MOR[kolor=#FF0033]E
    Kolordaki K leride C yapın biraz zahmet verdim ama kusura bakmayın

Bu arada bu klüp sadece Ritchie'yi tatmış olanlar için değildir , dinlemeyenlerin de teşvik edileceği DH'nin gördüğü en tatlı klüplerden olacaktır.

Resim Vidyo Bilgi Paylaşımı Olacaktır (Tabi ki Ritchie Blackmore ve çaldığı gruplar hakkında)

ÜYELER

1-AlchollicA (KURUCU)
    2-You Shook Me (İlk Üye)
    3-DeWYearD
    4-Mushmula
    5-Saga
    6-In_Flames
    7-metamania
    8-ramboboy
    9-himmet_dal
    10-.:BBR:.
    11- darkprens
    12- 03-09-2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcohollicA -- 25 Nisan 2008; 19:18:15 >

• rainbowla yaptığı temple of the king güsel parçaydı
  • Referans
    1. ^ Gelmiş Geçmiş En İyi 100 Gitarist (27 Ağustos 2003).
    2. ^ BBC Radyosundan Alexis Korner'la Bir Gitar İlahı serisi, İlk yayınlanma 6 Mart 1983.
    3. ^ Charlie Steffens. "Child In Time: Ian Gillan'la röportaj", KNAC, 25.Aralık.2006. Telafi 11.04.2006
    4. ^ Blackmore's Night - Ritchie Blackmore Biyografi

5. ^Özet
    6. ^İddialar
    7. ^Dawk Sound
    5. ^Belgeleme

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

Rainbowla yaptığı Temple Of The King güzel parçaydı.

Evet Dostum Haklısın Bu Adamın Bütün Çaldıkları Güzel Ruh Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcohollicA -- 5 Temmuz 2007; 11:04:22 >

•  _-'/--♪RITCHIE BLACKMORE FAN CLUB♪--\'-_ (12 Kişi Var - Harika Paylaşımlar Var)

İşte Ritchie Babadan Bir Kaç Resim

• İşte Ritchie'nin Bulunduğu Grupların Albüm Kapakları:

Deep Purple -

Rainbow -

Blackmore's Night -

• Dostum Ritchie Rocks der herkes bilirsin. Ritchie bnm için Jimmy Page'den sonra gelior harika bi gitarist gitarı ağlatır deriz ya işte o tür ayrıca uyuşturucunun etkisiyle yaptığı konser şovları anfi patlatmaları ünlüdür konserde etrafa ot dağıtmaları zaten herkes bilir. Bu adam ve arkadaşları aşmışlardır eğer üyelik varsa ekle bni dostum bu resimde benden bu arada

Ve bir video koyayım Bu video ya biteceksiniz

Bi tane daha

• Eklendin Değerli Led Zeppelin 'ci Dostum
    Başka İsteyen Varsa Bir kaç Paylaşım Ve Ekle Beni Demesi Yeterlidir.

We Sold Our Souls 4 Rock'n Roll
  • beni de ekle kardeşim birazdan paylaşımlarımı yapçam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWYearD -- 5 Temmuz 2007; 17:03:36 >
  • Bunlar da Ritchie babanın 2 adet single lace-sensor manyetikli gitarından bir kaç resim

• Çok Teşekkürler Dostum Ama Bundan Sonra Resimleri Biraz Daha küçük Boyutta Tutalım Lütfen
  •  _-'/--♪RITCHIE BLACKMORE FAN CLUB♪--\'-_ (12 Kişi Var - Harika Paylaşımlar Var)

• İşte Ritchie'nin Türkçe Fan Sitesihttp://www.geocities.com/blackmoresturk/
    Buda Deep Purple'ın Türkçe Fan Sitesihttp://www.geocities.com/dpturkiye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcohollicA -- 6 Temmuz 2007; 14:52:24 >
  • beni de ekleyin lütfen
  • Gerçek bir efsane.
  • Saga seni de ekleyelim mi?Bu arada çok uğraştık bu sayfa yı düzenlemek için.
  • param olursa bir gün şu electro gitarlardan alıp odamın duvarına asacağım alevli falan olanlardan hehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockStar

param olursa bir gün şu electro gitarlardan alıp odamın duvarına asacağım alevli falan olanlardan hehehe

Önemli olan bu adam gibi çalabilmek dostum
  • The Stratocaster Killer

Bu vidyoyuda sonuna kadar dinleyin lütfen...

Tıkla Ve Ritchie'yi Gör!!
  • İşte Ritchie'nin Hangi Tarihlerde Kimlerle Çaldığı :::

1968-1975 İlk Deep Purple Yılları

1975-1984 İlk Rainbow Yılları

1984-1993 İkinci Deep Purple Yılları

1993-1997 İkinci Rainbow Yılları

1997-... Blackmore's Night Yılları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcohollicA -- 10 Temmuz 2007; 15:04:14 >
  • Deep Purple'ın Live In Concert 1972 Danimarka 1973 New York Dvd sini izledim çok bomba herkes izlemeli herkesin evinde bulunmalı (Not: Biraz gazete yanında verilen vcd lerin reklamı gibi oldu ama olsun canım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.