Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
lenovo format

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> lenovo format Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iliya

4 Temmuz 2007; 15:49:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar lenovo 3000 N100 dizüstüne format atıcam yalnız ekrarn kartı ses kartı gibi donanimların kulum dosyalarını nerden bulabilirim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliya -- 5 Temmuz 2007; 12:31:34 >

Vesaire Gerisi HİKAYE...
iliya

5 Temmuz 2007; 12:31:43 

bir cvp yok mu

Vesaire Gerisi HİKAYE...
Arda

5 Temmuz 2007; 18:38:13 

Formatı Access Lenovo Tusuyla Atabilirsiniz Yani Recovery İle Kurabılırsınız
cd den Yuklersenız Tum Fabrıkasyon Ayarları Kaybedersınız.

To grow impatient A.k - 3485
fatihalp1

10 Temmuz 2007; 6:15:26 

www.lenovo.com

http://www.pengamum.com
avukatkemal

5 Ağustos 2007; 10:56:13 

acces lenovo tuşu ile de atamadım format :(

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
johonwayni

Sisteme Gözat

13 Ağustos 2007; 17:52:40 

bilgisyarim üzerinde ACCESS IBM diye bi tüş war

bilgisyari resetle ve bios girer gibi acilir acilmaz o tüşa bas ve karşina bi panel gelir orda yazar zaten format istiyosan format atar

ve sen bişe yapmassin herşeyi kendisi yukler anti virus programina kadar :)

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

Phanters01

15 Aralık 2007; 20:13:58 

Öyle Olmuo İste Format Falan Yazmıo Restore Falan Var Denedim Pc de acılmıo simdi acil yardım lütfen pm il de ulasabilrsiniz ...

yarkanavci

1 Ocak 2008; 21:17:42 

Arkadaşlar bende Yeni LENOVO (IBM) 3000N N200 aldım.Ama bana geşdiğinde işletim sistemi Free dos.Ben xp yüklemek istiyorum normal masaüstüne yükler gibimi yükleyecez nasıl yapacaz yardımcı olabilirmisiniz...

dreternity

1 Ocak 2008; 22:45:30 

quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

Arkadaşlar bende Yeni LENOVO (IBM) 3000N N200 aldım.Ama bana geşdiğinde işletim sistemi Free dos.Ben xp yüklemek istiyorum normal masaüstüne yükler gibimi yükleyecez nasıl yapacaz yardımcı olabilirmisiniz...

Dostum öncelikle buradan modeline uyan driverları indirmen gerekli...
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?doctypeind=9&template=%2Fproductselection%2Flandingpages%2FdownloadsDriversLandingPage.vm&sitestyle=lenovo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreternity -- 1 Ocak 2008; 22:47:11 >

*Mal cimrilerde, Silah korkaklarda, Yönetim de akılsızlarda olursa iş bozulur...

IBM (lenovo) Kulübü

turhan_61

2 Ocak 2008; 23:38:05 

bende 3000 n100 war formata atcam dediğiniz access recovery tuşuyla ama o tuş hangisi onu bilmiorum yardımcı olurmusunuzz

turhan_61

5 Ocak 2008; 1:01:05 

o tuşu buldum bnden windows şifresi istioor onuda blmiorum yardımcı olursanıss sewinirim

k@r@bey

7 Ocak 2008; 15:31:51 

ben bugun rescue and recevory sayfasından sorunsuz kurdum taam 2 saat sürdü hiç bir şekilde zorluk çekmedim. ne bir şifre nede bir cd istemedi.

IBM (lenovo) Kulübü
k@r@bey

7 Ocak 2008; 17:01:26 

arkadaşlar sık sık buradaki update leri bilgisayarınıza yükleyin http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956

IBM (lenovo) Kulübü
k@r@bey

8 Ocak 2008; 11:31:04 

Lenovo ya rescue and recovery sayfasından suya sabuna dokunmadan format atma aşağıda detaylı şekilde anlatılmıştır. bu uygulama tarafımdan iki kere uygulanmış olup herhangi bir sorun çıkartmamıştır. umarım işinize yarayacaktır.

1. laptopun power düğmesine bastıktan sonra ilk çıkan sayfada recovery tuşuna basın ve rescue and recovery sayfasına girin (bu sayfaya giriş biraz uzun sürüyor)

2. sayfa açıldıktan sonra sol taraftaki menüden rescue and recovery kısmından
-- restore your system yazısını tıklıyoruz.

3. ekrana gelen sayfada
-- restore my hard drive to the original factory state seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

4. sonraki sayfada
-- I do not want to save any files seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

5. sonraki sayfada NEXT tuşuna basıyoruz. ekranan gelen kutucuğa ok diyoruz.

6. ekrana gelen "product recovery" sayfasında İLERİ butonuna basıyoruz.

7. gelen sayfada I accept there terms and conditions seçeneğini işaretleyip İLERİ butonuna basıyoruz.

8. gelen sayfada Full factory seçeneğini işaretleyip İLERİ + İLERİ butonuna basıyoruz.

makina kendini formatlamaya başlıyor. toplamda bu işlem 2 saat sürüyor.

bu açıklamadaki formatlama LENOVO 3000 N200 serisi laptop ile yapılmıştır.

formatladıktan sonra ilk iş olarak bu linkteki laptopunuz güncellemelerini yapmanız yararınıza olacaktır.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@bey -- 8 Ocak 2008; 14:26:30 >

IBM (lenovo) Kulübü
Just be*

8 Ocak 2008; 16:15:57 

quote:

Orjinalden alıntı: k@r@bey

Lenovo ya rescue and recovery sayfasından suya sabuna dokunmadan format atma aşağıda detaylı şekilde anlatılmıştır. bu uygulama tarafımdan iki kere uygulanmış olup herhangi bir sorun çıkartmamıştır. umarım işinize yarayacaktır.

1. laptopun power düğmesine bastıktan sonra ilk çıkan sayfada recovery tuşuna basın ve rescue and recovery sayfasına girin (bu sayfaya giriş biraz uzun sürüyor)

2. sayfa açıldıktan sonra sol taraftaki menüden rescue and recovery kısmından
-- restore your system yazısını tıklıyoruz.

3. ekrana gelen sayfada
-- restore my hard drive to the original factory state seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

4. sonraki sayfada
-- I do not want to save any files seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

5. sonraki sayfada NEXT tuşuna basıyoruz. ekranan gelen kutucuğa ok diyoruz.

6. ekrana gelen "product recovery" sayfasında İLERİ butonuna basıyoruz.

7. gelen sayfada I accept there terms and conditions seçeneğini işaretleyip İLERİ butonuna basıyoruz.

8. gelen sayfada Full factory seçeneğini işaretleyip İLERİ + İLERİ butonuna basıyoruz.

makina kendini formatlamaya başlıyor. toplamda bu işlem 2 saat sürüyor.

bu açıklamadaki formatlama LENOVO 3000 N200 serisi laptop ile yapılmıştır.

formatladıktan sonra ilk iş olarak bu linkteki laptopunuz güncellemelerini yapmanız yararınıza olacaktır.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956

+1231242435 .Ellerine sağlık... yapamayan arkadaşlar için güzel bi rehber olacaktır..

k@r@bey