Şimdi Ara

Söylenti: God of War Ragnarok 2023 Yılına Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio'nun God of War (2018) olaylarından birkaç yıl sonrasını konu alan yeni oyunu Ragnarok hakkında yeni haberler çıkmaya devam ediyor.
     
    PlayStation 5 ve PlayStation 4 için geliştirilen aksiyon macera oyunu God of War Ragnarok, çeşitli Avrupa kaynakları tarafından 2023 yılına ertelendiği bildiriliyor. Ancak Bloomberg gazetecisi Jason Schreier, ilk elden bilen biriyle konuştuğunu ve gecikme hakkında bir duyum almadığını söyledi.
     
    Schreier konu hakkında şunları söyledi: "Gecikmenin doğruluğunu kanıtlamak zor. Konu hakkında bilir kişi bana 2023 yılına erteleme konusunda herhangi bir şey duymadığını belirtti."
     
    Çeşitli Avrupa kaynakları içerisinde yer alan Gamereactor, God of War Ragnarok'un 2022'den 2023 yılına ertelendiğini bildiriyor. Söylentiler doğru çıkarsa oyun ilk kez ertelenmiş olmayacak. İlk olarak 2021 yılında çıkması planlanan Ragnarok, geçtiğimiz Haziran ayında geliştirici Santa Monica Studio tarafından 2022 yılına ertelenmişti.








  • Bu oyunun 2022'de çıkacağına inanan bir kişiye boğaziçi köprüsünü benim köprüm bu diye pazarlayıp satabilirsiniz.
  • İçimden bir ses God of War (2018)'ın üzerinde çok yenilik getirmeden DLC tadında bir oyun yapacaklarken, yapım sürecinde gelen yorumlar üzerine oyuncuların böyle bir beklenti içerisinde olmadığını bu şekilde çıkması God of War'ın hype'ını düşüreceğini bildikleri için baştan elden geçirmeye karar verdiler gibi geliyor.
  • Zaten erteleneceği belliydi. Ps5 çıkışında salladıkları bu oyun 2021'de çıkacak gibi bu da yine oyuncunun gazını almaya yönelik başka bir tarih vermeydi. Hazır olmayan oyuna konsol satmak için tarih verip duruyorlar.
  • hadi geçmiş olsun
  • Manidar olmuş çünkü 2023 gerçek ragnarok'un /Great Reset'in yılı olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Haziran 2022; 13:23:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ragnarok DLC ertelendi eyvah eyvah !!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu dlc yi bile çıkartamıyorlar.. sony BİTMİŞ
  • Söylentiler su yinede arkadaşlar.
    2023 ilk çeyreğinde çıkışı garanti, yapımcı buna karar vermiş ama bunu ya 1 Aralık'ta çıkacak diyip sonra az biraz daha zamana ihtiyacımız var sevenlerden biraz daha sabır istiyoruz son cilalama için mi diyelim yoksa direkt 2023 e mi ertelensin diyelim onun kararını veremiyorlarmis. Hangisi daha az tepki çeker o tartisiliyormus. Yani hangi halükarda olursa olsun oyun 2023.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr2 varken şu oyunun yılın oyunu seçilmesini halen sindiremiyorum :s
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Ben de.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • God of War çıktığı yıl H&S türüne souls like getirip, üstüne bunu çok güzel bir hikayeyle harmanladı. Bu da yetmedi oyunu tek çekim yaptı (Tek çekim bir tane bile oyun yok oyun dünyasında var olanlar basit ve tam tek çekim olmayan oyunlar, örnek : Mgr 5 : TPP) God of War çıktığı yıl türüne yenilikler eklemekle beraber harika bir oynanış ve harika bir hikaye sunuyordu. Rdr 2'nin türüne eklediği hiçbir yenilik yok, var olan şeyi kaliteli yapan güzel bir oyun. Her şey hikaye ve detay değil, insanlar daha fazlasını bekliyor artık. Elden Ring bunun örneğidir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyunda 6 diyar son oyunda 9 diyar varsa bu ilk oyunun ikinci oyundan 3 de 2 oranında daha büyük olduğunu gösterir. 6 büyüktür 3 den. Hadi diyelim ilk oyunda ki 6 diyarında guncellediler yine de ilk oyun kadar büyük etmiyor. ve ayrıca verdiğiniz 40 ve 60 saat falan yapımcı tarafından söylenmiş şeyler değil. Ve ayrıca bir oyunun ilk oyunundan daha uzun olması onun DLC olmadığı anlamına gelmez örnek tomb Raider in 2. Ve 3. reboot oyunları da ilk oyundan uzundu ama ilk oyunun dlcsi gibiydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022'de çıkmasını beklemek için aşırı iyimser olmak lazım.Keşke sadece PS 5'e özel full next gen olsaydı...2023 müthiş olacak müthiş !
  • Rdr 2 yenilikçi bir oyun değildi, var olan şeyi iyi yapan bir oyundu. God of War H&S türüne Souls like türü getirip, bunu çok güzel bir hikayeyle harmanladı. Ayrıca tek çekim bir oyundu oyun dünyasında adam akıllı tek çekim oyun yok. Mgs 5:TPP var fakat onda bile kesintiler oluyor, tam olarak tek çekim değil o da.
  • En üstte yazılan yorum bana ait, Rdr 2 hakkında konuştuklarım. Misafir olarak attım yanlışlıkla, sonradan hesaptan yazmıştım ama modlar diğer yorumu onaylamış.

    9 Diyar konusuna gelecek olursak Ragnarök başladığı için çevre değişiyor ve o diğer 6 diyara yeni görevler gelecek, yani umarım 9 diyarın 6'sının eski oyunla aynı olacağını falan düşünmediniz, ayrıca ben 6 diyar dedim ama aslında 5 diyar gezdik, jotunheim diyarına sadece külleri dökmek için gitmiştik orda görev falan yapmamıştık, yani oyun bize 4 diyar daha fazla sunacak. Diğer 5 diyara yeni görevler eklenecek, bir oyunun daha uzun olması nasıl dlc olmadığı anlamına gelmez? Souls oyunları da vuruş hissi, görüntü, çeşitlilik anlamında pek fazla yenilik sunmuyordu ama taş gibi oyunlardı? Şimdi souls oyunları dlc mi oluyor :D? Güldürmeyin beni, bir oyunun görüntü kalitesinin aynı olması onun dlc olduğu anlamını taşımaz. Burda oyuna dlc diyenleri oyun çıkınca göreceğim ben, 2 dakikalık fragmandan bir oyuna dlc damgası vurmakta garipmiş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ayrıca god of war ragnarök nerdeyse 4.5 - 5 yıldır geliştirilen bir oyun hala dlc gibi olacağına inanlar var hahaha, dlc dediğin spiderman miles morales gibi olur. God of War ragnarök gibi değil, 5 yıldır dlc mi yapıyor bu adamlar?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dlc'yi bir türlü çıkaramıyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.